21 Nov

5 consells per guardar instruments musicals al traster

guardar instruments musicals traster

T’agrada la música i estàs interessat en el sector? Disposes d’instruments musicals a casa teva? Si la resposta és sí, sabem que aquests objectes són molt delicats i, per això, volem donar-te alguns consells perquè els guardis de manera segura i, alhora, alliberis espai a casa. El primer que has de fer és trobar un traster de confiança i que asseguri la protecció dels teu béns. Sants Trasters és el teu traster ideal, al barri de Sants, que t’oferirà una autonomia 24/7 i uns preus personalitzats segons les teves necessitats. Una vegada tinguis el teu traster, tingues en compte els consells que et donarem al llarg d’aquest article.  

Com guardar correctament instruments musicals al traster

Des de Sants Trasters volem ajudar-te a la correcta conservació dels instruments musicals. Treballem mà a mà amb tu per donar-te consells que puguin ser útils. Amplia la teva vida a bon preu i amb la màxima seguretat i els teus béns més preuats estaran ben conservats gràcies als nostres sistemes de vigilància.

Per evitar que es facin malbé, els instruments musicals necessiten tota la nostra cura i atenció a l’hora de guardar-los correctament. Si estàs interessat en el sector musical i ets resident a Barcelona, el servei dels nostres trasters t’interessarà.

Aquests són alguns dels nostres consells per guardar correctament instruments musicals al traster:

  • Neteja els instruments abans d’emmagatzemar-los. És un dels passos més rellevants de tot el procés. Si el guardes net, no es farà malbé amb tanta facilitat.

  • Desmunta’l. A banda d’ocupar menys espai al traster, també evitaràs que les peces més delicades es puguin trencar o fer malbé.

  • Conserva’l en la seva funda o estoig original. El mètode per guardar un instrument musical en perfecte estat no té cap altre secret que el de ficar-lo a la seva funda o estoig original.

  • Evita les temperatures extremes. La humitat pot alterar la dilatació i la contracció de la fusta dels instruments. A Sants Tratsers en som conscients i mantenim una climatització adequada.

  • Fes el manteniment dels instruments. Ves comprovant en petits períodes de temps l’estat d’aquests per posar-hi solució com més aviat millor en el cas de deformació, esquerdes o decoloració.

A qui ens dirigim? A tots els apassionats per la música! Experts o principiants. Cantants o DJ’s. Compositors de cançons o bandes de música. Productors o tècnics de so. Enginyers d’enregistrament o professors de música. A tots i cadascun de vosaltres t’oferim la solució per guardar tota la tipologia d’instruments i altres objectes necessaris per a les diferents professions sense necessitat d’ocupar el lloc de treball ni tenir-lo tot ple. I si ets autònom i treballes des de casa, evita ocupar-la amb objectes grans i allibera espai.

Digues adéu al desordre i gaudeix del teu hobbie o professió de la manera més còmoda i segura. I, recorda, estem 24/7 oberts per si sents la necessitat imparable de venir a qualsevol hora per fer art amb el teu instrument! Ens trobaràs al barri de Sants de Barcelona, als carrers Feliu Casanova i Riera Blanca.
Contacta amb nosaltres i no esperis més per guardar els teus instruments musicals a un traster!