08 Jul

Tips per tenir una sala d’estar més àmplia i organitzada

tips-sala-estar-àmplia-organitzada

Busques idees per tenir més espai a la teva sala d’estar? Inspira’t amb aquests tips per tenir una sala d’estar més àmplia i organitzada. A vegades, a l’hora de distribuir l’espai en un habitatge, es recorre a centralitzar-lo tot en el saló i anar acumulant coses que porten temps sense usar-se i que sense adonar-nos, ens resten amplitud. Aquí et presentem alguns tips per tenir una sala d’estar més àmplia i organitzada que et poden inspirar a l’hora de decorar i aprofitar els metres quadrats dels quals disposis.

Si no vols llençar res i guardar els teus mobles o objectes de decoració, pots començar per llogar un traster. Des de Sants Trasters t’oferim un espai privat al qual pots accedir amb total autonomia i t’assessorarem perquè triïs la mida correcta d’acord amb les teves necessitats.

Però abans de traslladar les teves pertinences, serà millor que coneguis alguns tips per aconseguir que el teu saló sigui més ampli i estigui organitzat, ordenat i sembli més lluminós i acollidor. Creies que no trobaries la solució?

Vuit tips per tenir una sala d’estar àmplia i organitzada

Evita els errors més típics a l’hora d’organitzar la teva casa o saló. Utilitzar colors clars o potenciar la llum natural amb cortines de tons suaus són alguns trucs que t’ajudaran, encara que la clau està també en el mobiliari. A Sants Trasters et donem 8 tips per tenir una sala d’estar més àmplia i organitzada:

Utilitza cistelles: Una cistella de fibra o tèxtil a més de ser decorativa t’ajudarà a organitzar les mantes o coixins, així com les revistes, portafotos, sotagots o els comandaments de la TV, el DVD o alguna consola.

Taula de centre: Tret que tinguis una sala d’estar gran, és millor que optis per retirar la taula de centre per aconseguir que l’espai central del saló estigui lliure. En cas que no vulguis desfer-te d’ella, tria una que tingui calaixos o baldes per poder guardar les cistelles, els comandaments o llibres.

Aprofita l’espai buit: En el cas que decideixis comptar amb una taula de centre, tria’n una que sigui de disseny lleuger i ofereixi espai entre el terra i la taula. Podràs col·locar un puf, catifes o mantes i quedarà molt dissimulat.

No acumulis, però tampoc ho tiris: Selecciona aquests petits mobles que ocupen espai i cerca un lloc per a ells si no els vols rebutjar, com un traster versàtil i pròxim al teu habitatge que podràs llogar a preus econòmics a Sants Trasters.

Llibreries i prestatgeries del mateix color que la paret: Utilitzar els mateixos tons t’ajudarà a tenir una sensació d’unitat i amplitud, i sobretot, de menys desordre.

Una distribució correcta: Aquest pas és fonamental perquè el saló sembli més ampli. Evita tenir els mobles entorpint el pas, així aconseguiràs més llum natural i un espai obert millor organitzat.

El sofà: Un altre truc que t’aportarà major sensació d’amplitud és la col·locació del sofà. Intenta que estigui sempre enganxat a la paret i, si pot ser, mirant cap a l’entrada. Si ho col·loques d’esquena a la porta de la sala d’estar l’única cosa que aconseguiràs és “encongir” l’espai.

Plantes i coixins: Com més en tinguis, menor sensació d’espai tindràs. Si t’agrada decorar el saló amb petites plantes està bé, però no abusis. Així com amb els coixins que tinguis damunt del sofà, ocupen espai i empetiteixen l’estada.

Encara que sense dubte aquests tips de Sants Trasters t’ajudaran a tenir una sala d’estar més àmplia i organitzada, disposar d’un traster t’aportarà també múltiples avantatges. Recicla i guarda aquests elements de decoració, mobles o prestatgeries que ja no uses en un dels nostres trasters, tots protegits mitjançant un sistema de videovigilància i un cadenat exclusiu. Lloga el teu traster en el barri de Sants de Barcelona i deixa’t assessorar pel nostre equip de professionals!