28 Feb

7 raons que indiquen que necessites un traster

sants trasters

Hi ha moltes raons per necessitar un traster, ja sigui per guanyar metres quadrats a casa, per protegir les teves pertinences mentre fas alguna reforma, o perquè casa teva comença a semblar un mercat ambulant.

Per aquests i altres motius, la gent opta per llogar un traster i augmentar l’espai que té a casa. Des de Sants Trasters oferim una gran varietat de trasters de diferents mides, amb la màxima seguretat, fàcilment accessibles i al millor preu.

Encara tens dubtes i no saps si necessites un traster? No t’amoïnis, nosaltres t’ajudem a moblar les teves idees i et comentem 7 raons que indiquen que necessites un traster.

  1. Vols guanyar metres quadrats a casa. És inevitable acumular tota mena d’objectes durant els anys. Si no desitges desfer-te de totes aquestes pertinences “per si de cas serveixen després” o pel seu valor sentimental, tens l’opció de guardar tots aquests objectes als nostres trasters i accedir-hi amb total autonomia, les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.
  2. Vols guardar de manera segura les teves coses. Si tens pertinences de valor a casa i sents que no trobes un lloc segur on guardar-les, pots guardar tots aquests objectes als nostres trasters, sense haver de preocupar-te de la cura, perquè estaran vigilats i protegits en tot moment del dia.
  3. Necessites protegir les teves coses en una mudança o reforma. Penses renovar casa teva o està en els teus plans mudar-te? Segurament vols mantenir els teus mobles i records intactes. La solució perfecta és llogar un espai on puguis guardar els teus objectes fins acabar el procés.
  4. Et falta espai per als teus materials esportius. Si ets un amant dels esports, però no tens on guardar tots els materials, pots llogar un traster al qual podràs accedir amb la major facilitat i en qualsevol moment.
  5. Nadó en camí? Reordena el teu espai i crea un lloc més acollidor per l’arribada d’un nou membre familiar. Si necessites més espai per donar la millor benvinguda, guarda totes les teves pertinences als nostres trasters i despreocupa’t de tot el que és prescindible.
  6. Tens poc espai al teu armari. Ordenar l’armari t’estressa o sents que amb cada canvi d’estació et cau el món a sobre? Si la teva intenció és guanyar espai al teu armari i no saps com, una molt bona opció és guardar la roba en caixes i classificar-les en un traster de la mida que necessitis.
  7. Viatges fora una temporada. Si penses abandonar la teva residència durant una temporada, l’última cosa en què t’hauries de preocupar és en les teves pertinences. Per deslliurar-te d’aquesta preocupació extra, et recomanem que emmagatzemis tots els teus objectes en un traster, amb la seguretat de trobar-los amb el mateix estat quan tornis.

Si t’has sentit identificat/da en alguna de les 7 raons que indiquen que necessites un traster, lloga el teu traster a Sants Trasters i accedeix a ell sempre que ho necessitis, les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, escull la mida que millor s’adapti a les teves necessitats, i gaudeix amb la seguretat i la tranquil·litat que només Sants Trasters t’ofereix.

Contacta amb nosaltres i lloga el teu traster al barri de Sants, al carrer Feliu Casanova o a Riera Blanca. Guanya espai a casa i guarda les teves pertinences de manera segura, còmoda i econòmica.