25 May

8 consells per guardar les joguines al traster

sants trasters mayo

Quan arriben els nens a la família és inevitable que les habitacions de casa s’omplin de joguines. Ja sigui el menjador, el despatx o les habitacions on dormim, sembla que qualsevol lloc es converteix en un magatzem de tot tipus de trastos.

A mesura que els fills creixen, es deixen d’utilitzar algunes joguines i n’arriben de noves. Si no les organitzem i les guardem correctament, poden acabar acumulades en qualsevol lloc de la casa, impedint el pas o robant espais que podríem necessitar.

Per això, la millor alternativa és llogar un traster on poder guardar amb seguretat i de manera organitzada tot tipus d’objectes que no utilitzem durant el dia a dia. 

A Sants Trasters comptem amb trasters de moltes mides diferents que s’adapten a totes les necessitats, des d’armaris d’1 m3 fins a espais de 4 m2 amb una alçada de 2,5m. Els nostres dos centres al barri de Sants són accessibles les 24 hores del dia per mitjà d’una targeta personal i es troben completament vigilats per càmeres de seguretat.

Consells per guardar les joguines al traster optimitzant l’espai

Una vegada disposem de l’espai pertinent, aquests són 8 consells per guardar les joguines al traster de la manera més organitzada i optimitzant l’espai:

  • Localitza totes les joguines que tens a casa. Assegura’t de revisar a sota dels llits, a darrere del sofà i a qualsevol racó que se t’acudeixi. 
  • Abans de tot, decideix quines joguines conservaràs. Tot i que pot ser difícil descartar-ne algunes, el millor és pactar-ho amb els fills i regalar o donar la resta.
  • Classifica-les segons el tipus. Els cotxes amb els cotxes, les pilotes amb les pilotes i els peluixos amb els peluixos. És clau per saber on trobar cada cosa i tenir totes les joguines localitzades.
  • Una vegada classificades, assegura’t que no tinguin pols i passa-hi un drap abans de guardar-les .
  • Guardar-les en caixes de manera ordenada. Així, serà molt més fàcil trobar-les i evitarem crear una muntanya de trastos.
  • Per tal de saber què hi ha a dins de cada caixa, el millor és utilitzar etiquetes o caixes transparents.
  • Dedica un espai exclusiu del traster per apilar les caixes. Així sabràs directament on buscar quan vulguis recuperar alguna joguina.
  • Sempre serà positiu que els nens ens ajudin a guardar-ho tot, perquè sàpiguen on és cada cosa i com trobar-la.

Lloga el teu traster privat a Sants Trasters

Aquests consells et serviran tant per guardar joguines com per emmagatzemar qualsevol objecte que ja no utilitzis sovint. 

Comptar amb un traster permet mantenir la casa organitzada i ordenada. Per això, a Sants Trasters t’oferim l’espai més adequat per les teves necessitats amb un preu des de 25€.
Acosta’t als nostres locals i deixa’t assessorar per aconseguir el millor servei i preu o contacta amb nosaltres per a qualsevol dubte que puguis tenir. Allibera espai de casa teva i gaudeix d’una llar sense caos!