01 Jan

El millor traster per a viatgers a Barcelona

Calm male tourist is standing in airport and looking at aircraft flight through window. He is holding tickets and suitcase. Sunset

Ets un rodamon i t’agrada viatjar? Estàs al lloc indicat perquè et donarem a conèixer el millor traster per a viatgers a Barcelona! Avui ens volem adreçar a tu i a totes aquelles persones que no poden estar quietes i us encanta descobrir món. Per motius obvis, a l’hora de viatjar, és indispensable algun equipatge, sigui motxilla o maleta. I, encara que sabem que t’agradaria estar cada dia de l’any viatjant, segurament en algun moment o altre, et toqui fer la tornada a casa.

És en aquest moment on comencen els problemes de desar l’equipatge que has estat portant amb tu. A Sants Trasters et donem la solució per guardar les maletes, les motxilles, els souvenirs i tot allò que necessitis per viatjar que, ara, per un temps, hauràs de deixar de banda. Amb nosaltres no només ampliaràs espai, sinó que guanyaràs comoditat a casa.

El traster per a viatgers a Barcelona, Sants Trasters

Sants Trasters és la millor solució per al públic viatger. Sí, sí, per a tots aquells que heu d’estar utilitzant constantment maletes i altres equipatges que ocupen espai. Sigui pel motiu que sigui, quan arribes a casa et trobes amb el mateix problema de sempre: “On poso tot això?”.

Per dir adeu a aquest malson t’oferim trasters amb mides diferents perquè així tothom trobi el que més s’adapti a les seves necessitats. D’aquesta manera, alliberaràs espai a casa i podràs mantenir l’ordre i la neteja sense que això sigui un obstacle al teu dia a dia.

A més, has de saber que a Sants Trasters disposem d’autonomia 24/7 que et permetrà deixar i recollir les teves pertinences en qualsevol moment sense cap restricció. Volem que tinguis accés al teu traster sempre que vulguis. De manera que podràs entrar i sortir les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana, mitjançant una targeta personal.

I recorda que ens trobem al barri de Sants, al carrer Feliu Casanova i Riera Blanca. Som el teu traster de proximitat!

Consells per guardar l’equipatge de viatge

Per optimitzar l’espai dels objectes pots:

  1. Desar l’equipatge segons la mida.
  2. Etiquetar-ho.
  3. Ficar maletes més petites dins d’altres més grans.
  4. Utilitzar caixes.
  5. Posar prestatgeries per guanyar espai d’emmagatzematge.

Així que ja saps, si ets dels que han d’estar constantment fent servir maletes i altres tipus d’equipatge que ocupen espai, estén les fronteres de casa teva i allibera espai amb el lloguer dels nostres trasters per a viatgers a Barcelona!

Contacta amb nosaltres i millora la teva qualitat de vida!