24 Oct

Com organitzar la teva llar amb la tornada a l’escola

com organitzar la teva llar amb tornada a l escola

Fart de no trobar el moment per organitzar la teva llar després d’haver començat ja amb la rutina? Si la teva intenció és guanyar espai, però no saps com, a Sants Trasters et donarem la fórmula secreta sobre com organitzar la teva llar amb la tornada a l’escola.

L’inici de les rutines pot arribar a ser una mica estressant i més quan a casa regna el caos i està tot potes enlaire. Portar les rendes d’una família és una mica complicat, però un cop ho aconsegueixes guanyaràs temps, reduiràs estrès i sentiràs més benestar. Som-hi?

8 trucs per organitzar casa teva amb la tornada a l’escola

  1. Escriu les necessitats de casa teva. Què millor per començar que tenir clars quins són els teus objectius? És imprescindible que agafis paper i boli, aclareixis les teves idees i estableixis prioritats. Sigues sincer amb tu mateix i marca’t metes que puguis assumir de manera realista
  2. Mantén l’ordre diari. Aquí et trobes davant un dels punts més rellevants. Quan facis servir qualsevol cosa o et treus la roba, porta-la directament al lloc on li correspongui, ja que si la deixes pel mig s’anirà acumulant fins al punt que quan hagis de recollir se t’ajuntaran moltíssimes coses.
  3. Planifica els menús setmanals. Fer una planificació del que menjaràs durant la setmana no només millorarà la teva alimentació, sinó que et permetrà estalviar temps quan vagis a comprar i quan obris la nevera podràs trobar directament els ingredients que requereix la teva recepta.
  4. Posa rentadores completes. Així evitaràs haver d’estar contínuament estenent la roba. A més, si l’estens bé s’arrugarà menys i et portarà menys temps planxar-la.
  5. Mantén la cuina ordenada diàriament. Si no tens rentavaixelles, encarrega’t d’anar fregant els utensilis que ja has fet servir mentre acabes de preparar el menjar i, un cop hagis menjat, acostuma’t a deixar-ho tot fregat perquè no s’acumuli. En el cas que sí que tinguis rentaplats, ompla’l al màxim i no deixis les coses a la pica, fica-les directament per rentar.
  6. Armaris ben aprofitats. Guarda ben plegada la roba i aprofita al màxim la capacitat del teu armari. Et pot ajudar l’ús de cistelles o caixes diferents.
  7. Darrere les portes. No oblidis que pots penjar mitjançant barres o ganxos petits estris darrere de la porta i et serviran de gran ajuda.
  8. Sota el llit. Aprofita per guardar al canapè la roba d’estació que no necessitis.

Tot i això, si aquests trucs se’t queden curts per organitzar casa teva amb la tornada a l’escola perquè ja els estaves aplicant i et continua faltant espai, pots plantejar-te l’opció de llogar un traster. A Sants Trasters disposem d’una gran versatilitat perquè trobis la mida que més s’adapti a les teves necessitats.

Contacta amb nosaltres i deixa que els teus béns s’envoltin d’una alta seguretat i tranquil·litat i casa teva llueixi ben organitzada amb la tornada a l’escola!