31 Jan

10 trucs d’ordre que t’ajudaran a organitzar casa teva

Many dirty dishes in the kitchen sink, in the middle.

Et costa mantenir la teva llar neta i organitzada? Potser l’error està en la manera com efectues les tasques. Amb aquests 10 trucs per organitzar la casa, que et revelarem a l’article d’avui, l’ordre i la neteja regnaran a casa teva! Guanyar espai i mantenir la casa en un estat perfecte mai abans havia estat tan senzill i suportable. Amb només uns petits gestos, aquests consells d’ordre i neteja seran el teu gran aliat d’ara cap endavant.

A Sants Trasters sabem com pot ser de difícil portar una rutina d’ordre, sobretot quan també viuen nens a la casa, però amb una mica de constància i guardant les coses al moment de l’ús, tot és més senzill. Estigues atent perquè t’oferim solucions perquè no hagis de desfer-te de res i, alhora, puguis gaudir de més espai a casa.

10 trucs per organitzar casa teva que et salvaran la vida

  1. Cuida les rutines. Si cada dia dediques un petit moment a ordenar les coses, de sobte la muntanya inassolible desapareixerà.
  2. Guarda-ho a l’instant. Quan acabis d’usar qualsevol objecte o et treguis la roba, guarda les coses al moment al seu lloc i no deixis que es vagi acumulant tot.
  3. Descarta, elimina o dona. Desfés-te de tot allò que ja no és necessari ni útil a la teva vida; guanyaràs espai i t’ajudarà a mantenir l’ordre més fàcilment.
  4. Frega a l’acabar de menjar. Per què deixar els plats a la pica? Si tens rentaplats, posa les coses a dins per tal que quedi tot més ordenat i, si no és el cas, millor fregar-ho tot al mateix dia i no deixar que se’t vagi acumulant i se’t faci una muntanya. 
  5. Compte amb les col·leccions. Organitza-les i ordena-les perquè aquest munt de coses no es converteixi en un autèntic caos i desordre. 
  6. Ordena per colors. De manera visual, és molt útil classificar segons la tipologia de colors, per exemple de més clar a fosc, per tonalitats… Guanyaràs ordre i serveix per a roba, llibres, joguines…
  7. No acumulis. Si et compres alguna cosa nova, pensa en alguna cosa vella que ja no et faci falta, no necessitis o mai et posis/usis i fes el canvi, ja que l’acumulació és la pitjor enemiga de l’ordre.
  8. Usa caixes o contenidors a l’armari. Afegir caixes és un altre mètode molt útil per ordenar per categories i aprofitar fins a l’últim mil·límetre d’espai a l’armari.
  9. Ordena segons el que més fas servir. Sempre col·loca al davant les coses que més utilitzes i evita haver de desordenar-ho tot per arribar a allò que vols agafar.
  10. Documents al mateix lloc. Guarda tots els papers en un mateix lloc per estalviar espai, mantenir-ho tot a l’abast i recordar on es troba cada cosa.

Ara que ja coneixes els 10 trucs per organitzar casa teva i mantenir-la ordenada, no deixis que s’apoderin de tu els errors més típics. Mantén la rutina i evita el desordre! Recorda que pots llogar un dels nostres trasters per guanyar espai i desfer-te d’allò que no necessites o no fas servir. Autonomia 24/07, seguretat i tranquil·litat i proximitat i tracte familiar és el que ens caracteritza a Sants Trasters. Contacta amb nosaltres i tria el teu espai preferit.