09 Aug

8 consells per treure partit a un pis petit

Modern, light living room and home office combined. Spacious interior with flooring and small carpet.

Sabies que la grandària d’un espai pot semblar més àmplia segons com estigui organitzat? Amb aquests consells per treure partit a un pis petit aconseguiràs tenir una sensació de major amplitud i aconseguiràs tenir el teu pis ben ordenat. Fins i tot, semblarà que et sobra espai! Des de Sants Trasters et donem alguns consells per treure-li partit a un pis petit encara que disposis de pocs metres quadrats.

A mesura que passen els anys cometem un dels errors més comuns a l’hora d’organitzar la casa: acumulem mobiliari i objectes que no necessitem i ens neguem a tirar-ho. A Sants Trasters som conscients d’aquest problema i t’oferim solucions perquè no hagis de desfer-te de res i, alhora, puguis gaudir de major espai a casa. 

Quins són els millors consells per treure partit a un pis petit?

Si vius a un pis petit, no ets l’únic. Disposar d’espai suficient a casa és una prioritat que tots busquem abans d’iniciar una reforma o comprar una casa, però no sempre els diners o els metres de l’habitatge ens ho permeten. Amb aquests 8 consells per treure partit a un pis petit notaràs com l’espai s’amplia gairebé de manera màgica. Atent:

Guarda el que no necessitis: Quantes coses tens a casa que no fan més que ocupar espai, encara que les vagis canviant de lloc? Una bona fórmula és comptar amb un lloc on poder guardar-les si el que no vols és reciclar-les. Els nostres trasters de diverses mides i accessibles amb teu cotxe o furgoneta en el centre de Barcelona et facilitaran aquesta primera tasca per treure-li més partit a un pis petit.

Usa miralls: Col·locar miralls en punts estratègics t’ajudarà a crear una sensació de major amplitud de l’espai. Els pots col·locar de manera horitzontal a la paret o recolzar-los directament al terra.

Emmagatzema i col·loca de manera vertical: Una prestatgeria fins al sostre a la sala d’estar amb calaixos a la part de baix i armaris és una gran idea per emmagatzemar llibres, comandaments d’aparells digitals o altres objectes decoratius. Les dobles altures són un recurs molt eficaç també, com per exemple, posar lliteres a les habitacions o calaixeres amb doble balda a la cuina per guardar els aliments.

Llum natural: La il·luminació és un dels aspectes més importants a tenir en compte. Una bona il·luminació contribueix a donar una sensació de neteja i amplitud. No usis cortines fosques i mantingues pujades les persianes sempre que puguis per aprofitar al màxim la llum natural.

Posa atenció als colors: Hi ha colors que multipliquen l’efecte d’amplitud de la llum natural, com és el blanc o tonalitats neutres com crema, torrat, gris o beix.

Integra habitacions: Un altre dels consells per treure partit a un pis petit és integrar diferents habitacions en una de sola. Tirar parets t’ajudarà a optimitzar els espais de l’habitatge, com disposar d’una cuina-sala d’estar o una habitació amb accés directe al menjador sense portes. 

Terres de diferents aspectes: Si segueixes el consell anterior, un canvi de terra pot ser la clau per diferenciar dos ambients diferents. Hi ha diverses opcions econòmiques, com els sistemes clic o vinils fàcils de col·locar.

Portes corredisses: Un gran aliat. Si poses armaris al dormitori intenta sempre que portin integrats portes corredisses per no entorpir el pas a l’hora d’obrir-lo.
Què has après d’aquests 8 consells per treure partit a un pis petit? Doncs que el primer que has de fer és desprendre’t de coses que ja no uses per poder organitzar la teva casa sense “andròmines” pel mig. Lloga el teu traster a Sants Trasters i tria la mida que s’adapti a les teves necessitats per gaudir de major amplitud i espai a la teva llar.

08 Jul

Com organitzar la casa abans de marxar de vacances

organizar-casa-vacaciones

Te’n vas uns dies i vols tenir la teva casa perfectament ordenada per quan tornis? Aprèn a organitzar la teva casa abans de marxar de vacances amb diversos trucs i consells que t’ajudaran a mantenir l’espai ordenat. Deixar-ho tot net i al seu lloc farà que la teva tornada sigui més fàcil i menys dura. Des de Sants Trasters et donem alguns trucs per organitzar la teva casa abans d’anar-te’n de vacances i evitar sorpreses a la tornada.

Segur que no veus l’hora d’anar-te’n de vacances i deixar a un costat les responsabilitats per uns dies, però segur que et ve bé conèixer els beneficis d’organitzar la teva casa abans de marxar. Pots començar retirant coses que restin espai, potser un abans i un després de les vacances li ve bé al teu habitatge

A Sants Trasters tenim trasters per a famílies i viatgers en els quals podràs guardar aquelles coses que ja no necessites o fins i tot, vulguis deixar a un lloc segur, ja que tots estan protegits per càmeres de seguretat i tindràs un cadenat exclusiu per al teu traster.

Consells per organitzar correctament la teva casa abans de marxar de vacances

Deixar menjar fora, per exemple, podria produir males olors i atreure plagues de formigues mentre estiguis fora de casa. Per evitar problemes com aquest, des de Sants Trasters et donem vuit consells per organitzar la teva casa abans de marxar de vacances:

Neteja: Deixar el terra, els banys i la placa de cocció de la cuina nets et serà molt plaent a l’hora de tornar de vacances i no trobar-te la casa bruta.

Buida i neteja la nevera: Per a evitar plagues i males olors el millor serà que buidis la nevera i et desfacis de tot el menjar que pugui caducar durant el període de vacances. Aprofita per netejar la nevera i que aquesta quedi lliure de gèrmens. 

Canvi de llençols i tovalloles: Una de les coses que has d’organitzar a casa abans de marxar de vacances i que et donarà aquesta sensació de confort al arribar és canviar els teus llençols i tovalloles per un joc net. Tenir el llit fet t’estalviarà temps a la teva tornada.

Buidar el cistell de la roba bruta: Recorda rentar-ho tot abans d’anar-te’n i no deixar res brut. No serà agradable haver de posar dues rentadores al tornar, ja que portaràs roba bruta de les teves vacances i s’acumularà la feina.

Buida les escombraries: No deixis res a la galleda de les escombraries i evitaràs la mala olor de residus orgànics a la cuina.

Desendolla-ho tot: Desendolla els equips electrònics que no necessitin estar funcionant, com la televisió, els ordinadors o l’aparell Wi-Fi.

Tanca el gas i la clau de l’aigua: Encara que no sol passar res és millor prendre una mica de precaució i deixar-ho tot inhabilitat si te’n vas diversos dies.

Ordena la casa: Sense ordre no serveix de res la neteja. Deixa les coses guardades en el seu lloc de manera ordenada. Et falta espai? Sempre pots llogar el teu traster a Sants Trasters i recollir el que necessitis a la teva tornada, ja que podràs accedir a ell a qualsevol hora del dia, encara que tornis un diumenge.

Segueix els nostres consells per organitzar de manera adequada la teva casa abans d’anar-te’n de vacances i deixa les teves pertinences en bones mans. Necessites poc o molt espai? No importa, a Sants Trasters tenim trasters de totes les mides! Lloga el teu traster i deixa a un lloc segur les teves coses per marxar relaxat i tranquil aquest estiu.

08 Jul

Tips per tenir una sala d’estar més àmplia i organitzada

tips-sala-estar-àmplia-organitzada

Busques idees per tenir més espai a la teva sala d’estar? Inspira’t amb aquests tips per tenir una sala d’estar més àmplia i organitzada. A vegades, a l’hora de distribuir l’espai en un habitatge, es recorre a centralitzar-lo tot en el saló i anar acumulant coses que porten temps sense usar-se i que sense adonar-nos, ens resten amplitud. Aquí et presentem alguns tips per tenir una sala d’estar més àmplia i organitzada que et poden inspirar a l’hora de decorar i aprofitar els metres quadrats dels quals disposis.

Si no vols llençar res i guardar els teus mobles o objectes de decoració, pots començar per llogar un traster. Des de Sants Trasters t’oferim un espai privat al qual pots accedir amb total autonomia i t’assessorarem perquè triïs la mida correcta d’acord amb les teves necessitats.

Però abans de traslladar les teves pertinences, serà millor que coneguis alguns tips per aconseguir que el teu saló sigui més ampli i estigui organitzat, ordenat i sembli més lluminós i acollidor. Creies que no trobaries la solució?

Vuit tips per tenir una sala d’estar àmplia i organitzada

Evita els errors més típics a l’hora d’organitzar la teva casa o saló. Utilitzar colors clars o potenciar la llum natural amb cortines de tons suaus són alguns trucs que t’ajudaran, encara que la clau està també en el mobiliari. A Sants Trasters et donem 8 tips per tenir una sala d’estar més àmplia i organitzada:

Utilitza cistelles: Una cistella de fibra o tèxtil a més de ser decorativa t’ajudarà a organitzar les mantes o coixins, així com les revistes, portafotos, sotagots o els comandaments de la TV, el DVD o alguna consola.

Taula de centre: Tret que tinguis una sala d’estar gran, és millor que optis per retirar la taula de centre per aconseguir que l’espai central del saló estigui lliure. En cas que no vulguis desfer-te d’ella, tria una que tingui calaixos o baldes per poder guardar les cistelles, els comandaments o llibres.

Aprofita l’espai buit: En el cas que decideixis comptar amb una taula de centre, tria’n una que sigui de disseny lleuger i ofereixi espai entre el terra i la taula. Podràs col·locar un puf, catifes o mantes i quedarà molt dissimulat.

No acumulis, però tampoc ho tiris: Selecciona aquests petits mobles que ocupen espai i cerca un lloc per a ells si no els vols rebutjar, com un traster versàtil i pròxim al teu habitatge que podràs llogar a preus econòmics a Sants Trasters.

Llibreries i prestatgeries del mateix color que la paret: Utilitzar els mateixos tons t’ajudarà a tenir una sensació d’unitat i amplitud, i sobretot, de menys desordre.

Una distribució correcta: Aquest pas és fonamental perquè el saló sembli més ampli. Evita tenir els mobles entorpint el pas, així aconseguiràs més llum natural i un espai obert millor organitzat.

El sofà: Un altre truc que t’aportarà major sensació d’amplitud és la col·locació del sofà. Intenta que estigui sempre enganxat a la paret i, si pot ser, mirant cap a l’entrada. Si ho col·loques d’esquena a la porta de la sala d’estar l’única cosa que aconseguiràs és “encongir” l’espai.

Plantes i coixins: Com més en tinguis, menor sensació d’espai tindràs. Si t’agrada decorar el saló amb petites plantes està bé, però no abusis. Així com amb els coixins que tinguis damunt del sofà, ocupen espai i empetiteixen l’estada.

Encara que sense dubte aquests tips de Sants Trasters t’ajudaran a tenir una sala d’estar més àmplia i organitzada, disposar d’un traster t’aportarà també múltiples avantatges. Recicla i guarda aquests elements de decoració, mobles o prestatgeries que ja no uses en un dels nostres trasters, tots protegits mitjançant un sistema de videovigilància i un cadenat exclusiu. Lloga el teu traster en el barri de Sants de Barcelona i deixa’t assessorar pel nostre equip de professionals!

15 Jun

8 consells per guardar la roba correctament al traster

guardar roba traster

Guardar la roba de fora de temporada o que no utilitzes freqüentment en un traster és essencial per mantenir l’armari de casa en bones condicions. Amb el seu ús s’aconsegueix augmentar l’espai per tenir les indumentàries ordenades i, per tant, trobar fàcilment aquella peça que tantes ganes tens de posar-te.

És precisament per això que, cada vegada més, la gent opta per llogar un traster. Des de Sants Trasters n’oferim el lloguer per a públics molt diversos.

És freqüent que amb el pas del temps anem acumulant cada vegada més i més roba, tant de la nova que anem comprant com de l’antiga que mai volem llençar. Tot això comporta quedar-nos sense espai a casa, acabar portant tota la roba al traster i que aquest s’ompli de peces sense cap ordre.

Els millors consells per ordenar la roba del traster

Per això, des de Sants Trasters et donem 8 consells per guardar la roba d’una manera òptima al traster:

 • Guardar allò imprescindible: El primer i més important és saber desfer-se d’allò que ja no et poses, perquè et farà perdre espai. Una bona opció és donar-ho: sempre hi haurà algú que li donarà més ús que tu!
 • Bosses: És millor guardar la roba en bosses abans que en caixes, ja que aquestes s’adapten millor al que tenen al voltant i s’aprofita més fins a l’últim mil·límetre. 
 • Etiquetar les bosses: Una bona opció és posar noms a les bosses per saber què hi ha a dins i facilitar la cerca en futures ocasions.
 • Ordenar per temporades: Col·locar allò d’hivern en un lloc i allò d’estiu en un altre, per tal que no barregem roba de diferents estacions.
 • Ordenar per peces: Després de tenir-lo separat per temporades, agrupar les samarretes amb les samarretes, els pantalons amb els pantalons, els abrics amb els abrics, etc.
 • Posar colors: Per fer molt més visuals les classificacions anteriors, cosa que ens facilitarà on anar a cercar aquella peça que volem trobar.
 • El que més ocupa, a baix: És a dir, les jaquetes o roba d’abrigar com més avall millor, deixant les coses de menys volum a dalt.
 • Sabates a part: col·locar el calçat en una altra zona, per tenir les coses més ordenades.

Com podem veure, llogar un traster té múltiples avantatges. I si a sobre el llogues a Sants Trasters, podràs gaudir dels següents beneficis exclusius!

 • Autonomia 24/7, per poder accedir al traster sempre que ho necessitis.
 • Seguretat i tranquil·litat, ja que està protegit mitjançant càmeres i cada traster té un cadenat exclusiu.
 • Accessible des del carrer mitjançant cotxes o furgonetes.
 • Versatilitat, ja que pots escollir la mida que més s’adapti a les teves necessitats.
 • Preus econòmics amb ofertes exclusives.
 • Proximitat i tracte familiar.

Guardar roba en un traster mai no ha estat tan pràctic i còmode com a Sants Trasters. Aprofita l’espai extra que et proporciona i els consells que t’acabem de donar per donar-hi un ús molt més pràctic. No esperis més i lloga el teu traster al barri de Sants, al carrer Feliu Casanova o a Riera Blanca, i guarda les teves peces de manera segura i còmoda.

15 Jun

6 errors més típics a l’hora d’organitzar la casa

errors organitzar casa

Mantenir la casa endreçada és probablement una de les tasques més tedioses. Després de passar un matí o una tarda sencers netejant i ordenant, sembla que en poc temps tot torna a ser fora de lloc, destorbant i trencant l’ordre que tant ens ha costat aconseguir.

Llogar un traster es converteix en una opció no només ideal sinó que, en moltes ocasions, necessària, ja que ens permet alliberar espai de casa nostra, deixant una casa més lliure d’objectes i amb menys càrrega visual. Per això, a Sants Trasters comptem amb dos locals amb tot tipus de trasters de diferents mides al barri de Sants perquè hi guardis tot el que necessitis.

Tot i així, mantenir la casa en ordre es tracta d’una tasca que realment no és tan complicada si es fa de la manera correcta. Tan sols has d’evitar els 6 errors més típics a l’hora d’organitzar la casa.

Quins són els errors més típics quan endrecem la casa?

 • Guardar més coses de les que necessitem. Aquest és probablement l’error més comú, ja que tot sembla indispensable quan per fi ens posem a triar què conservem i què donem, regalem o llencem. Per tal d’evitar guardar objectes que realment no necessitem, es tracta d’avaluar de manera objectiva si en farem ús o si només ens destorbaran i trauran espai. T’adonaràs que necessites molt menys del que creus!
 • Posposar les tasques indefinidament. Després d’un sopar a casa amb amics, netejar i guardar els plats i els gots es converteix en una tasca no gaire agradable i que sempre tendim a deixar per l’endemà. El matí següent, ens penedim d’haver deixat tot el desordre sense recollir. En aquests casos, el millor és acabar la feina quant abans millor
 • No busquem un lloc per a cada cosa. No tenir assignat un espai per a cada tipus d’estri o objecte de casa sovint fa que tot tipus de trastos acabin escampats per tota la casa. En aquests casos, és suficient amb assignar una zona per a cada tipus d’objecte, producte o estri.
 • Utilitzar un espai extra, com un traster. Els trasters són el nostre aliat perfecte per tal de mantenir la casa en ordre durant el dia. La roba que no és de temporada, les bicicletes, les pilotes, les joguines que els nens ja no utilitzen… Tot això pot anar directament al traster i guanyar espai de casa. Et recordem que a Sants Trasters comptem amb espais de totes les mides i adaptats a les teves necessitats i preferències.
 • No utilitzar caixes i no tenir-les organitzades. Les caixes són una de les claus principals a l’hora de mantenir ordenat no només el traster, sinó també qualsevol armari o bagul que tinguem a casa. Guardar els objectes en caixes transparents o amb etiqueta ens permet ser capaços de trobar el que busquem sense dificultats, sabent directament on hem de cercar cada cosa.
 • Dedicar un dia a la setmana a endreçar. En comptes de dedicar el dissabte a fer neteja, és molt més senzill ordenar i netejar tot just després d’utilitzar-ho.

Ara que ja saps els 6 errors més típics a l’hora d’organitzar la casa, t’animem a llogar el teu traster a Sants Trasters i a gaudir d’aquell espai extra que mai està de més a casa.

25 May

8 consells per guardar les joguines al traster

sants trasters mayo

Quan arriben els nens a la família és inevitable que les habitacions de casa s’omplin de joguines. Ja sigui el menjador, el despatx o les habitacions on dormim, sembla que qualsevol lloc es converteix en un magatzem de tot tipus de trastos.

A mesura que els fills creixen, es deixen d’utilitzar algunes joguines i n’arriben de noves. Si no les organitzem i les guardem correctament, poden acabar acumulades en qualsevol lloc de la casa, impedint el pas o robant espais que podríem necessitar.

Per això, la millor alternativa és llogar un traster on poder guardar amb seguretat i de manera organitzada tot tipus d’objectes que no utilitzem durant el dia a dia. 

A Sants Trasters comptem amb trasters de moltes mides diferents que s’adapten a totes les necessitats, des d’armaris d’1 m3 fins a espais de 4 m2 amb una alçada de 2,5m. Els nostres dos centres al barri de Sants són accessibles les 24 hores del dia per mitjà d’una targeta personal i es troben completament vigilats per càmeres de seguretat.

Consells per guardar les joguines al traster optimitzant l’espai

Una vegada disposem de l’espai pertinent, aquests són 8 consells per guardar les joguines al traster de la manera més organitzada i optimitzant l’espai:

 • Localitza totes les joguines que tens a casa. Assegura’t de revisar a sota dels llits, a darrere del sofà i a qualsevol racó que se t’acudeixi. 
 • Abans de tot, decideix quines joguines conservaràs. Tot i que pot ser difícil descartar-ne algunes, el millor és pactar-ho amb els fills i regalar o donar la resta.
 • Classifica-les segons el tipus. Els cotxes amb els cotxes, les pilotes amb les pilotes i els peluixos amb els peluixos. És clau per saber on trobar cada cosa i tenir totes les joguines localitzades.
 • Una vegada classificades, assegura’t que no tinguin pols i passa-hi un drap abans de guardar-les .
 • Guardar-les en caixes de manera ordenada. Així, serà molt més fàcil trobar-les i evitarem crear una muntanya de trastos.
 • Per tal de saber què hi ha a dins de cada caixa, el millor és utilitzar etiquetes o caixes transparents.
 • Dedica un espai exclusiu del traster per apilar les caixes. Així sabràs directament on buscar quan vulguis recuperar alguna joguina.
 • Sempre serà positiu que els nens ens ajudin a guardar-ho tot, perquè sàpiguen on és cada cosa i com trobar-la.

Lloga el teu traster privat a Sants Trasters

Aquests consells et serviran tant per guardar joguines com per emmagatzemar qualsevol objecte que ja no utilitzis sovint. 

Comptar amb un traster permet mantenir la casa organitzada i ordenada. Per això, a Sants Trasters t’oferim l’espai més adequat per les teves necessitats amb un preu des de 25€.
Acosta’t als nostres locals i deixa’t assessorar per aconseguir el millor servei i preu o contacta amb nosaltres per a qualsevol dubte que puguis tenir. Allibera espai de casa teva i gaudeix d’una llar sense caos!

10 May

Com organitzar els productes de neteja a casa

organizar productos

“La casa ordenada és sinònim de tenir la ment ordenada”. Segurament has sentit aquesta frase en mil ocasions però és molt certa. Per aconseguir la casa neta calen moltes hores, però és sinònim de pau i que no hi hagi una sensació incòmoda quan entres en alguna de les habitacions de la teva vivenda. Un dels productes que has de tenir en compte són els detergents. Ja no tan sols per una qüestió de seguretat si tens nens petits a casa, sinó també perquè sovint, sense voler, s’acumulen desenes d’ampolles de detergents i estris per netejar, productes que no utilitzes de manera habitual i que acaben destorbant, més del que t’imagines.

Davant d’aquesta situació, ¿quins consells donen els experts per mantenir l’ordre i la neteja de la casa? A Sants Trasters utilitzem la màxima “menys és més” i, segurament, si l’apliques t’anirà molt millor. A l’article d’avui et detallem algunes suggerències més. Abans de començar, deixa’ns dividir aquest seguit de consells en dues grans àrees:

Sí, tinc espai suficient a casa

I quan diem espai, ens referim a una habitació o espai destinat a les coses de la neteja de la llar, és a dir, un espai preparat per poder guardar tots els utensilis, un lloc on poder planxar, on deixar la roba doblegada o on fer les tasques de la casa sense compartir espai amb alguna altra cambra de la casa. Si tens aquesta sort no t’importarà tenir els teus productes de neteja ordenats i a la vista, perquè serà el més còmode possible arribar a ells. 

No tinc espai per als productes de neteja

Malauradament el més habitual és no tenir molt espai per als productes de neteja i utilizar alguns racons de la cuina per guardar-los i que et sigui fàcil trobar-los. A continuació, alguns detalls i suggeriments per fer-t’ho més fàcil d’ara en endavant. 

 • Treu tots els productes que tinguis a la zona que t’interessi guardar els productes.
 • Elegeix quins productes et quedes i quins no.
 • Neteja bé i col·loca al terra de sota l’aigüera o al terra del teu armari de la galeria un plàstic o protector perquè no es taqui el terra.
 • Si tens espai, sempre pots crear un nou prestatge o armari addicional per aprofitar molt millor l’espai en aquesta zona i diferenciar els productes que utilitzes pel bany dels que fas servir per a altres espais de la teva llar o habitacions.
 • Obre una bossa i desa tots aquests productes que no utilitzes i tots els que no saps ni tan sols per a què serveixen. Directament a la paperera. La ment t’ho agrairà, de debò!

Què et sembla? El temps i l’experiència han demostrat que els processos de neteja han de ser metòdics per ser professionals i la clau per assolir aquest objectiu és tenir els productes de neteja ordenats i a mà. Serà el primer pas per garantir un procés eficient en la neteja de la teva casa.

Un detall més abans d’acabar. És molt important l’organització i que tinguis clar tot allò que necessites per netejar. Llistats, taules d’excel i organigrames són els més habituals i et facilitaran la feina. Escull el format més efectiu en el teu cas. Hi ha persones que funcionen millor si escriuen i veuen sobre el paper els diferents llistats. D’altres prefereixen apuntar les coses a un document de text o nota a l’ordinador.

A Sants Trasters t’oferim l’espai que necessites per donar resposta a l’espai que estàs buscant i sempre adequat a les teves necessitats. T’oferim diferents trasters perquè puguis escollir el que més s’adapti a les teves necessitats. Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a alliberar espai. Menys caos i més espai són sinònim de pau i felicitat. Vine a veure’ns al Barri de Sants de Barcelona, als carrers Feliu Casanova i Riera Blanca, o truca’ns i analitzarem totes les opcions disponibles. Estem per fer-ho fàcil i ajudar-te!

20 Apr

6 usos més comuns d’un traster

Reforms of interior in room with white wall and elements of construction.

Disposar d’un traster de lloguer vivint en una gran ciutat és cada vegada més habitual. Els experts asseguren que els pisos són cada vegada més petits i, per tant, has de quedar-te únicament amb els objectes que més necessitis en el teu dia a dia. Hi ha mil exemples al teu abast: tenir una bicicleta de muntanya, eines de bricolatge, apunts de l’escola i de la universitat, caixes amb records de quan eres petit, o objectes i joguines que vols guardar, però que l’espai de casa teva no t’ho permet. Pren nota que, des de Sants Trasters, el teu traster de proximitat del barri de Sants de Barcelona, t’expliquem els 6 usos més habituals d’un traster.

 1. Necessitat d’espai. Objectes que vas acumulant amb el pas del temps i que arriba un moment que s’escampen per tota la casa i generen el caos. L’habitual és tenir una habitació on es va amuntegant tot. Amb un traster, l’ordre, l’espai i l’equilibri tornaran a la teva casa.
 1. Si tens un petit negoci o ets autònom, llogar un traster és perfecte perquè puguis guardar les teves eines o l’estoc dels teus productes. D’aquesta manera, podràs separar el teu espai professional del personal i, en molts casos, et permetrà focalitzar quan estiguis en un lloc o en un altre.
 1. Opció de viatjar. Si ets una persona a qui li agrada viatjar o es troba obligat a fer-ho per motius professionals, utilitza un traster abans de desplaçar-te amb tots els objectes i maletes a la nova ciutat o destí on viuràs.
 1. Les reformes de la llar, per petites que siguin, sempre t’obliguen a buidar l’espai perquè els mobles no es taquin o s’espatllin. Si et trobes en aquesta situació, llogar un traster és una gran elecció on podràs guardar tots els mobles que has de retirar i on podràs tornar a buscar-los quan hagis finalitzat les reformes de la casa.
 1. Hi ha esports i aficions que necessiten un material específic. Bicicletes de muntanya, bricolatge, esquís, material professional fotogràfic o de so… són molts els exemples que et podríem detallar. Una gran opció és tenir un espai extern per guardar-lo, dotat amb unes garanties de seguretat i vigilància que et permetran dormir tranquil i sense preocupacions. Ho podràs anar a buscar just quan ho necessitis.
 1. Pot ser que necessitis un lloc on deixar les coses de valor. Un traster de lloguer és un espai on pots guardar els mobles i objectes de valor que vols mantenir en lloc segur.

Ara que ja coneixes quins són els usos més comuns d’un traster, et recomanem que aprofitis els serveis que oferim des de Sants Trasters i guanyis espai i ordre a casa teva. T’oferim diferents trasters perquè puguis escollir el que més s’adapti a les teves necessitats. Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a alliberar espai. Ens trobem al Barri de Sants de Barcelona, als carrers Feliu Casanova i Riera Blanca. Menys caos i més espai són sinònim de pau i felicitat, garantit!

12 Apr

5 consells per a un canvi d’armari més ràpid i millor organitzat

closeup of a young caucasian man arranging the closet

Arriba el sol, pugen les temperatures i arriba el moment de fer canvi d’armari. Mandra, oi? Des de Sants Trasters et compartim 5 consells perquè el procés sigui el més àgil, ràpid i còmode possible. Deixa la mandra a un costat que en unes hores ho tens resolt. Operació canvi d’armari, ens hi posem?

 

 • Selecciona: què sí què no

Apila la roba en funció del que has de guardar de cara l’any vinent i el que creus que ja ha de passar a millor vida. Recorda que sempre hi ha contenidors de roba utilitzada per donar a persones amb dificultats o bé, la pots pujar a una app, vendre-la i recuperar una part dels diners.

 

 • Com vols veure el teu armari quan l’obres?

Visualitza el teu armari del dia a dia. Què és el que més utilitzo? Comença a posar ordre però dona-li un cert sentit. Algunes peces han d’anar penjades i d’altres no cal, les podem desar plegades per optimitzar l’espai. Ordena i posar-ho en marxa.

 

 • Neteja, ordre i prioritats a mà

Neteja i endreça bé la roba d’hivern que has de guardar al fons de tot. Posa ordre i sobretot, posa a mà el que saps que pots necessitat en qualsevol moment com una samarreta o un complement.

 

 • Els complements sempre sumen

Els complements propis de cada estació t’ajudaran molt a completar el teu outfit. Collarets, les bosses de mà i mocadors poden formar part de la decoració del teu vestidor. Fes-te una composició ben integrada al teu espai i al teu dia a dia i separa bé cada un dels seus elements. De fet, és ideal que tinguis tot agrupat ja que et serà molt més fàcil trobar tot allò que necessites.

 

 •  Deixa la mandra i les poques ganes de banda

Sigues conscient i accepta que el canvi d’armari l’has de fer sí o sí i que, per tant, la mandra o les poques ganes no t’ajudaran a fer-ho realitat. Relaxa’t, fest-e un te i decideix com et vols veure vestit aquesta temporada. Ara que ja ho tens clar, endavant… fes-ho realitat amb el millor dels teus somriures.

Ara que ja coneixes quins són els principals consells per fer el canvi d’armari de forma endreçada, et recomanem que aprofitis els serveis que oferim des de Sants Trasters i guanyis espai. Oferim diferents espais perquè puguis escollir el que més s’adapti a les teves necessitats. Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a alliberar espai.

25 Mar

5 beneficis de guanyar espai a casa teva

guaynar espai a casa

Tenir la casa desendreçada i poc ordenada ens genera frustració i incomoditat. Els beneficis de guanyar espai a casa teva són nombrosos. Per això, és important mantenir un cert ordre a totes les estances de la teva llar. Disposar d’espai lliure t’ajudarà a tenir casa teva neta i endreçada, aportant un benestar tant a la teva salut emocional com física.

L’espai on vivim és molt rellevant, i ens ha de proporcionar tot el benestar i la comoditat per tenir una satisfacció plena i un gran equilibri mental.

5 beneficis de guanyar espai a casa

Des de Sants Trasters t’expliquem 5 beneficis de guanyar espai a casa i de tenir la teva llar endreçada:

 1. Menys brutícia i pols

Has de saber que com més coses tinguis a casa, més pols acumularàs. Alliberar espai a casa teva és disposar d’un ambient més net, sense pols i molt més sa per a la salut. Per tant, és important que evitis l’acumulació d’objectes i capses que no fas servir a estanteries i prestatges.

 1. Menys estrès

Entrar per la porta de casa i veure un gran desordre et pot provocar estrès i una sensació més gran de cansament. Tot això afavoreix a la frustració i a l’enfadament. Sensacions que s’aniran repetint si aquest desordre és generalitzat a totes les estances de l’habitatge. Alliberar espai et generarà calma i més facilitat per mantenir casa teva endreçada.

 1. No dedicar tant temps a netejar

Sens dubte un altre dels beneficis que obtindràs si alliberes espai a casa teva és dedicar menys temps a netejar. Com menys coses tinguis, menys objectes hauràs de netejar i menys acumulació de brutícia tindràs. A més, podràs netejar casa teva d’una manera molt més ràpida i sense esforç si elimines totes aquelles coses que molesten i ocupen espai innecessari.

 1. Més diners

Com més coses tinguis, més et costarà mantenir i emmagatzemar. Has de preguntar-te abans de comprar objectes per a què els vols fer servir, quantes vegades els utilitzaràs i si realment els necessites. Evitar acumular i adquirir objectes innecessaris et permetrà estalviar diners i no perdre diners en objectes que no amortitzem.

 1. Més creativitat

Els espais endreçats i nets et permeten tenir més concentració. Mantenir casa teva i totes les seves estances ordenades et permetrà poder aprofitar millor cada un dels racons de la teva llar, activar la teva ment i augmentar la teva creativitat i la teva capacitat per resoldre problemes.

Ara que ja coneixes quins són els principals beneficis de guanyar espai a casa, et recomanem que aprofitis els serveis que oferim des de Sants Trasters i guanyis espai a la teva llar. Oferim diferents espais perquè puguis escollir el que més s’adapti a les teves necessitats. Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a alliberar espai.