11 Jan

6 coses que has d’evitar guardar al traster

Design wooden table and chairs.

Sabies que no tots els objectes es poden guardar al traster? Alguns materials són més sensibles que altres i, per això, s’han de mantenir als llocs convenients per conservar-los en bon estat i garantir la seguretat de tots. 

A Sants Trasters coneixem de primera mà quins són els objectes amb què hem d’anar amb més cura. A continuació, et donem a conèixer 6 coses que has de gravar a foc a la teva ment i evitar guardar-les al traster.

6 coses que has d’evitar guardar al traster

Amb aquests 6 consells sobre els materials i objectes que et “prohibim” guardar al traster pel teu propi bé i el de tots, t’estalviaràs molts disgustos. Atent!

  1. Mobles de fusta: Els mobles de fusta poden ocasionar humitat, esquerdes, deformacions i fins i tot corc. Si algun dia en endavant els vols tornar a fer servir i els ha passat alguna cosa del que hem esmentat, t’hauràs de desprendre perquè ja no serà útil.
  2. Decoració nadalenca: Aquests objectes que ens alegren la vista per Nadal són altament sensibles. Si els guardes al traster pot ser que perdin les pintures i fins i tot es podrien deformar i seria una veritable pena fer-los malbé.
  3. Menjar i vi: Els aliments sempre és aconsellable guardar-los a casa, ja que a la llar podem controlar la temperatura i evitar que es deteriorin. Si els guardes al traster, hi ha una alta probabilitat que es contaminin per algun tipus de factor ambiental.
  4. Documents importants: Un dels errors més comuns és pensar que un traster és el lloc perfecte per emmagatzemar documents importants. El problema recau que aquests papers poden patir danys per la calor excessiva o humitat, provocant que s’esborrin les lletres o s’enganxin els uns amb els altres.
  5. Electrònica: L’electrònica és molt delicada i sensible al clima, sobretot a la calor. El sobreescalfament dels dispositius pot danyar seriosament els circuits electrònics, espatllant-los del tot.
  6. Pintures: Moltes de les pintures que fem servir per reformar les parets de casa estan fetes a base d’olis, els quals si s’escalfen a temperatures altes poden cremar. Aconsellem mantenir-los en algun lloc fresc de la llar on puguis tenir els cubs controlats.

Ara que ja saps quines coses has d’evitar desar al traster, serà molt més probable que aquests elements no pateixin cap mena de danys. Tot i això, guanyar espai i amplitud a casa no és gens difícil si segueixes unes rutines d’ordre i de neteja!

Lloga el teu traster a Barcelona i accedeix-hi sempre que vulguis, les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana. Trobaràs trasters de diferents mides segons allò que necessitis en una ubicació ideal, al mateix barri de Sants, on comptem amb dos locals, un als carrers Feliu Casanova i un altre a Riera Blanca.

Contacta amb nosaltres i no esperis més per posar ordre a casa teva.