09 Aug

8 consells per treure partit a un pis petit

Modern, light living room and home office combined. Spacious interior with flooring and small carpet.

Sabies que la grandària d’un espai pot semblar més àmplia segons com estigui organitzat? Amb aquests consells per treure partit a un pis petit aconseguiràs tenir una sensació de major amplitud i aconseguiràs tenir el teu pis ben ordenat. Fins i tot, semblarà que et sobra espai! Des de Sants Trasters et donem alguns consells per treure-li partit a un pis petit encara que disposis de pocs metres quadrats.

A mesura que passen els anys cometem un dels errors més comuns a l’hora d’organitzar la casa: acumulem mobiliari i objectes que no necessitem i ens neguem a tirar-ho. A Sants Trasters som conscients d’aquest problema i t’oferim solucions perquè no hagis de desfer-te de res i, alhora, puguis gaudir de major espai a casa. 

Quins són els millors consells per treure partit a un pis petit?

Si vius a un pis petit, no ets l’únic. Disposar d’espai suficient a casa és una prioritat que tots busquem abans d’iniciar una reforma o comprar una casa, però no sempre els diners o els metres de l’habitatge ens ho permeten. Amb aquests 8 consells per treure partit a un pis petit notaràs com l’espai s’amplia gairebé de manera màgica. Atent:

Guarda el que no necessitis: Quantes coses tens a casa que no fan més que ocupar espai, encara que les vagis canviant de lloc? Una bona fórmula és comptar amb un lloc on poder guardar-les si el que no vols és reciclar-les. Els nostres trasters de diverses mides i accessibles amb teu cotxe o furgoneta en el centre de Barcelona et facilitaran aquesta primera tasca per treure-li més partit a un pis petit.

Usa miralls: Col·locar miralls en punts estratègics t’ajudarà a crear una sensació de major amplitud de l’espai. Els pots col·locar de manera horitzontal a la paret o recolzar-los directament al terra.

Emmagatzema i col·loca de manera vertical: Una prestatgeria fins al sostre a la sala d’estar amb calaixos a la part de baix i armaris és una gran idea per emmagatzemar llibres, comandaments d’aparells digitals o altres objectes decoratius. Les dobles altures són un recurs molt eficaç també, com per exemple, posar lliteres a les habitacions o calaixeres amb doble balda a la cuina per guardar els aliments.

Llum natural: La il·luminació és un dels aspectes més importants a tenir en compte. Una bona il·luminació contribueix a donar una sensació de neteja i amplitud. No usis cortines fosques i mantingues pujades les persianes sempre que puguis per aprofitar al màxim la llum natural.

Posa atenció als colors: Hi ha colors que multipliquen l’efecte d’amplitud de la llum natural, com és el blanc o tonalitats neutres com crema, torrat, gris o beix.

Integra habitacions: Un altre dels consells per treure partit a un pis petit és integrar diferents habitacions en una de sola. Tirar parets t’ajudarà a optimitzar els espais de l’habitatge, com disposar d’una cuina-sala d’estar o una habitació amb accés directe al menjador sense portes. 

Terres de diferents aspectes: Si segueixes el consell anterior, un canvi de terra pot ser la clau per diferenciar dos ambients diferents. Hi ha diverses opcions econòmiques, com els sistemes clic o vinils fàcils de col·locar.

Portes corredisses: Un gran aliat. Si poses armaris al dormitori intenta sempre que portin integrats portes corredisses per no entorpir el pas a l’hora d’obrir-lo.
Què has après d’aquests 8 consells per treure partit a un pis petit? Doncs que el primer que has de fer és desprendre’t de coses que ja no uses per poder organitzar la teva casa sense “andròmines” pel mig. Lloga el teu traster a Sants Trasters i tria la mida que s’adapti a les teves necessitats per gaudir de major amplitud i espai a la teva llar.