20 Apr

6 usos més comuns d’un traster

Reforms of interior in room with white wall and elements of construction.

Disposar d’un traster de lloguer vivint en una gran ciutat és cada vegada més habitual. Els experts asseguren que els pisos són cada vegada més petits i, per tant, has de quedar-te únicament amb els objectes que més necessitis en el teu dia a dia. Hi ha mil exemples al teu abast: tenir una bicicleta de muntanya, eines de bricolatge, apunts de l’escola i de la universitat, caixes amb records de quan eres petit, o objectes i joguines que vols guardar, però que l’espai de casa teva no t’ho permet. Pren nota que, des de Sants Trasters, el teu traster de proximitat del barri de Sants de Barcelona, t’expliquem els 6 usos més habituals d’un traster.

  1. Necessitat d’espai. Objectes que vas acumulant amb el pas del temps i que arriba un moment que s’escampen per tota la casa i generen el caos. L’habitual és tenir una habitació on es va amuntegant tot. Amb un traster, l’ordre, l’espai i l’equilibri tornaran a la teva casa.
  1. Si tens un petit negoci o ets autònom, llogar un traster és perfecte perquè puguis guardar les teves eines o l’estoc dels teus productes. D’aquesta manera, podràs separar el teu espai professional del personal i, en molts casos, et permetrà focalitzar quan estiguis en un lloc o en un altre.
  1. Opció de viatjar. Si ets una persona a qui li agrada viatjar o es troba obligat a fer-ho per motius professionals, utilitza un traster abans de desplaçar-te amb tots els objectes i maletes a la nova ciutat o destí on viuràs.
  1. Les reformes de la llar, per petites que siguin, sempre t’obliguen a buidar l’espai perquè els mobles no es taquin o s’espatllin. Si et trobes en aquesta situació, llogar un traster és una gran elecció on podràs guardar tots els mobles que has de retirar i on podràs tornar a buscar-los quan hagis finalitzat les reformes de la casa.
  1. Hi ha esports i aficions que necessiten un material específic. Bicicletes de muntanya, bricolatge, esquís, material professional fotogràfic o de so… són molts els exemples que et podríem detallar. Una gran opció és tenir un espai extern per guardar-lo, dotat amb unes garanties de seguretat i vigilància que et permetran dormir tranquil i sense preocupacions. Ho podràs anar a buscar just quan ho necessitis.
  1. Pot ser que necessitis un lloc on deixar les coses de valor. Un traster de lloguer és un espai on pots guardar els mobles i objectes de valor que vols mantenir en lloc segur.

Ara que ja coneixes quins són els usos més comuns d’un traster, et recomanem que aprofitis els serveis que oferim des de Sants Trasters i guanyis espai i ordre a casa teva. T’oferim diferents trasters perquè puguis escollir el que més s’adapti a les teves necessitats. Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a alliberar espai. Ens trobem al Barri de Sants de Barcelona, als carrers Feliu Casanova i Riera Blanca. Menys caos i més espai són sinònim de pau i felicitat, garantit!