12 Apr

5 consells per a un canvi d’armari més ràpid i millor organitzat

closeup of a young caucasian man arranging the closet

Arriba el sol, pugen les temperatures i arriba el moment de fer canvi d’armari. Mandra, oi? Des de Sants Trasters et compartim 5 consells perquè el procés sigui el més àgil, ràpid i còmode possible. Deixa la mandra a un costat que en unes hores ho tens resolt. Operació canvi d’armari, ens hi posem?

 

  • Selecciona: què sí què no

Apila la roba en funció del que has de guardar de cara l’any vinent i el que creus que ja ha de passar a millor vida. Recorda que sempre hi ha contenidors de roba utilitzada per donar a persones amb dificultats o bé, la pots pujar a una app, vendre-la i recuperar una part dels diners.

 

  • Com vols veure el teu armari quan l’obres?

Visualitza el teu armari del dia a dia. Què és el que més utilitzo? Comença a posar ordre però dona-li un cert sentit. Algunes peces han d’anar penjades i d’altres no cal, les podem desar plegades per optimitzar l’espai. Ordena i posar-ho en marxa.

 

  • Neteja, ordre i prioritats a mà

Neteja i endreça bé la roba d’hivern que has de guardar al fons de tot. Posa ordre i sobretot, posa a mà el que saps que pots necessitat en qualsevol moment com una samarreta o un complement.

 

  • Els complements sempre sumen

Els complements propis de cada estació t’ajudaran molt a completar el teu outfit. Collarets, les bosses de mà i mocadors poden formar part de la decoració del teu vestidor. Fes-te una composició ben integrada al teu espai i al teu dia a dia i separa bé cada un dels seus elements. De fet, és ideal que tinguis tot agrupat ja que et serà molt més fàcil trobar tot allò que necessites.

 

  •  Deixa la mandra i les poques ganes de banda

Sigues conscient i accepta que el canvi d’armari l’has de fer sí o sí i que, per tant, la mandra o les poques ganes no t’ajudaran a fer-ho realitat. Relaxa’t, fest-e un te i decideix com et vols veure vestit aquesta temporada. Ara que ja ho tens clar, endavant… fes-ho realitat amb el millor dels teus somriures.

Ara que ja coneixes quins són els principals consells per fer el canvi d’armari de forma endreçada, et recomanem que aprofitis els serveis que oferim des de Sants Trasters i guanyis espai. Oferim diferents espais perquè puguis escollir el que més s’adapti a les teves necessitats. Contacta amb nosaltres i t’ajudarem a alliberar espai.