21 Nov

8 trucs per guanyar espai amb el canvi d’armari

trucs canvi armari

El canvi d’armari t’estressa i sents que amb la nova estació et cau el món a sobre? L’arribada de la tardor suposa substituir els pantalons curts i els tops, per l’abric i les bufandes. Però això no t’ha de preocupar! Si la teva intenció és guanyar espai i no saps com, a Sants Trasters et donem els millors trucs per guanyar espai amb el canvi d’armari.

Sabem que aquesta és una tasca complicada. Per aquest motiu, i cada vegada més, la gent opta per llogar un traster i augmentar l’espai que necessita a casa. Des de Sants Trasters oferim una gran varietat de trasters de diferents mides, completament segurs, fàcilment accessibles i al millor preu.

Els millors trucs per guanyar espai amb el canvi d’armari

A sants trasters et donem 8 consells per ampliar l’espai del teu armari:

  • Fes servir parets divisòries per a calaixos i safates per aprofitar els prestatges alts: Divideix i venceràs: l’ordre i l’organització dels calaixos augmentarà la capacitat d’emmagatzematge.
  • Tria penjadors per a diverses peces de roba o accessoris: A més de bruses i camises, pots aprofitar i guardar bufandes i fulards.

  • Instal·la un corbater: No oblidis utilitzar les portes i la capacitat d’aprofitar cada racó. En aquestes pots col·locar barres o penjadors per a les corbates, mocadors i altres accessoris.

  • Col·loca el calçat d’ús diari dins d’un sabater: Ideal en armaris tradicionals i imprescindible als armaris oberts: organitza les sabates que fas servir habitualment, mantenint l’ordre i sense necessitat de calaixeres.

  • Guarda el calçat de l’estació precedent en capses de cartó: D’aquesta manera evitaràs que les sabates s’embrutin, allunyades de la pols i la llum. Disposa d’un traster a la teva mida a Sants Trasters i guarda aquestes caixes amb tot allò que no necessites, però que tampoc vols rebutjar.

  • Conserva la roba de l’estació precedent en organitzadors o caixes de plàstic: Col·locant la roba en caixes de plàstic evites que aquesta s’humitegi o entri en contacte amb insectes que la pugui danyar, a més d’identificar amb facilitat quin tipus de peces es guarden al seu interior. Porta les caixes al traster i guanya espai a casa.

  • Doblega la roba en vertical: Amb la famosa tècnica Marie Kondo, aprofita la capacitat del teu armari i guarda la roba en vertical i doblegada en tres. Ideal per a samarretes, roba interior i fins i tot texans.

  • Rebutja o regala roba que ja no et serveixi: sembla un consell molt simple, però t’assegurem que és realment pràctic; si fa 30 dies que no utilitzes una peça, sospesa desfer-te’n.

Tot i que sens dubte aquests 8 trucs per guanyar espai amb el canvi d’armari t’ajudaran, disposar d’un traster també t’aportarà múltiples avantatges. Lloga el teu traster a Sants Trasters i accedeix-hi sempre que ho necessitis, les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, escull la mida que millor s’adapti a les teves necessitats, amb la seguretat i la tranquil·litat que només Sants Trasters t’ofereix.
No esperis més i lloga el teu traster al barri de Sants, al carrer Feliu Casanova o a la Riera Blanca. Guanya espai al teu armari i guarda les teves peces de manera segura, econòmica i còmoda.