13 Mar

Com obtenir més espai a casa amb Sants Trasters

Captura de pantalla 2024-03-13 a las 11.43.47

Optimitzar l’espai a casa és una preocupació per a molts. Ja sigui que la teva casa no tingui l’espai necessari o simplement vulguis fer un millor ús de l’espai disponible, existeixen estratègies efectives per maximitzar cada centímetre quadrat. En aquest article, explorarem diverses tècniques i trucs per aconseguir-ho, a més de presentar-te una solució pràctica per emmagatzemar les teves pertinences addicionals amb Sants Trasters.

 

Aprofita les escales

Les escales són una part de la casa que sovint no es té en compte en termes d’emmagatzematge. Considera utilitzar l‘espai darrere dels esglaons per crear prestatgeries o armaris que et permetin organitzar llibres, sabates o altres objectes que d’altra manera ocuparien espai en altres àrees de la casa.

Integració d’espais

Si pots, considera enderrocar parets per crear espais oberts que connectin la cuina amb el menjador o la sala d’estar. Aquesta tècnica, inspirada en el disseny d’interiors nord-americà, pot fer meravelles per millorar la sensació d’amplitud.

Mobles versàtils per estalviar espai

Opta per taules extensibles, llits amb emmagatzematge incorporat o sofàs modulars que s’adaptin a les teves necessitats. Aquests mobles no només són funcionals, sinó que també poden ajudar a mantenir una aparença ordenada i organitzada a casa teva.

Decoració creativa amb objectes quotidians

Utilitza recipients transparents per emmagatzemar articles d’ús diari de manera creativa, afegint un toc personalitzat a casa teva mentre maximitzes l’espai disponible.

Solucions de dormitori per a espais reduïts

En dormitoris amb espai limitat, considera opcions com els llits pont o els llits abatibles. Aquestes solucions són ideals per maximitzar l’espai d’emmagatzematge sense comprometre la comoditat o l’estil. A més, incorporar mobles suspesos en el disseny del bany pot ajudar a crear una sensació d’amplitud i neteja visual.

 

Prestatgeries com a solució d’emmagatzematge

Considera col·locar prestatgeries sobre portes o en cantons buits per aprofitar al màxim cada centímetre quadrat disponible.

Separació d’espais amb mobles

Utilitza mobles per delimitar visualment diferents àrees de casa teva. Això no només ajuda a organitzar l’espai de manera eficient, sinó que també pot crear una sensació d’ordre i cohesió en el disseny interior.

Portes corredisses per estalviar espai

Les portes corredisses són una opció pràctica per maximitzar l’espai en àrees amb restriccions de moviment. En triar portes corredisses en lloc de portes tradicionals, pots estalviar espai i afegir un toc modern a la decoració de casa teva.

Aconsegueix emmagatzematge addicional amb Sants Trasters

Si encara necessites més espai per guardar les teves pertinences, considera llogar un traster a Sants Trasters. Amb una varietat de mides disponibles, des d’1 metre quadrat fins a 4 metres quadrats, i armaris d’1 metre cúbic, trobaràs la solució perfecta per a les teves necessitats d’emmagatzematge.

 

Els nostres dos centres es troben als carrers Feliu Casanova, 17 i Riera Blanca 201, tots dos dins el barri de Sants de Barcelona. Sants Trasters ofereix la tranquil·litat i la comoditat que necessites per emmagatzemar les teves pertinences de manera segura.



27 Feb

Optimitzant espais: consells d’emmagatzematge per a una cuina eficient amb Sants Trasters

Kitchen,Storage,Organization,Use,Plastic,Case.,Placing,And,Sorting,Food

L’ordre i l’eficiència a la cuina són elements fonamentals per mantenir un ambient harmònic i funcional a casa. En aquest article, explorarem diverses formes d’organitzar i optimitzar l’espai a la teva cuina, amb especial èmfasi en l’emmagatzematge d’estrís de cuina. A Sants Trasters, entenem la importància de comptar amb solucions d’emmagatzematge efectives que et permetin mantenir les teves eines de cuiner accessibles i ben organitzades. 

Consells per organitzar la teva cuina

  1. Elimina allò innecessari

El primer pas per organitzar la teva cuina és desfer-te de tot allò que ja no facis servir o que està en mal estat. Tira els estris trencats, els aliments caducats i aquells elements que porten mesos sense ús. Alliberar espai als teus armaris i calaixos et permetrà centrar-te en els elements realment importants i facilitarà la circulació i l’accessibilitat a la teva cuina.

  1. Optimitza l’espai d’emmagatzematge

Reorganitza els teus armaris i calaixos de manera estratègica, assignant un lloc específic per a cada tipus d’estris. Utilitza separadors als calaixos de coberts, organitzadors de tapes per a les cassoles i paelles, i recipients transparents per emmagatzemar aliments al rebost. Aprofita al màxim cada racó de la teva cuina i assegura’t de mantenir nets i clars els espais d’emmagatzematge.

  1. Mantingues el forn clar

Evita emmagatzemar estris innecessaris dins del forn. Limita el seu ús exclusivament a les safates i graelles pròpies de l’electrodomèstic. Mantenir el forn clar no només facilita la seva neteja, sinó que també redueix el risc d’accidents i contribueix a una millor circulació de l’aire a l’interior de l’electrodomèstic.

  1. Distribueix estratègicament la vaixella i els gots

Situa la vaixella i els gots als armaris superiors, reservant els prestatges inferiors per a safates i recipients més grans. Organitza la vaixella de manera ordenada i funcional, assegurant-te de tenir únicament el necessari per a la teva família i alguns convidats. Evita sobrecarregar els prestatges, ja que això pot dificultar l’accessibilitat i generar desordre.

  1. Optimitza l’espai del rebost

Utilitza pots i gots transparents per emmagatzemar aliments al rebost. Etiqueta cada recipient per identificar fàcilment el seu contingut i evitar confusions. Mantingues els aliments correctament tancats i organitzats, evitant el malbaratament i la contaminació creuada. Aprofita cada centímetre d’espai i assegura’t de mantenir el rebost net i ordenat en tot moment.

  1. Personalitza la distribució de la nevera

Adapta la distribució de la nevera a les teves necessitats específiques, ajustant l’altura dels prestatges i redistribuint els aliments segons la seva categoria. Fes servir recipients i organitzadors per mantenir els aliments ordenats i accessibles. Assegura’t d’aprofitar al màxim l’espai disponible i de mantenir un control periòdic dels aliments per evitar malbarataments i mantenir la frescor dels productes.

 

Confia en Sants Trasters per a solucions d’emmagatzematge

Si malgrat implementar aquestes estratègies encara necessites més espai per emmagatzemar els teus estris de cuina, a Sants Trasters tenim la solució perfecta per a tu. Els nostres trasters ofereixen un espai segur i accessible on podràs guardar les teves eines de cuiner i altres objectes amb total tranquil·litat. Contacta amb nosaltres avui mateix i descobreix com podem ajudar-te a mantenir una cuina ordenada i eficient.

09 Feb

Consells per guardar l’equip d’esquí

Winter,Background,Of,Ski,With,White,Wall,And,Free,Space

Sí, sabem que la temporada de neu encara dura i que queden mesos per gaudir de l’esquí, l’snowboard i els altres esports d’hivern. No obstant això, és millor prevenir que curar. Per aquesta raó, volem avançar-nos a possibles problemes i oferir-vos uns consells per guardar el teu equip d’esquí.

Tant si ets un esquiador professional com si acabes d’iniciar-te en l’esport, continua llegint per descobrir alguns consells d’emmagatzematge del material d’esquí. I és que, per si no ho sabies, és molt important guardar tot l’equipament d’esquí en un lloc sec i fresc per preservar el seu bon estat.

Com guardar el teu equip d’esquí?

Neteja d’esquís

Abans de guardar els esquís fins a la següent temporada de neu, és imprescindible netejar-los bé. S’ha de fer especial èmfasi en la sola i les vores. Usualment, els esquís s’han d’assecar després de cada ús i guardar-se en posició vertical per afavorir que els residus que puguin quedar, rellisquin cap a terra. Per netejar-los, utilitzarem un drap sec.

També aconsellem deixar les molles de les fixacions soltes. Així, evitarem que la possible humitat emmagatzemada en aquestes parts oxidi les molles.

Encerar els esquís

La cera és un producte que ajuda a preservar els esquís en bon estat. Per això, ens ajudarem amb cera sòlida, que aplicarem amb una lleugera pressió sobre la superfície de les taules. No s’ha de retirar ni netejar la capa de cera, ja que serveix d’aïllant contra la humitat. A més, evitarà l’acumulació de pols i de brutícia en el material. Com a extra, es pot aplicar un protector contra fongs.

Correcte emmagatzematge d’esquís

Una vegada s’han netejat els esquís i estan completament secs, s’han de guardar en un lloc sec i aïllat de la llum solar i de la calor. D’aquesta manera, evitarem l’oxidació i la corrosió dels cants i altres parts metàl·liques. També s’han d’evitar els llocs excessivament calorosos amb temperatures elevades.

Els guardarem en una posició vertical, per evitar l’acumulació de pols i d’humitat. Un bon consell per optimitzar l’espai disponible de la teva casa és fer ús d’un guarda esquís de paret.

Emmagatzematge de la roba i botes d’esquí

Igual que amb els esquís, és important rentar les botes en finalitzar la temporada, retirar el fang i assecar-les molt bé per eliminar qualsevol rastre d’humitat. Per evitar que les carcasses es deformin, deixarem el tancament activat però en la posició mínima.

Tant les ulleres protectores o màscares i els cascos, també els netejarem i assecarem correctament, per evitar la humitat. És important guardar-los separats els uns dels altres, per evitar que el pes d’uns deformin els altres.

Pel que fa a la roba, s’ha de netejar amb productes específics. Per netejar-les és recomanable utilitzar programes d’aigua freda, evitar el suavitzant i el lleixiu, rentar les peces del revés i assecar al natural, prescindint de les assecadores.

Traster per guardar el teu equipament d’esquí

Si a la teva casa no disposes d’un lloc fresc, sec i allunyat de la llum solar per a guardar els teus esquís, no et preocupis! Tenim la solució: lloga un traster. A Sants Trasters tenim espais a mesura perquè guardis en ells tot el que vulguis, tot el que no et cap a la teva casa. Des de mobles, llibres, i roba fins al teu equipament d’esquí.

Et facilitarem una clau exclusiva perquè siguis l’únic que pot accedir al teu traster. Podràs accedir a ell sempre que vulguis. Et donem plena llibertat per organitzar el teu traster a la teva lliure elecció, per la qual cosa pots guardar en ell tot el que vulguis i optimitzar l’espai a la teva total disposició. Contacta’ns per rebre més informació!

15 Jan

Any Nou, Traster Nou: Consells per renovar i organitzar el teu espai d’emmagatzematge amb Sants Trasters

Yarn,Storage,Organization,Textile,Hobby,Supplies,Contemporary,Cupboard,Shelves,With

La dita popular “d’Any Nou, vida nova” a Sants Trasters ho portem al nostre terreny i el transformem en “Any Nou, Traster Nou”. I té tot el sentit del món! Ja que, després d’un Nadal en el qual esperem que el Pare Noel i els Reis Mags hagin estat molt generosos amb vosaltres, tindreu multitud de nous regals i multitud de coses de les quals us voldreu desfer. O potser no.

Un traster pot ser la solució als vostres problemes d’emmagatzematge. No és necessari que tireu aquelles eines que ja no utilitzeu o que us desfeu de la bicicleta que només utilitzeu a la primavera. El que necessiteu és un espai on emmagatzemar totes les pertinences que ja no feu servir!

En aquest blog, us ajudem a organitzar el vostre traster per optimitzar l’espai d’ús.

1. Definir l’espai

Definir quines coses aniran en quin lloc farà més senzilla la tasca d’organitzar l’espai d’emmagatzematge. Per això, en una primera etapa, aconsellem que classifiquis tots els objectes i mobles que vols guardar al teu traster en diferents categories. D’aquesta manera, pot destinar cada racó del traster per cadascuna d’aquestes categories.

 

2. La importància de l’aparença i de l’ordre

És important que, encara que el traster aparenti estar desordenat, existeixi un veritable ordre darrere de tots els objectes acumulats. És rellevant que sàpigues en tot moment en quina zona o racó estan emmagatzemats els articles. No només et facilitarà el procés d’emmagatzematge, també a l’hora de guardar nous utensilis i de localitzar-los.

 

3. Organització còmoda i pràctica

Optimitzar el teu espai d’emmagatzematge és important per garantir que tot el que desitgis guardar càpiga en el traster. Per això, recomanem que utilitzis prestatgeries per aprofitar al màxim l’espai disponible.

Un altre consell per optimitzar l’espai és col·locar els mobles o objectes en una posició que ocupi menys espai. Per exemple, fes ús de les parets per penjar algun article gran com les bicicletes.

 

4. Temps per ordenar

Dedica temps al traster. No és un lloc on deixar anar aquelles pertinences que ja no fas servir i oblidar-te d’elles. Estàs pagant per un servei d’emmagatzematge i és convenient que el tractis amb cura. És possible que hagis decidit guardar en el traster aquell kit de pintura que ja no utilitzes, però ningú t’assegura que no el vagis a tornar a fer servir en un futur. Mantingues un ordre i facilita l’accés a les teves pertinences. Has de saber en tot moment en quin lloc del traster guardes quin tipus d’objectes.

 

5. Organitza segons la freqüència d’ús

Un consell molt important és, que destinis una zona del traster a aquells objectes que creus que pots fer ús amb més freqüència perquè el seu accés a ells sigui més fàcil. També pots comprar prestatgeries i guardar aquestes pertinences en els prestatges més accessibles, aquells que estan en nivells inferiors o a l’altura dels ulls.

 

15 Dec

Espai extra aquest Nadal

Many,Gift,Boxes,With,Bows,On,The,Floor,-,Christmas

Nadal, encara que desprèn màgia i esperit alegre, és una època de despeses. No només en algunes cases ve en Pare Noel amb el seu gran sac ple de regals a repartir obsequis per tota la família, dies després, també arriben els tres Reis Mags que, a lloms dels seus camells, també són generosos quant a regals. Per no esmentar la desena d’amics invisibles en els quals participem durant totes les festivitats: amb els amics, amb la família, amb els companys de treball…

I això, no només suposa despeses, també suposa que rebem tones de regals! I, encara que tots ells són ben rebuts i molt agraïts, en moltes ocasions ocupen un espai extra a la nostra casa. O substitueixen una cosa vella.

 

Un traster on guardar els teus regals de Nadal

La solució és simple: llogar un traster. No fa falta que, per tenir una nova cadira d’escriptori aquest Nadal et desfacis de l’antiga. Pots necessitar-la més endavant! I el mateix succeeix amb el teu maquillatge antic, el teu material d’estudi o de treball o els teus mobles. Si creus que et poden resultar útils en un futur, no els llencis.

 

Una bona idea per conservar els teus objectes personals i altres estris, és llogar un espai que et permeti emmagatzemar-los sense problema. Una doble victòria: els mantens sota els teus dominis, però sense que ocupin cap espai a la teva casa o pis. I el millor de tot és que pots triar la grandària del traster en funció de la quantitat d’objectes que vulguis guardar en ell.

 

Un traster a mesura per a tu a Sants Trasters

A Sants Trasters tenim diferents trasters amb diferents mides perquè puguis triar aquell que millor s’adapta a la teva situació. La versatilitat dels nostres espais et facilitarà la teva vida i l’organització i control dels teus béns materials. Et facilitem, a més, una clau única perquè puguis accedir a ell sense cap problema sempre que vulguis i sense haver d’avisar a ningú.

 

I totes les teves pertinences estaran vigilades en tot moment! Disposem d’un sistema de vigilància amb càmeres per a evitar robatoris. Seguretat i protecció en tot moment.

10 Nov

Guia per una mudança eficient: Consells per a mudances

Full,Length,Happy,Family,Sitting,On,Couch,Among,Cardboard,Boxes

Has de fer una mudança i no saps per on començar? Et donem uns consells perquè fer una mudança eficient i sense estrès.

Consells per planificar una mudança

 

  • Procés de selecció

No importa si et mudes a un lloc més gran o més petit, és important deixar enrere aquells objectes que no tenen cabuda allà on vas. Ja sigui perquè la teva nova casa és més petita que l’anterior o perquè has de fer espai per als nous mobles, és crucial descartar certs articles.

A l’hora de decidir què rebutjar i què no, pensa en la seva funcionalitat i no en el valor sentimental que aquest objecte té per tu. Intenta ser objectiu i pragmàtic. Els records viuen al teu cor, no als objectes que t’emportes.

  • Què fer amb allò que no vols?

Una nova llar implica una arquitectura diferent de l’antiga. Un factor decisiu que afectarà la distribució dels mobles i el seu disseny. Potser, en el teu antic pis tenies un moble de cantonada per aprofitar l’espai del saló; però en la teva nova casa, aquest moble ja no encaixa. Per tant, és moment de desfer-te d’ell.

Però no et preocupis! Desfer-te d’ell, moltes vegades, no implica tirar-ho a les escombraries. Pots valorar la idea de vendre’l en alguna plataforma de compra i venda de segona mà; regalar-lo a algun conegut que creguis que li donarà un bon ús; lliurar-lo a la beneficència o a alguna associació; o fins i tot guardar-lo en un traster de cara al futur.

 

  • Planificació i ordre, els teus majors aliats

Planificar les fases de la mudança i escriure una llista de les coses que s’han de fer pot facilitar-te el procés de la mudança. Així, t’assegures que tots els detalls de la mudança es contemplin i, tanmateix, que es compleixin tots. És important que la llista sigui progressiva, és a dir, que les fases estiguin ordenades per facilitar l’esquema visual.

 

  • Embalatge intel·ligent

Malgrat que el procés de selecció i el de donar o emmagatzemar aquells articles que ja no vulguis és una tasca que engloba totes les habitacions de la casa alhora, recomanem que, a l’hora d’empacar, ho facis d’habitació en habitació. No intentis abastar tota la casa al mateix temps. Classifica les caixes per temàtiques i enumera-les en funció a la cambra a la qual vagin destinades.

Recomanem que, en cada habitació, dediquis una o un parell de caixes als articles essencials. És a dir, aquells objectes que són més necessaris en el teu ús diari. Pots desembalar aquells articles més necessaris primer i prendre’t el procés de desembalatge amb més calma i sense tant d’estrès.

 

  • Entusiasme i bon humor

Per finalitzar, et donem un parell de consells més personals i menys funcionals perquè realitzis una mudança sense estrès. Demana ajuda: als teus amics o familiars, no importa. Quatre mans ajuden més que dues. No només acceleraran el procés, a més poden ajudar a alegrar l’ambient. Posa música: embala i desembala al ritme de les teves cançons preferides. La música ajuda amb la concentració i afavoreix a portar un bon ritme de treball. Mantingues una ment positiva: passos petits i grans victòries. No vulguis acabar de pressa, dedica el temps necessari i mantingues la calma.

Sants Trasters

Una opció ideal si no vols desfer-te de tots els teus objectes és llogar un traster. Un espai segur on emmagatzemar mobles i altres objectes dels quals no et vols desfer, però que tampoc vols guardar a la teva casa.

A Sants Trasters trobaràs un espai a la teva mida on guardar tots els articles que no puguis portar-te a la teva nova casa. A més, disposaràs d’una targeta personal perquè puguis accedir al teu traster sempre que vulguis.

31 Oct

Secrets d’una mudança sense estrès: Consells per a una organització impecable

Sants

Descobreix com planificar una mudança de manera organitzada i eficaç amb Sants Trasters

1. Llista de tasques i pla d’acció

El primer pas és crear una llista de tasques detallada que cobreixi tot el que necessites fer abans, durant i després de la mudança. Des de reservar la data de la mudança fins a desconnectar els serveis públics a la teva antiga casa. A més, establir terminis per a cada tasca et permetrà fer un seguiment dels avenços i assegurar-te de no oblidar res.

2. Pinta la nova casa abans d’empaquetar

Una estratègia intel·ligent és pintar la teva nova casa just abans de començar a empaquetar. D’aquesta manera, evitaràs haver de lluitar amb caixes i mobles mentre intentes pintar les parets.

3. Organitza i classifica les teves pertinences

Abans de començar a empaquetar, pren el temps necessari per organitzar i classificar les teves pertinences. Fes una revisió minuciosa i decideix quines coses realment necessites i quines pots donar, vendre o descartar. Com menys coses hagis de moure, menys temps i diners et costarà la mudança.

4. Caixes i material d’embalatge

Assegura’t de tenir caixes i material d’embalatge de qualitat per protegir les teves pertinences durant el trasllat. Pots aconseguir caixes a botigues locals o supermercats, o fins i tot comprar-les a botigues especialitzades en mudances. Assegura’t de tenir prou cinta adhesiva, plàstic amb bombolles i etiquetes per identificar les caixes.

5. Etiqueta cada caixa

Utilitza un marcador i escriu el contingut de cada caixa una vegada l’hagis empaquetat. També és útil anotar a quina habitació pertanyen les caixes. D’aquesta manera, sabràs on col·locar-les sense necessitat d’obrir cadascuna d’elles.

6. Desfes-te del que no necessites

Una mudança és l’oportunitat perfecta per desfer-te d’objectes que ja no utilitzes o necessites. Tens jaquetes heretades que mai utilitzes o antigues enciclopèdies que ocupen espai? És el moment de dir-los adéu.

7. Trasllat d’objectes valuosos

Si tens objectes valuosos, com obres d’art o instruments musicals, és essencial que els traslladis de manera segura. Si tens moltes pertinences o simplement prefereixes no enfrontar-te al procés de mudança per tu mateix, considera contractar una empresa de mudances de confiança.

8. Embalatge cuidadós

Empaquetar i embalar correctament les teves pertinences és essencial per evitar danys durant la mudança. Assegura’t d’envoltar adequadament objectes delicats, com ganivets de cuina, llums i llibres. Organitza els llibres per mida a les caixes per optimitzar l’espai i facilitar el procés.

9. Últim pas: Sants Trasters per a objectes addicionals

Si tens objectes que no vols que ocupin espai a la teva nova llar, considera el servei de trasters de Sants Trasters. T’oferim accés al teu traster les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, mitjançant una targeta personal. Disposem de trasters de diferents mides per adaptar-nos a les teves necessitats, des de 1 m² fins a 4 m², incloent armaris de 1 m³.

Recorda on estem!

Els nostres dos centres estan ubicats als carrers Feliu Casanova, 17 i Riera Blanca 201, tots dos al barri de Sants de Barcelona. Tots dos compten amb entrades directes des del carrer, zones de càrrega i descàrrega, i sistemes de seguretat anti-robatori i anti-incendis.

 

15 Oct

La importància de la seguretat en els trasters

Padlock,On,Gate,Of,Small,Gray,Container,Closeup,.,High

Coneix les mesures de seguretat que ofereix Sants Trasters per protegir les teves pertinences

Sants Trasters

Som una petita empresa ubicada al barri de Sants de Barcelona que destaca per la seva excel·lència en l’oferta de serveis de lloguer i manteniment d’objectes personals i de propietat. La nostra proximitat amb els clients i l’alta qualitat dels nostres serveis són els valors que ens defineixen i que han consolidat la nostra reputació i trajectòria. Actualment, gestionem amb èxit el lloguer i manteniment d’una àmplia gamma de trasters que s’adapten a les necessitats de persones i empreses diverses.

Coneix els nostres valors

  1. Autonomia: Entenem la importància de l’accés fàcil i còmode als teus objectes personals. Per això, et donem la llibertat d’entrar i sortir del teu traster en qualsevol moment del dia o de la nit, els 7 dies de la setmana.

 

  1. Accessibilitat: La comoditat dels nostres clients és una prioritat. Pots accedir al nostre centre tant amb cotxe com amb furgoneta mitjançant la zona de càrrega i descàrrega. I, per garantir la seguretat i la comoditat, utilitzem una targeta personal per controlar l’accés a les instal·lacions.

 

  1. Versatilitat: Reconeixem que les necessitats de magatzematge poden variar significativament. Per això, oferim una àmplia gamma de trasters que varien en mida. Des de trasters petits d’1m2 fins a espais més grans de 4m2 amb una alçada de 2,5 metres, així com armaris d’1m3. 

 

  1. Bon preu: Prendre la decisió correcta sobre la mida del teu traster és essencial per assegurar-te que no gastis més del necessari. És per això que oferim assessorament personalitzat a les nostres instal·lacions. 

Sants Trasters assegura la seguretat de les teves pertinences

Comprendre la importància de la seguretat és fonamental en el servei que oferim. És per això que hem implementat rigoroses mesures de seguretat per garantir la protecció de les teves pertinences:

 

  • Circuit tancat de càmeres: El nostre centre està sota la vigilància constant de càmeres de seguretat d’última generació. Això significa que les teves pertinences estan sota observació les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, per assegurar-nos que es mantinguin sempre segures.
  • Cadenat personal: Cada traster està equipat amb un cadenat, i només tu tens la clau. Això garanteix que només tu tinguis accés al teu traster i que les teves pertinences estiguin protegides de manera fiable.
  • Accés restringit: Només les persones autoritzades poden accedir a les nostres instal·lacions. Aquesta restricció addicional reforça encara més la seguretat dels trasters i garanteix la tranquil·litat dels nostres clients.

Confia en Sants Trasters i guarda tot el que necessitis!

Tenim dues ubicacions convenients per atendre les necessitats dels nostres clients:

Local Feliu Casanova:

  • Adreça: Carrer Feliu Casanova 17, 08028 Barcelona
  • Transport públic: A prop de les estacions de metro L1, L5 i L9S, així com les línies de tren R1, R2N, R2S, R3 i R4. També pots arribar amb els autobusos 52, 70, D20 i H10.

Local Riera Blanca:

  • Adreça: Carrer Riera Blanca 201, 08014 Barcelona
  • Transport públic: Propera a l’estació de metro L1 Santa Eulàlia i a les línies de tren R5, R6, R50, R60, S4, S8, S33 FFCC L8. També pots fer servir els autobusos L52, L82 i L85 per arribar-hi.

 

Confia en Sants Trasters per a les teves necessitats d’emmagatzematge. La teva seguretat i comoditat són la nostra prioritat.

 

28 Sep

Trasters per a músics: com emmagatzemar els teus instruments de manera segura

Set,Of,Different,Musical,Instruments,On,Wooden,Background,,Flat,Lay

Troba solucions adequades per guardar els teus instruments musicals de manera protegida i amb tranquil·litat

Sants Trasters és la teva millor opció per a l’emmagatzematge segur dels teus instruments musicals. Com a músic apassionat, entenem la importància de protegir els teus instruments i mantenir-los en òptimes condicions. En aquest article, t’expliquem com pots guardar els teus instruments de manera segura i efectiva per garantir que romanguin en perfecte estat.

Sants Trasters

Oferim un accés convenient al centre, permetent-te arribar amb cotxe o furgoneta a la zona de càrrega o descàrrega. Tindràs la teva pròpia targeta personal, la qual garanteix la seguretat de les teves pertinences.

La nostra instal·lació està dissenyada pensant en la teva autonomia. Per això, et donem l’oportunitat d’entrar-hi i sortir-hi les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. A més, hem facilitat l’accés mitjançant escala i munta càrregues per assegurar que puguis accedir i carregar els teus instruments amb comoditat.

Com guardar els teus instruments de manera eficaç

Embalatge

L’embalatge adequat és clau per garantir que els teus instruments no pateixin danys. És essencial mantenir-los elevats per sobre del terra i allunyats de les portes per prevenir accidents. Si tens guitarres o altres instruments de corda, assegura’t de relaxar les cordes per evitar possibles trencaments i deformacions del coll.

Instruments de fusta

Pots afegir una capa addicional de protecció guardant-los dins d’una bossa de poliuretà a dins de la seva pròpia caixa. Abans d’emmagatzemar-los, desmunta l’instrument i neteja cada part minuciosament. Evita utilitzar polidors a base d’oli o alcohol, ja que poden provocar assecat i deteriorament de la fusta. A més, recorda netejar els instruments cada pocs mesos, fins i tot si no els fas servir per evitar l’acumulació de pols.

Instruments de llautó

Assegura’t de desmuntar-los i treure l’embocador abans d’emmagatzemar-los. És essencial netejar, oliar i polir-los tant per dins com per fora fins que quedin com nous. Per prevenir l’oxidació, és crucial que els instruments de llautó estiguin tan secs com sigui possible durant l’emmagatzematge. Si no disposes de productes de neteja especialitzats, pots fer servir aigua o un drap de neteja sec.

Teclats electrònics

Assegura’t de netejar-los i eliminar la pols de les tecles. Treu el pedal i guarda-ho lluny del teclat per prevenir ratllades. Si els emmagatzemes en una caixa, cobreix les tecles amb un drap de cotó blanc per reduir la pols. No els deixis a terra; en canvi, col·loca’ls sobre prestatges o palets.

Equips musicals

Si tens amplificadors o taules de so electròniques, neteja’ls amb compte per evitar qualsevol acumulació de pols. Tapa els equips amb llençols o film de plàstic especial per emmagatzemar per evitar la pols. Col·loca’ls sobre prestatges o palets per mantenir-los fora de perill.

Confia en Sants Trasters per mantenir el teu instrument en un lloc segur

Si vols tenir la certesa que els teus estimats instruments musicals estan en mans segures, confia en Sants Trasters. Oferim la millor experiència d’emmagatzematge, amb accés les 24 hores del dia, la teva targeta personal com a garantia de seguretat i instal·lacions dissenyades per a la comoditat dels músics.

 

Recorda: ens pots trobar a dues localitzacions cèntriques de Sants: 

Local Feliu Casanova:

Carrer Feliu Casanova 17, 08028 Barcelona

Local Riera Blanca:

Carrer Riera Blanca 201, 08014 Barcelona

 

31 Aug

Trasters per a viatgers: com emmagatzemar les teves pertinences mentre estàs fora

3_montacàrregues-e1468596495716

Descobreix les millors opcions d’emmagatzematge per a viatgers i com protegir les teves pertinences mentre estàs fora. Troba solucions segures i pràctiques per guardar els teus objectes personals durant els viatges i viure amb tranquil·litat.

Quan et prepares per a un viatge, l’última cosa que vols preocupar-te és pel teu equipatge i pertinences personals. A Sants Trasters entenem la importància de mantenir les teves coses segures mentre estàs fora, i estem aquí per oferir-te la millor opció d’emmagatzematge amb uns valors clars com l’autonomia: accés disponible al teu traster les 24h del dia. Sense restriccions ni limitacions, tens la capacitat d’organitzar i gestionar les teves pertinences com millor et convingui. O assessorament personalitzat i bon preu: et guiaràs a través de les diferents opcions disponibles i t’ajudarem a trobar el traster que s’ajusta perfectament al teu viatge. 

A continuació et plantegem una sèrie de pautes a seguir per emmagatzemar els teus objectes personals mentre estàs fora:

  1. Fer una llista detallada: Abans de començar a organitzar les teves pertinences, és fonamental fer una llista de tot el que necessites emmagatzemar. Això et proporcionarà una visió clara del que has d’organitzar i t’ajudarà a prioritzar el més important. A més, fer una llista et permetrà planificar de manera efectiva i assegurar-te que no oblides res de crucial importància.
  1. Fes servir el temps necessari per dur a terme la tasca de manera adequada i garantir que tot quedi en el seu lloc d’una manera ordenada. Planifica amb calma i aprofita que disposem d’un horari 24/7 perquè tinguis l’autonomia de guardar les teves pertinences quan et sigui més còmode. 
  1. Utilitzar caixes o contenidors de diferents mides per agrupar elements similars i assegura’t d’etiquetar-les clarament. Els contenidors transparents són especialment útils, ja que et permeten veure d’una ullada què hi ha a dins sense necessitat d’obrir-les. No et preocupis per l’espai, perquè disposem de trasters de moltes mides, des 1m2 fins a 4m2 amb una alçada de 2,5m, així com armaris d’1m3. A més, per a la teva facilitat, podràs accedir al centre en cotxe o furgoneta per la zona de càrrega i descàrrega, i sempre per mitjà de la targeta personal.
  1. Etiquetar: Per a una organització efectiva és important l’etiquetatge adequat. Etiqueta cada caixa o contenidor amb una descripció clara del seu contingut. Això et permetrà, un cop tornis de viatge, trobar ràpidament el que necessites sense haver d’obrir diverses caixes. 

On estem?

Ens pots trobar al Barri de Sants, per a aquells que resideixen o viatgen a Barcelona, la nostra ubicació és perfecta. Amb dos locals ben situats, tenim la comoditat i l’accessibilitat com a prioritat. Trobaràs el nostre centre d’emmagatzematge a prop, garantint un accés fàcil i ràpid als teus trasters.

Sants Trasters és la millor solució d’emmagatzematge per a viatgers!

Quan es tracta de viatges i emmagatzematge, no escatimis en seguretat i comoditat. A Sants Trasters, oferim una experiència d’emmagatzematge excepcional per a viatgers. Amb opcions de trasters de diverses mides, accessibilitat 24/7 i un enfocament en la seguretat personal, tenim tots els aspectes coberts. Deixa les teves preocupacions d’emmagatzematge enrere i concentra’t en gaudir plenament de cada moment del teu viatge.
Per a més informació pots contactar amb nosaltres aquí.