26 Sep

Guanya espai i amplitud amb aquests consells d’ordre i neteja a la teva llar

Cheerful young millennial lady making bed at home, holding pillow, doing housework in the morning. Positive stylish woman cleaning up her bedroom, everyday routine concept, free copy space

Et costa mantenir la teva llar neta i organitzada? Potser l’error està en la manera en la qual tens organitzada la teva casa. Amb aquests consells d’ordre i neteja aconseguiràs tenir major espai i mantenir la teva llar en perfecte estat, a més de fer-te la neteja setmanal molt més senzilla i suportable. Amb tan sols uns petits gestos, aquests consells d’ordre i neteja seran el teu gran aliat d’ara cap endavant.

Sabem la dificultat que té seguir una rutina de neteja, sobretot quan també viuen nens a casa, per això, un dels millors consells d’ordre i neteja que mai fallen és comptar amb un espai fora de la llar per canviar o reciclar el mobiliari quan sigui necessari. A Sants Trasters comptem amb trasters de diferents mides a Barcelona, tant per a famílies com per a treballadors, viatgers o esportistes.

Millors consells d’ordre i neteja per a la teva llar

Amb aquests consells d’ordre i neteja deixarà de ser avorrit mantenir bons hàbits i podràs gaudir del teu temps lliure sense haver de dedicar-li moltes hores a la teva llar. Deixa d’acumular brutícia i desordre i canvia la teva rutina des d’avui mateix.

Guarda les coses en el seu lloc després d’usar-les

Aquest és un dels gestos que millor t’ajudaran a mantenir un ordre. Ja sigui un objecte del bany, de la cuina o de la teva habitació, quan l’usis guarda’l al seu lloc, perquè quan vulguis tornar a usar-lo, probablement no recordes on el vas posar i perdràs temps buscant-lo.

Fes el llit

Sabies que fer el llit quan et lleves ajuda a potenciar la teva autoestima i reduir l’estrès? Així és. Quan t’aixequis no t’oblidis de fer el llit, encara que hagis de despertar-te cinc minuts abans. Tindràs major sensació d’ordre i sentiràs que la teva habitació és més acollidora.

Ventila la casa

Igual que és important fer el llit, també ho és ventilar la teva habitació mentre esmorzes o aprofites per fer altres coses. Això t’ajudarà al fet que la teva casa faci millor olor durant més temps, a més de ser beneficiós per a la teva salut.

No acumulis coses

Evitar l’acumulació de roba i objectes és un dels consells bàsics d’ordre i neteja que hauries de dur a terme. Fins i tot, pot ser que estiguis acumulant coses que ja no necessites i l’única cosa que provoca és destorbar o menjar-se l’espai. Disposar d’un traster per guardar tot allò que no necessites, però que tampoc vols rebutjar, t’ajudarà a guanyar metres quadrats i tenir una millor organització a la teva llar.

Renta els plats

Arribar de la feina i veure a l’aigüera de la cuina els plats de l’esmorzar o del dia anterior no és gens agradable. Si no disposes de rentavaixelles o són pocs utensilis els que has usat, no et costarà res fregar-los una vegada els usis. Aconseguiràs tenir la cuina més neta i ordenada.

Neteja la nevera

El frigorífic acumula olor, i si l’obrim diverses vegades al dia, la brutícia s’anirà notant cada vegada més i provocarà que la mala olor s’estengui fins i tot per la resta de la casa. Tira tot el que faci mala olor o el que ha caducat i passa un drap pels prestatges i calaixos. 

Ordena el bany i neta la mampara després de dutxar-te

Uns altres dels consells d’ordre i neteja que t’estalviaran tenir calç incrustada al bany és mantenir-lo ordenat i netejar la mampara cada vegada que et dutxis. Guarda les tovalloles netes, elimina taques de pasta de dents o maquillatge del lavabo i passa un drap ràpid per la mampara per eliminar la calç, ja que la calor de l’aigua de la dutxa estova la brutícia i et serà molt més fàcil eliminar-la.

Organitza el saló al final del dia

La manta que has usat veient una pel·lícula, el bol de crispetes, els coixins del sofà o el llibre que has estat llegint abans d’anar-te’n al llit, serà millor que els recullis per mantenir net i ordenat el saló. No et portarà més de cinc minuts i l’endemà quan t’aixequis, ho agrairàs.
Si amb aquests consells d’ordre i neteja aconsegueixes mantenir la teva casa en bon estat però continues necessitant espai, no dubtis a llogar un dels nostres trasters de diferents mides en el barri de Sants de Barcelona, al qual podràs accedir amb el teu cotxe o furgoneta amb una targeta personal de Sants Trasters qualsevol dia de la setmana, sense horari d’obertura i tancament.