29 Aug

El traster ideal per a autònoms i empreses a Barcelona

trasteros para empresas

Necessites deixar a un lloc segur el teu material de feina, però vols evitar les grans superfícies o costos excessius? A Sants Trasters comptem amb el traster ideal per a autònoms i empreses a Barcelona, en el mateix barri de Sants, als carrers Feliu Casanova i Riera Blanca. Tenim solucions a mida per a autònoms i empreses a Barcelona perquè gaudeixis de major espai en la teva llar o en el teu espai de feina.

Oblida’t de llogar locals grans per treballar i tenir-ho tot ple. Si ets autònom i treballes a casa, podràs comptar amb alguns metres quadrats a fora de la llar per guardar el teu material. De la mateixa manera que, si tens una gran empresa, podràs comptar amb trasters de diferents mides per emmagatzemar la càrrega. A Sants Trasters tenim un traster ideal per al teu negoci a Barcelona, tant per a autònoms com per a empreses.

Per què un traster per a autònoms i empreses a Barcelona és la millor opció 

Comptar amb un traster a l’actualitat és una cosa habitual. Autònoms i empreses requereixen de bastant material per poder dur a terme els seus serveis a Barcelona, per la qual cosa disposar d’un lloc per guardar tots els objectes de feina és un dels usos més comuns d’un traster. Facilitarà el teu dia a dia, guanyaràs espai a la teva llar i tindràs millor disposició a l’hora d’organitzar les teves jornades laborals.

Si ets advocat, arquitecte, professor d’algun esport, fotògraf/ tècnic audiovisual, jardiner, electricista, lampista, professional de la construcció, músic, artista, una empresa de retail o et dediques a una professió que implica disposar de molt de material d’oficina, disposar d’un traster en el centre de Barcelona et facilitarà molt la vida. Quins avantatges tindràs?

Autonomia 24/7: Pots accedir al teu traster sempre que vulguis amb una targeta personal, de manera que podràs entrar i sortir les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana.

Seguretat i tranquil·litat: Els nostres trasters compten amb un circuit tancat de càmeres en tot el centre amb cadenat exclusiu per traster.

Accessibilitat: Podràs accedir amb cotxe o furgoneta de feina a la zona de càrrega i descàrrega, i sempre a través de la teva targeta personal.

Versatilitat: Tria la mesura que s’adapti a les teves necessitats, des d’1 m² fins a 4 m² amb una altura de 2,5 m, i també armaris d’1 m³.

Bon preu: Preus i ofertes exclusius. Nosaltres t’assessorem perquè triïs la mida adequada i el cost s’ajusti al teu pressupost.

Proximitat i tracte familiar: Estem disponibles sempre per al que necessitis.

Comoditat i eficàcia a només un pas. Deixa a un lloc segur el teu material i lloga el traster ideal per a autònoms i empreses a Barcelona per gaudir de major espai a la teva llar o en el teu centre laboral. A Sants Trasters tenim una solució per a tot tipus de públics. Contacta amb nosaltres.