16 Dec

Regala espai amb Sants Trasters per Nadal

Stack,Of,Shiny,Luxury,Colorful,Gift,Boxes.,Christmas,And,New

Sabem que per Nadal és típic acumular regals i objectes nous a casa… Si aquest també és un dels teus problemes, regala’t espai amb Sants Trasters per Nadal. Nosaltres T’oferim la solució més pràctica perquè no hagis de trencar-te el cap cada vegada que necessitis guardar algun objecte o treure’l dels prestatges i armaris.

A Sants Trasters estem al teu costat, ja que sabem que és difícil treure espai per a les noves adquisicions i, posteriorment, les rutines de neteja i ordre. Per això, posem a la teva disposició trasters de diferents mides al barri de Sants de Barcelona per proporcionar-te aquest espai extra tan necessari.

Guanya espai a casa amb Sants Trasters per Nadal

Des de Sants Trasters et brindem en safata la comoditat a casa. Quan tens molts objectes a casa, llogar un traster és una magnífica opció per ampliar la teva vida.

Tots tenim un amic, familiar o conegut que sempre està queixant-se que li falta espai a casa per guardar els seus objectes. I si no el tens és que ets tu! L’espai és un bé molt preuat i què millor que treure’n partit aquest Nadal regalant als teus o a tu mateix una mica de lloc extra per guardar les coses. Sigues original i encerta amb nosaltres!

Aquestes són algunes de les raons per les quals és una bona idea regalar Sants Trasters:

Més espai a casa: Millora el nivell i la qualitat de la teva vida a casa oblidant totes aquestes prestatgeries, calaixos i armaris carregats de tants objectes. Resulta estressant i treu espai a noves adquisicions.

Comoditat: Si et costa mantenir la teva llar neta i endreçada, amb els nostres trasters podràs dir adéu a aquest malson. Amb el pas dels anys, aprenem a valorar la comoditat i l’ordre i aquest espai extra et proporcionarà tot el que necessites, tenint els objectes que no utilitzes al traster i mantenint només els de temporada a casa.

Seguretat i tranquil·litat: Disposem d’un circuit tancat de càmeres. Cada traster té cadenat i només tu tens la manera d’accedir-hi gràcies a la targeta personal d’accés.

Autonomia 24/7: Volem que tinguis accés al teu traster sempre que vulguis. De manera que podràs entrar i sortir les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, mitjançant una targeta personal.

Descobreix les nostres promocions de Nadal

Aquestes festes et volem fer un regal molt especial. Disposem d’ofertes que no podràs desaprofitar! Et farem preus a partir de 25€ i descomptes per a lloguers de llarga durada!

No deixis passar per alt l’oportunitat de fer un regal diferent i original! Regala espai amb Sants Trasters per Nadal. Ens trobaràs al barri de Sants de Barcelona, al carrer Feliu Casanova i Riera Blanca.

Contacta amb nosaltres i no esperis més per ampliar la teva vida!