15 Jun

6 errors més típics a l’hora d’organitzar la casa

errors organitzar casa

Mantenir la casa endreçada és probablement una de les tasques més tedioses. Després de passar un matí o una tarda sencers netejant i ordenant, sembla que en poc temps tot torna a ser fora de lloc, destorbant i trencant l’ordre que tant ens ha costat aconseguir.

Llogar un traster es converteix en una opció no només ideal sinó que, en moltes ocasions, necessària, ja que ens permet alliberar espai de casa nostra, deixant una casa més lliure d’objectes i amb menys càrrega visual. Per això, a Sants Trasters comptem amb dos locals amb tot tipus de trasters de diferents mides al barri de Sants perquè hi guardis tot el que necessitis.

Tot i així, mantenir la casa en ordre es tracta d’una tasca que realment no és tan complicada si es fa de la manera correcta. Tan sols has d’evitar els 6 errors més típics a l’hora d’organitzar la casa.

Quins són els errors més típics quan endrecem la casa?

  • Guardar més coses de les que necessitem. Aquest és probablement l’error més comú, ja que tot sembla indispensable quan per fi ens posem a triar què conservem i què donem, regalem o llencem. Per tal d’evitar guardar objectes que realment no necessitem, es tracta d’avaluar de manera objectiva si en farem ús o si només ens destorbaran i trauran espai. T’adonaràs que necessites molt menys del que creus!
  • Posposar les tasques indefinidament. Després d’un sopar a casa amb amics, netejar i guardar els plats i els gots es converteix en una tasca no gaire agradable i que sempre tendim a deixar per l’endemà. El matí següent, ens penedim d’haver deixat tot el desordre sense recollir. En aquests casos, el millor és acabar la feina quant abans millor
  • No busquem un lloc per a cada cosa. No tenir assignat un espai per a cada tipus d’estri o objecte de casa sovint fa que tot tipus de trastos acabin escampats per tota la casa. En aquests casos, és suficient amb assignar una zona per a cada tipus d’objecte, producte o estri.
  • Utilitzar un espai extra, com un traster. Els trasters són el nostre aliat perfecte per tal de mantenir la casa en ordre durant el dia. La roba que no és de temporada, les bicicletes, les pilotes, les joguines que els nens ja no utilitzen… Tot això pot anar directament al traster i guanyar espai de casa. Et recordem que a Sants Trasters comptem amb espais de totes les mides i adaptats a les teves necessitats i preferències.
  • No utilitzar caixes i no tenir-les organitzades. Les caixes són una de les claus principals a l’hora de mantenir ordenat no només el traster, sinó també qualsevol armari o bagul que tinguem a casa. Guardar els objectes en caixes transparents o amb etiqueta ens permet ser capaços de trobar el que busquem sense dificultats, sabent directament on hem de cercar cada cosa.
  • Dedicar un dia a la setmana a endreçar. En comptes de dedicar el dissabte a fer neteja, és molt més senzill ordenar i netejar tot just després d’utilitzar-ho.

Ara que ja saps els 6 errors més típics a l’hora d’organitzar la casa, t’animem a llogar el teu traster a Sants Trasters i a gaudir d’aquell espai extra que mai està de més a casa.