15 Jul

TRASTERS: UNA SOLUCIÓ PRÀCTICA PER ALLÒ QUE NO FAS SERVIR

sant trasters

Arriba l’estiu, la calor i, també, aquell moment de l’any en que no sabem ben bé què fer amb tots els trastos que no necessitarem durant els pròxims mesos. Mantes, nòrdics, jaquetes, botes d’aigua, uniformes de l’escola… els armaris estan plens a vessar i sembla que el que s’ha de guardar es multiplica per moments, oi? 

 

Doncs hi ha una solució molt senzilla, contractar un traster a Sants Trasters, quelcom encara no tan habitual aquí com ho és en altres països, però que cada cop interessa a més persones.

PER QUÈ CONTRACTAR UN TRASTER?

sants trasters

Antigament, la majoria de les cases tenien unes golfes. Un lloc concret, normalment aprofitant l’espai sotateulada, on es deixaven totes les andròmines i que, si eren una mica àmplies, permetien guardar durant els mesos d’estiu tot el que no es necessitaria fins l’hivern.

Però, en l’últim segle ha passat una cosa curiosa: les cases s’han empetitit i les golfes han tendit a desaparèixer en tots els edificis moderns, mentre que les coses acumulades no han parat d’augmentar. I és que avui en dia no n’hi ha prou amb un armari per les mantes i algun lloc on guardar el calçat d’hivern. 

Avui fa falta espai per esquís, roba per parar un tren, equipament d’esports d’hivern… Hi ha fins i tot qui a l’estiu surt a córrer a fora mentre a l’hivern tira de cinta de correr o bicicleta estàtica que cal guardar en alguna banda.

Per tant, la pregunta no és per què contractar un traster, sinó, per què no fer-ho? No és tan sols una bona solució per tenir-ho tot endreçat, sinó que, a més, potser us resultarà fins i tot bo per estalviar. O és que a vosaltres no us ha passat mai de comprar quelcom que ja teníeu perquè no recordeu on ho heu posat? Doncs en un traster, si el trieu de la mida adequada, això no us passarà més, perquè sabreu on està tot.

 

ÉS MOLT CAR LLOGAR UN TRASTER?

La veritat és que no, sobretot si busqueu un espai dins de ciutat i de petit tamany.

Als dos centres que Sants Trasters té al barri de Sants s’ofereixen espais per 25€ al mes, i a més hi ha ofertes per lloguers de llarga durada. Aquests espais es troben a peu de carrer perquè sigui més fàcil portar-hi les teves coses, i disposen de llum, sistemes de vigilància i fins i tot bany, per si t’hi has de passar una estona mentre fas el trasllat. Tot un luxe al centre de la ciutat, per un preu més que assequible.