31 May

Aprofita el traster per a l’emmagatzematge i el funcionament del teu negoci

sants_31mayo

Quan es tracta de posar en marxa un negoci, tenir un espai d’emmagatzematge adequat és essencial per a l’èxit. Fins i tot pot ser decisiu en la supervivència i el creixement del nostre projecte en les seves primeres fases.

Els trasters ofereixen una solució pràctica per emmagatzemar inventari, equips i altres pertinences empresarials sense la necessitat de llogar un espai comercial més gran. En aquest article, explorarem com utilitzar un traster per a les teves necessitats d’emmagatzematge empresarial i com aprofitar-lo com un espai de treball funcional per a la preparació de comandes i tasques administratives.

 1. Troba un traster adequat

La primera tasca és trobar un traster que s’adapti a les necessitats específiques del teu negoci. Considera factors com la mida, la ubicació, l’accés i la seguretat. Busca trasters en instal·lacions de confiança que ofereixin condicions òptimes per a l’emmagatzematge empresarial, com ara control de temperatura i vigilància de seguretat. A Sants Trasters tenim espais segurs, econòmics i comptem amb diferents mides per tal d’adaptar-nos a les teves necessitats.

 1. Organitza eficientment el teu inventari

Un traster ben organitzat és clau per a un funcionament empresarial eficient. Utilitza prestatgeries, caixes etiquetades i sistemes de classificació per agrupar i organitzar el teu inventari. Prioritza els articles que s’utilitzen amb freqüència perquè estiguin al teu abast i guarda els articles menys utilitzats a la part posterior. Mantingues un registre actualitzat de tot l’inventari emmagatzemat per facilitar-ne el seguiment.

 1. Crea una àrea de treball funcional

Aprofitar el teu traster com a espai de treball pot optimitzar l’eficiència operativa. Estableix una àrea de treball amb una taula, estanteries i eines necessàries per preparar comandes, executar tasques administratives o fins i tot embolicar paquets. Assegura’t de mantenir aquest espai net i organitzat per afavorir la productivitat.

 1. Utilitza un sistema de seguiment de comandes

Si el teu negoci requereix l’enviament de comandes des del traster, implementa un sistema de seguiment de comandes eficaç. Utilitza etiquetes o codis de barres per identificar clarament cada comanda i assegura’t de mantenir un procés de seguiment precís. Això et permetrà localitzar ràpidament i preparar les comandes amb eficàcia.

 1. Treballa amb un equip de confiança

Un dels punts clau per a l’èxit d’un negoci és tenir un ambient de treball de confiança i saludable. Busca sempre els serveis i aliades que t’ofereixin confiança per sobre d’una opció més econòmica, però en la qual no acabes de tenir-ho clar. 

A Sants Trasters volem oferir un tracte familiar i de confiança als nostres clients. Estem al teu costat per a qualsevol consulta o gestió que necessitis. El nostre objectiu és ajudar-te a créixer i fer-te la vida més fàcil!

17 May

Com organitzar el teu traster per maximitzar l’espai

sants_17mayo

Quan es tracta de l’organització d’un traster, sovint ens trobem amb l’enigma de com aprofitar al màxim l’espai disponible. Els trasters, a vegades, es converteixen en una muntanya d’objectes desordenats que ens fan difícil trobar allò que busquem. Però no et preocupis, estem aquí per ajudar-te!

Des de Sants Trasters, t’oferim una sèrie de consells pràctics per organitzar el teu traster de manera eficient i maximitzar l’espai disponible, per tal de transformar el teu traster en un espai funcional i ben organitzat, on cada cosa tingui el seu lloc i sigui fàcilment accessible. Comença a treballar en la transformació del teu traster en un espai pràctic i ben aprofitat.

 1. Valora i selecciona: Abans de començar a organitzar el teu traster, fes una valoració exhaustiva dels objectes que hi ha a l’interior. Descarta tot allò que ja no necessitis o que estigui trencat. Això et permetrà desfer-te de l’excedent i guanyar espai per als articles importants.
 1. Agrupa els objectes: Un cop hagis eliminat els elements innecessaris, agrupa els objectes restants segons la seva funció o tema. Per exemple, pots agrupar eines de bricolatge, decoració de Nadal, equipament esportiu, etc. Això facilitarà la recerca d’un objecte específic quan el necessitis.
 1. Etiquetes i caixes transparents: Utilitza etiquetes clares i llegibles per marcar les caixes i contenidors. Això t’ajudarà a identificar fàcilment el contingut de cada caixa sense haver de buscar-hi a dins. Les caixes transparents també són una excel·lent opció, ja que permeten veure el que hi ha a l’interior sense haver d’obrir-les.
 1. Aprofita l’altura: Aprofitar l’altura del traster és una manera excel·lent de maximitzar l’espai. Utilitza prestatgeries o estanteries per col·locar objectes lleugers i poc utilitzats a les parts superiors. Això deixarà més espai disponible per als objectes més grans i d’ús freqüent a la part inferior.
 1. Penja-ho a les parets: Utilitza penjadors o panells perforats per penjar objectes com bicicletes, eines o estris de jardineria. Això alliberarà espai a terra i mantindrà les coses organitzades i accessibles.
 1. Aprofita l’espai sota els mobles: Considera l’opció d’utilitzar l’espai sota els mobles com armaris o calaixos addicionals per emmagatzemar objectes més petits. Podries afegir caixes amb rodes per facilitar-ne l’accés.
 1. Optimitza les cantonades: Sovint, les cantonades del traster es queden desaprofitades. Utilitza prestatgeries o mobles d’angle per aprofitar aquest espai i emmagatzemar-hi objectes que no utilitzis amb freqüència.
 1. Mantén un sistema d’arxivament: Si tens documents o papers importants emmagatzemats al traster, assegura’t de mantenir un sistema d’arxivament ben organitzat. Utilitza carpetes, caixes d’arxivament o arxivadors etiquetats per categoritzar i ordenar els teus documents. Això et permetrà trobar fàcilment el que necessitis quan ho necessitis.
 1. Aprofita les portes: Les portes del traster poden ser una oportunitat d’emmagatzematge addicional. Utilitza penjadors o bosses de tela per penjar sabates, eines de neteja o objectes petits a la part posterior de les portes. Això t’ajudarà a alliberar espai a l’interior del traster.
 1. Rotació d’objectes: Si tens objectes estacionals com decoració de festes o equipament esportiu de temporada, considera la possibilitat de rotar-los. Emmagatzema els objectes de la temporada actual a l’abast i els que sàpigues que no els utilitzaràs en un període de temps llarg, guarda’ls més al fons.

Organitzar el teu traster per maximitzar l’espai és una tasca que al principi requereix temps i planificació, però els beneficis a la llarga són clars: acabaràs trobant tot el que necessitis fàcilment i perdràs molt poc temps a mantenir l’ordre del teu traster.

A Sants Trasters disposem de dos espais vigilats amb trasters econòmics que s’adapten a totes les necessitats d’emmagatzematge al barri de Sants.

03 May

Lloguer de trasters per a autònoms a Sants Trasters

ventajas de alquilar un trastero

Sabem que quan tens la teva pròpia empresa les pertinences acostumen a superar l’espai disponible, per això és essencial comptar amb l’emmagatzematge adequat. Quan contractes un traster, aconsegueixes espai suficient per guardar les eines i documentació, així com altres objectes que no siguin essencials per al dia a dia de l’empresa.

A més, quan emmagatzemes els objectes, aconsegueixes millorar l’aspecte de la teva oficina. Al guardar les caixes, els mobles i la resta d’objectes que no necessites en el teu dia a dia, aconsegueixes crear un ambient més acollidor i càlid, la qual cosa es traduirà en una major comoditat dels treballadors i els clients que vinguin de visita.

A Sants Trasters sabem que començar des de zero un negoci és molta feina, per això ens encarreguem que el procés d’emmagatzematge sigui el més fàcil possible. Et donem 8 avantatges de llogar un dels nostres trasters per a empreses i autònoms.

Accés 24 hores

Ser autònom implica irregularitat d’horaris. Per facilitar el seu treball i garantir l’accés als seus objectes emmagatzemats, Sants Trasters està obert 24 hores al dia, 7 dies a la setmana.

Seguretat

Donem la màxima importància a la seguretat dels nostres clients, per això comptem amb un sistema d’alarma i amplis sistemes de videovigilància que funcionen les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Accessibilitat

En la nostra zona de càrrega i descàrrega t’oferim una còmoda solució per al trasllat d’objectes. Pots aparcar el teu cotxe o furgoneta a la zona i utilitzar-la per traslladar fàcilment objectes dins o fora del nostre establiment.

Versatilitat

Sabem que no totes les empreses necessiten el mateix espai, per això oferim trasters de diferents dimensions, perquè puguis trobar el que millor s’adapti a les teves necessitats.

Bon preu

A Sants Trasters entenem que el pressupost és un factor important a l’hora de comprar, per això oferim preus competitius i descomptes exclusius.

Servei d’assessorament

A l’hora de decidir quin és el traster que millor s’adapta a les teves necessitats, no has de preocupar-te. El nostre servei d’assessorament et donarà un cop de mà. Treballem amb tu en tot moment per conèixer les teves preferències i necessitats, i et guiarem en el procés de presa de decisions per oferir-te la solució de traster perfecta.

Sense permanència

Amb els nostres trasters, mai hauràs d’assumir un compromís a llarg termini: pots cancel·lar-lo quan ho desitgis. El nostre servei ofereix una flexibilitat i comoditat inigualables a l’hora d’emmagatzemar les teves pertinences de manera segura i còmoda.
Sants Trasters proporciona als clients una proximitat immillorable, combinada amb una qualitat de servei i una llarga trajectòria que ens ha portat on estem avui. Si ets un autònom o una empresa, no dubtis a contactar-nos i t’ajudarem a fer-te la vida més fàcil!

30 Mar

5 regles d’or per a mantenir la teva casa ordenada

Cheerful,Young,Millennial,Lady,Making,Bed,At,Home,,Holding,Pillow,

A ningú li agrada tenir la casa desordenada. Resulta estressant i aclaparador pensar a fer front al desordre, i amb massa freqüència ens donem per vençuts fins i tot abans de començar. Afortunadament, hi ha cinc regles d’or que t’ajudaran a mantenir la teva casa en perfectes condicions per molt caòtica que sigui la resta de la teva vida. Aquests senzills consells et permetran controlar el desordre i assegurar-te de tenir una llar acollidora que et permeti relaxar-te i ordenar els teus pensaments en arribar a casa.

Regla dels dos minuts

Si vols ordenar la casa i no saps per on començar, opta per la solució més ràpida i senzilla: Comença per aquelles activitats que puguis completar en menys de 2 minuts: fes el llit, ordena la taula del saló, canvia el paper de bany o colla fort aquest caragol solt que sempre acabes deixant per l’endemà.

Sembla una opció òbvia, però, se t’havia ocorregut? Aquesta regla és obra de l’expert David Allen, recollida en el seu llibre Getting Things Done.

Regla de l’ull per ull

Aquesta regla basada en aquesta famosa dita de la cultura popular és simple i serveix per a acabar amb l’acumulació d’objectes:

Per cada objecte que entri a casa, treu un altre que no necessitis.

Regla de l’any

Un altre consell per a ajudar-nos a buidar la casa. Aquesta regla és essencial per a identificar quins objectes no necessitem o no emprem en el nostre dia a dia.

Fes una llista d’aquelles coses que fa més d’un any que no toques i, sense pensar-t’ho dues vegades, treu-les de casa: recicla-les, dona-les, tira-les o, si tenen valor sentimental, emmagatzema-les al traster!

Regla de les 5 superfícies

Hi ha cinc superfícies essencials que s’usen diàriament en cada casa i sobre les quals agrairàs el tacte i cura en la neteja:

 • La placa de cocció i els focs de la cuina
 • L’aigüera de la cuina
 • La taula en la qual menges
 • El terra del saló
 • El lavabo

Netejar la superfície d’aquests cinc espais cada dia no ha de costar-te més d’uns 15 minuts i et donarà automàticament una sensació de control i neteja a casa.

Regla de l’amor a primera vista

O: acaba el que vas començar. Probablement la regla més efectiva. Si la interioritzes bé, no sols tindràs la casa ordenada, el teu temps es multiplicarà x2!

La regla es basa a interactuar amb cada objecte de la nostra casa una sola vegada, com si fos un amor a primera vista del qual no podem escapar fins que no ens acomiadem d’ell. Exemples pràctics: 

 • Quan et treguis la roba a l’arribar a casa, estàs enamorat/a, no la pots oblidar fins a deixar de veure-la. No la deixis oblidada en la cadira fins a l’endemà.
 • Aquesta taula plena de papers per ordenar? L’amor de la teva vida. Tot ha de ser perfecte en ella. No ordenis uns quants papers i deixis els altres per a més endavant.

Consell extra: Lloga un traster

A Sants Trasters!, sabem que és difícil desfer-se o saber què fer amb aquelles coses que tenen un valor sentimental per a nosaltres i a més, en una llar sempre hi haurà objectes que utilitzarem per temporada (roba de llit, abrics, vestits de bany, tovalloles…) o més de tant en tant (tendes de campanya, equipaments esportius, taules portàtils…). Disposar d’un traster és la solució ideal per emmagatzemar records i objectes d’ús ocasional i mantenir l’ordre a casa.

Esperem que aquests consells t’ajudin a millorar l’ordre de la teva casa i t’animem a llogar el teu traster i a compartir-los amb tots/es els teus amics/gues i familiars que ho necessitin!

 

01 Mar

8 coses que has d’evitar guardar a l’armari de la cuina

Top view modern housewife tidying up kitchen cupboard during general cleaning or tidying up. Female neatly placing dishware and cutlery in drawer of table. Storage organization Konmati method

Siguem clars, mantenir els armaris de la cuina ordenats i nets et pot fer guanyar temps, espai i esforç, millorar la seguretat alimentària i fer que la teva cuina sigui més atractiva visualment. Per desgràcia, sabem que aquesta missió pot resultar complicada i tediosa, ja que evitar guardar tota mena de objectes als armaris de la cuina no és tasca fàcil.

Des de Sants Trasters et diem 8 coses que cal evitar guardar a l’armari de la cuina. T’oferim un parell de solucions per gaudir de més espai a la teva cuina sense haver de desfer-te de res. Pren nota!

 

 1. Vaixelles grans: Les vaixelles grans poden ocupar massa espai i són més propenses a trencar-se si s’emmagatzemen i apilen en llocs inadequats.
 2. Paquets de menjar oberts: És millor transferir el menjar a recipients hermètics i emmagatzemar-los a la nevera o en un lloc fresc i sec; d’aquesta manera es poden mantenir els aliments frescos i prevenir l’aparició d’insectes a la cuina.
 3. Calaix per a ferralla: Des de piles i rebuts, fins a monedes i gomes elàstiques. En comptes de tenir un calaix de ferralla a la cuina, és millor mantenir els objectes organitzats en llocs específics, així aconseguiràs reduir el desordre i augmentar l’eficiència als armaris.
 4. Gadgets sense fer servir: Mantingues només els instruments necessaris i útils que es fan servir amb freqüència i que realment ajuden a les tasques de la cuina, d’aquesta manera, es pot mantenir una cuina més organitzada, pràctica i neta.
 5. Massa vaixella i cristalleria: La vaixella nadalenca o la que s’utilitza normalment per festes s’ha de retirar i guardar, per exemple, a Sants Trasters, ja que ocupa una quantitat significativa i innecessària d’espai. 
 6. Electrodomèstics grans i voluminosos: En comptes de guardar electrodomèstics als armaris de la cuina, és millor ubicar-los a llocs de fàcil accés. Si no els fas servir prou, sempre pots donar-los o guardar-los al traster fins que els necessitis.
 7. Eines de bricolatge: És molt útil tenir eines de bricolatge a casa, però és idoni ubicar-les en una àrea separada de la cuina, com un garatge o un taller, on no representin un perill per a la seguretat alimentària i no ocupin espai valuós als armaris de la cuina. Recorda que si no vols ocupar espai de casa teva pots comptar amb Sants Trasters per guardar tot allò que necessitis el temps que desitgis.
 8. Contenidors d’aliments poc pràctics: És recomanable tenir flascons d’emmagatzematge, però és important limitar-se als necessaris, així que evita el típic armari ple de tuppers i contenidors ‘per si de cas’.

 

 

 

 

 

 

Un traster pot ser una solució ideal per emmagatzemar tota mena d’instruments de cuina. A Sants Trasters t’oferim la possibilitat de llogar un traster adaptat a les teves necessitats, amb la tranquil·litat que hi podràs accedir les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. No només us garantim la màxima seguretat i un fàcil accés, sinó que ho fem al millor preu.
No perdis més temps! Contacta amb nosaltres i lloga el teu traster al barri de Sants, sigui al carrer Feliu Casanova o a Riera Blanca. Obtingues més espai a la teva cuina i guarda els teus objectes de manera segura, econòmica i còmoda.

28 Feb

7 raons que indiquen que necessites un traster

sants trasters

Hi ha moltes raons per necessitar un traster, ja sigui per guanyar metres quadrats a casa, per protegir les teves pertinences mentre fas alguna reforma, o perquè casa teva comença a semblar un mercat ambulant.

Per aquests i altres motius, la gent opta per llogar un traster i augmentar l’espai que té a casa. Des de Sants Trasters oferim una gran varietat de trasters de diferents mides, amb la màxima seguretat, fàcilment accessibles i al millor preu.

Encara tens dubtes i no saps si necessites un traster? No t’amoïnis, nosaltres t’ajudem a moblar les teves idees i et comentem 7 raons que indiquen que necessites un traster.

 1. Vols guanyar metres quadrats a casa. És inevitable acumular tota mena d’objectes durant els anys. Si no desitges desfer-te de totes aquestes pertinences “per si de cas serveixen després” o pel seu valor sentimental, tens l’opció de guardar tots aquests objectes als nostres trasters i accedir-hi amb total autonomia, les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.
 2. Vols guardar de manera segura les teves coses. Si tens pertinences de valor a casa i sents que no trobes un lloc segur on guardar-les, pots guardar tots aquests objectes als nostres trasters, sense haver de preocupar-te de la cura, perquè estaran vigilats i protegits en tot moment del dia.
 3. Necessites protegir les teves coses en una mudança o reforma. Penses renovar casa teva o està en els teus plans mudar-te? Segurament vols mantenir els teus mobles i records intactes. La solució perfecta és llogar un espai on puguis guardar els teus objectes fins acabar el procés.
 4. Et falta espai per als teus materials esportius. Si ets un amant dels esports, però no tens on guardar tots els materials, pots llogar un traster al qual podràs accedir amb la major facilitat i en qualsevol moment.
 5. Nadó en camí? Reordena el teu espai i crea un lloc més acollidor per l’arribada d’un nou membre familiar. Si necessites més espai per donar la millor benvinguda, guarda totes les teves pertinences als nostres trasters i despreocupa’t de tot el que és prescindible.
 6. Tens poc espai al teu armari. Ordenar l’armari t’estressa o sents que amb cada canvi d’estació et cau el món a sobre? Si la teva intenció és guanyar espai al teu armari i no saps com, una molt bona opció és guardar la roba en caixes i classificar-les en un traster de la mida que necessitis.
 7. Viatges fora una temporada. Si penses abandonar la teva residència durant una temporada, l’última cosa en què t’hauries de preocupar és en les teves pertinences. Per deslliurar-te d’aquesta preocupació extra, et recomanem que emmagatzemis tots els teus objectes en un traster, amb la seguretat de trobar-los amb el mateix estat quan tornis.

Si t’has sentit identificat/da en alguna de les 7 raons que indiquen que necessites un traster, lloga el teu traster a Sants Trasters i accedeix a ell sempre que ho necessitis, les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, escull la mida que millor s’adapti a les teves necessitats, i gaudeix amb la seguretat i la tranquil·litat que només Sants Trasters t’ofereix.

Contacta amb nosaltres i lloga el teu traster al barri de Sants, al carrer Feliu Casanova o a Riera Blanca. Guanya espai a casa i guarda les teves pertinences de manera segura, còmoda i econòmica.

31 Jan

10 trucs d’ordre que t’ajudaran a organitzar casa teva

Many dirty dishes in the kitchen sink, in the middle.

Et costa mantenir la teva llar neta i organitzada? Potser l’error està en la manera com efectues les tasques. Amb aquests 10 trucs per organitzar la casa, que et revelarem a l’article d’avui, l’ordre i la neteja regnaran a casa teva! Guanyar espai i mantenir la casa en un estat perfecte mai abans havia estat tan senzill i suportable. Amb només uns petits gestos, aquests consells d’ordre i neteja seran el teu gran aliat d’ara cap endavant.

A Sants Trasters sabem com pot ser de difícil portar una rutina d’ordre, sobretot quan també viuen nens a la casa, però amb una mica de constància i guardant les coses al moment de l’ús, tot és més senzill. Estigues atent perquè t’oferim solucions perquè no hagis de desfer-te de res i, alhora, puguis gaudir de més espai a casa.

10 trucs per organitzar casa teva que et salvaran la vida

 1. Cuida les rutines. Si cada dia dediques un petit moment a ordenar les coses, de sobte la muntanya inassolible desapareixerà.
 2. Guarda-ho a l’instant. Quan acabis d’usar qualsevol objecte o et treguis la roba, guarda les coses al moment al seu lloc i no deixis que es vagi acumulant tot.
 3. Descarta, elimina o dona. Desfés-te de tot allò que ja no és necessari ni útil a la teva vida; guanyaràs espai i t’ajudarà a mantenir l’ordre més fàcilment.
 4. Frega a l’acabar de menjar. Per què deixar els plats a la pica? Si tens rentaplats, posa les coses a dins per tal que quedi tot més ordenat i, si no és el cas, millor fregar-ho tot al mateix dia i no deixar que se’t vagi acumulant i se’t faci una muntanya. 
 5. Compte amb les col·leccions. Organitza-les i ordena-les perquè aquest munt de coses no es converteixi en un autèntic caos i desordre. 
 6. Ordena per colors. De manera visual, és molt útil classificar segons la tipologia de colors, per exemple de més clar a fosc, per tonalitats… Guanyaràs ordre i serveix per a roba, llibres, joguines…
 7. No acumulis. Si et compres alguna cosa nova, pensa en alguna cosa vella que ja no et faci falta, no necessitis o mai et posis/usis i fes el canvi, ja que l’acumulació és la pitjor enemiga de l’ordre.
 8. Usa caixes o contenidors a l’armari. Afegir caixes és un altre mètode molt útil per ordenar per categories i aprofitar fins a l’últim mil·límetre d’espai a l’armari.
 9. Ordena segons el que més fas servir. Sempre col·loca al davant les coses que més utilitzes i evita haver de desordenar-ho tot per arribar a allò que vols agafar.
 10. Documents al mateix lloc. Guarda tots els papers en un mateix lloc per estalviar espai, mantenir-ho tot a l’abast i recordar on es troba cada cosa.

Ara que ja coneixes els 10 trucs per organitzar casa teva i mantenir-la ordenada, no deixis que s’apoderin de tu els errors més típics. Mantén la rutina i evita el desordre! Recorda que pots llogar un dels nostres trasters per guanyar espai i desfer-te d’allò que no necessites o no fas servir. Autonomia 24/07, seguretat i tranquil·litat i proximitat i tracte familiar és el que ens caracteritza a Sants Trasters. Contacta amb nosaltres i tria el teu espai preferit.

11 Jan

6 coses que has d’evitar guardar al traster

Design wooden table and chairs.

Sabies que no tots els objectes es poden guardar al traster? Alguns materials són més sensibles que altres i, per això, s’han de mantenir als llocs convenients per conservar-los en bon estat i garantir la seguretat de tots. 

A Sants Trasters coneixem de primera mà quins són els objectes amb què hem d’anar amb més cura. A continuació, et donem a conèixer 6 coses que has de gravar a foc a la teva ment i evitar guardar-les al traster.

6 coses que has d’evitar guardar al traster

Amb aquests 6 consells sobre els materials i objectes que et “prohibim” guardar al traster pel teu propi bé i el de tots, t’estalviaràs molts disgustos. Atent!

 1. Mobles de fusta: Els mobles de fusta poden ocasionar humitat, esquerdes, deformacions i fins i tot corc. Si algun dia en endavant els vols tornar a fer servir i els ha passat alguna cosa del que hem esmentat, t’hauràs de desprendre perquè ja no serà útil.
 2. Decoració nadalenca: Aquests objectes que ens alegren la vista per Nadal són altament sensibles. Si els guardes al traster pot ser que perdin les pintures i fins i tot es podrien deformar i seria una veritable pena fer-los malbé.
 3. Menjar i vi: Els aliments sempre és aconsellable guardar-los a casa, ja que a la llar podem controlar la temperatura i evitar que es deteriorin. Si els guardes al traster, hi ha una alta probabilitat que es contaminin per algun tipus de factor ambiental.
 4. Documents importants: Un dels errors més comuns és pensar que un traster és el lloc perfecte per emmagatzemar documents importants. El problema recau que aquests papers poden patir danys per la calor excessiva o humitat, provocant que s’esborrin les lletres o s’enganxin els uns amb els altres.
 5. Electrònica: L’electrònica és molt delicada i sensible al clima, sobretot a la calor. El sobreescalfament dels dispositius pot danyar seriosament els circuits electrònics, espatllant-los del tot.
 6. Pintures: Moltes de les pintures que fem servir per reformar les parets de casa estan fetes a base d’olis, els quals si s’escalfen a temperatures altes poden cremar. Aconsellem mantenir-los en algun lloc fresc de la llar on puguis tenir els cubs controlats.

Ara que ja saps quines coses has d’evitar desar al traster, serà molt més probable que aquests elements no pateixin cap mena de danys. Tot i això, guanyar espai i amplitud a casa no és gens difícil si segueixes unes rutines d’ordre i de neteja!

Lloga el teu traster a Barcelona i accedeix-hi sempre que vulguis, les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana. Trobaràs trasters de diferents mides segons allò que necessitis en una ubicació ideal, al mateix barri de Sants, on comptem amb dos locals, un als carrers Feliu Casanova i un altre a Riera Blanca.

Contacta amb nosaltres i no esperis més per posar ordre a casa teva.

01 Jan

El millor traster per a viatgers a Barcelona

Calm male tourist is standing in airport and looking at aircraft flight through window. He is holding tickets and suitcase. Sunset

Ets un rodamon i t’agrada viatjar? Estàs al lloc indicat perquè et donarem a conèixer el millor traster per a viatgers a Barcelona! Avui ens volem adreçar a tu i a totes aquelles persones que no poden estar quietes i us encanta descobrir món. Per motius obvis, a l’hora de viatjar, és indispensable algun equipatge, sigui motxilla o maleta. I, encara que sabem que t’agradaria estar cada dia de l’any viatjant, segurament en algun moment o altre, et toqui fer la tornada a casa.

És en aquest moment on comencen els problemes de desar l’equipatge que has estat portant amb tu. A Sants Trasters et donem la solució per guardar les maletes, les motxilles, els souvenirs i tot allò que necessitis per viatjar que, ara, per un temps, hauràs de deixar de banda. Amb nosaltres no només ampliaràs espai, sinó que guanyaràs comoditat a casa.

El traster per a viatgers a Barcelona, Sants Trasters

Sants Trasters és la millor solució per al públic viatger. Sí, sí, per a tots aquells que heu d’estar utilitzant constantment maletes i altres equipatges que ocupen espai. Sigui pel motiu que sigui, quan arribes a casa et trobes amb el mateix problema de sempre: “On poso tot això?”.

Per dir adeu a aquest malson t’oferim trasters amb mides diferents perquè així tothom trobi el que més s’adapti a les seves necessitats. D’aquesta manera, alliberaràs espai a casa i podràs mantenir l’ordre i la neteja sense que això sigui un obstacle al teu dia a dia.

A més, has de saber que a Sants Trasters disposem d’autonomia 24/7 que et permetrà deixar i recollir les teves pertinences en qualsevol moment sense cap restricció. Volem que tinguis accés al teu traster sempre que vulguis. De manera que podràs entrar i sortir les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, mitjançant una targeta personal.

I recorda que ens trobem al barri de Sants, al carrer Feliu Casanova i Riera Blanca. Som el teu traster de proximitat!

Consells per guardar l’equipatge de viatge

Per optimitzar l’espai dels objectes pots:

 1. Desar l’equipatge segons la mida.
 2. Etiquetar-ho.
 3. Ficar maletes més petites dins d’altres més grans.
 4. Utilitzar caixes.
 5. Posar prestatgeries per guanyar espai d’emmagatzematge.

Així que ja saps, si ets dels que han d’estar constantment fent servir maletes i altres tipus d’equipatge que ocupen espai, estén les fronteres de casa teva i allibera espai amb el lloguer dels nostres trasters per a viatgers a Barcelona!

Contacta amb nosaltres i millora la teva qualitat de vida!

16 Dec

Regala espai amb Sants Trasters per Nadal

Stack,Of,Shiny,Luxury,Colorful,Gift,Boxes.,Christmas,And,New

Sabem que per Nadal és típic acumular regals i objectes nous a casa… Si aquest també és un dels teus problemes, regala’t espai amb Sants Trasters per Nadal. Nosaltres T’oferim la solució més pràctica perquè no hagis de trencar-te el cap cada vegada que necessitis guardar algun objecte o treure’l dels prestatges i armaris.

A Sants Trasters estem al teu costat, ja que sabem que és difícil treure espai per a les noves adquisicions i, posteriorment, les rutines de neteja i ordre. Per això, posem a la teva disposició trasters de diferents mides al barri de Sants de Barcelona per proporcionar-te aquest espai extra tan necessari.

Guanya espai a casa amb Sants Trasters per Nadal

Des de Sants Trasters et brindem en safata la comoditat a casa. Quan tens molts objectes a casa, llogar un traster és una magnífica opció per ampliar la teva vida.

Tots tenim un amic, familiar o conegut que sempre està queixant-se que li falta espai a casa per guardar els seus objectes. I si no el tens és que ets tu! L’espai és un bé molt preuat i què millor que treure’n partit aquest Nadal regalant als teus o a tu mateix una mica de lloc extra per guardar les coses. Sigues original i encerta amb nosaltres!

Aquestes són algunes de les raons per les quals és una bona idea regalar Sants Trasters:

Més espai a casa: Millora el nivell i la qualitat de la teva vida a casa oblidant totes aquestes prestatgeries, calaixos i armaris carregats de tants objectes. Resulta estressant i treu espai a noves adquisicions.

Comoditat: Si et costa mantenir la teva llar neta i endreçada, amb els nostres trasters podràs dir adéu a aquest malson. Amb el pas dels anys, aprenem a valorar la comoditat i l’ordre i aquest espai extra et proporcionarà tot el que necessites, tenint els objectes que no utilitzes al traster i mantenint només els de temporada a casa.

Seguretat i tranquil·litat: Disposem d’un circuit tancat de càmeres. Cada traster té cadenat i només tu tens la manera d’accedir-hi gràcies a la targeta personal d’accés.

Autonomia 24/7: Volem que tinguis accés al teu traster sempre que vulguis. De manera que podràs entrar i sortir les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, mitjançant una targeta personal.

Descobreix les nostres promocions de Nadal

Aquestes festes et volem fer un regal molt especial. Disposem d’ofertes que no podràs desaprofitar! Et farem preus a partir de 25€ i descomptes per a lloguers de llarga durada!

No deixis passar per alt l’oportunitat de fer un regal diferent i original! Regala espai amb Sants Trasters per Nadal. Ens trobaràs al barri de Sants de Barcelona, al carrer Feliu Casanova i Riera Blanca.

Contacta amb nosaltres i no esperis més per ampliar la teva vida!