08 Jul

Com organitzar la casa abans de marxar de vacances

organizar-casa-vacaciones

Te’n vas uns dies i vols tenir la teva casa perfectament ordenada per quan tornis? Aprèn a organitzar la teva casa abans de marxar de vacances amb diversos trucs i consells que t’ajudaran a mantenir l’espai ordenat. Deixar-ho tot net i al seu lloc farà que la teva tornada sigui més fàcil i menys dura. Des de Sants Trasters et donem alguns trucs per organitzar la teva casa abans d’anar-te’n de vacances i evitar sorpreses a la tornada.

Segur que no veus l’hora d’anar-te’n de vacances i deixar a un costat les responsabilitats per uns dies, però segur que et ve bé conèixer els beneficis d’organitzar la teva casa abans de marxar. Pots començar retirant coses que restin espai, potser un abans i un després de les vacances li ve bé al teu habitatge

A Sants Trasters tenim trasters per a famílies i viatgers en els quals podràs guardar aquelles coses que ja no necessites o fins i tot, vulguis deixar a un lloc segur, ja que tots estan protegits per càmeres de seguretat i tindràs un cadenat exclusiu per al teu traster.

Consells per organitzar correctament la teva casa abans de marxar de vacances

Deixar menjar fora, per exemple, podria produir males olors i atreure plagues de formigues mentre estiguis fora de casa. Per evitar problemes com aquest, des de Sants Trasters et donem vuit consells per organitzar la teva casa abans de marxar de vacances:

Neteja: Deixar el terra, els banys i la placa de cocció de la cuina nets et serà molt plaent a l’hora de tornar de vacances i no trobar-te la casa bruta.

Buida i neteja la nevera: Per a evitar plagues i males olors el millor serà que buidis la nevera i et desfacis de tot el menjar que pugui caducar durant el període de vacances. Aprofita per netejar la nevera i que aquesta quedi lliure de gèrmens. 

Canvi de llençols i tovalloles: Una de les coses que has d’organitzar a casa abans de marxar de vacances i que et donarà aquesta sensació de confort al arribar és canviar els teus llençols i tovalloles per un joc net. Tenir el llit fet t’estalviarà temps a la teva tornada.

Buidar el cistell de la roba bruta: Recorda rentar-ho tot abans d’anar-te’n i no deixar res brut. No serà agradable haver de posar dues rentadores al tornar, ja que portaràs roba bruta de les teves vacances i s’acumularà la feina.

Buida les escombraries: No deixis res a la galleda de les escombraries i evitaràs la mala olor de residus orgànics a la cuina.

Desendolla-ho tot: Desendolla els equips electrònics que no necessitin estar funcionant, com la televisió, els ordinadors o l’aparell Wi-Fi.

Tanca el gas i la clau de l’aigua: Encara que no sol passar res és millor prendre una mica de precaució i deixar-ho tot inhabilitat si te’n vas diversos dies.

Ordena la casa: Sense ordre no serveix de res la neteja. Deixa les coses guardades en el seu lloc de manera ordenada. Et falta espai? Sempre pots llogar el teu traster a Sants Trasters i recollir el que necessitis a la teva tornada, ja que podràs accedir a ell a qualsevol hora del dia, encara que tornis un diumenge.

Segueix els nostres consells per organitzar de manera adequada la teva casa abans d’anar-te’n de vacances i deixa les teves pertinences en bones mans. Necessites poc o molt espai? No importa, a Sants Trasters tenim trasters de totes les mides! Lloga el teu traster i deixa a un lloc segur les teves coses per marxar relaxat i tranquil aquest estiu.