26 Oct

8 tips per guardar material esportiu al traster

Hiker,With,Bicycle,Watching,Sunset

Ets amant de l’esport i acabes tenint la casa plena d’objectes relacionats amb aquesta pràctica? A Sants Trasters et proporcionem un lloc on traslladar tots els teus equips si no vols envair casa teva amb aquests o no tens l’espai que t’agradaria. A més, et donem 8 tips perquè ordenis el material esportiu al teu traster sense complicacions i quedi tot ben organitzat!

8 consells per organitzar el teu material esportiu al traster

Un cop comences a practicar qualsevol tipus d’esport, és normal que vagis acumulant més i més material, ja sigui perquè es queda obsolet i necessites renovar-lo o perquè et dones un petit caprici quan pots.

També es pot donar la situació que si exerceixes esport a casa mitjançant màquines adaptades t’ocupi un gran espai. El pitjor: quan tot aquest material t’acaba molestant al mig del saló. El millor: quan tens la possibilitat de portar-lo a Sants Trasters. Estàs al lloc perfecte per descobrir com economitzar l’espai amb els consells següents!

  1. Emmagatzema segons l’estació. Organitza el material esportiu segons l’època de l’any i guarda al traster el que no et faci falta per a l’estació en la que estiguis.
  2. Emmagatzema segons esport. Fes servir diferents caixes segons l’esport que es tracti i si actualment no el practiques, porta-les al traster i guanya espai a casa.
  3. Guarda la roba en caixes. Desar la roba en caixes és essencial perquè ocupi menys espai. Un truc perquè càpiga més roba i s’arrugui menys és enrotllar-la!
  4. Compra fundes. Compra fundes i guarda-hi el material. Si es tracta de roba, gràcies a les fundes s’eliminarà l’aire i ocuparà menys espai.
  5. Agrupa per zones. Categoritza el teu traster per zones i decideix destinar “x” espais a unes coses i “y” a altres a fi de no barrejar diferents materials perquè quedi més ben ordenat.
  6. Protegeix els petits objectes. Col·loca tots els materials petits en una mateixa caixa i en un lloc segur per evitar perdre’ls.
  7. Desmunta el material. Si guardes una bici, per exemple, és molt útil que la desmuntis per tal de poder amuntegar-la i estalviar espai.
  8. Cuida el material. Tingues en compte els suports on col·loques els teus equips per conservar-los en bon estat i que no pateixin danys.

Per què Sants Trasters?

A Sants Trasters t’ajudem a donar usos comuns al teu traster, per aquest motiu avui et donem tips per guardar material esportiu al traster. A més, és una de les millors opcions en relació qualitat/preu que trobaràs al centre de Barcelona. Entre els seus serveis trobaràs la tan ben valorada pels nostres clients autonomia 24/7 perquè hi puguis accedir quan et vagi bé.

Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a alliberar espai. Ens trobem al Barri de Sants de Barcelona, als carrers Feliu Casanova i Riera Blanca.