01 Mar

8 coses que has d’evitar guardar a l’armari de la cuina

Top view modern housewife tidying up kitchen cupboard during general cleaning or tidying up. Female neatly placing dishware and cutlery in drawer of table. Storage organization Konmati method

Siguem clars, mantenir els armaris de la cuina ordenats i nets et pot fer guanyar temps, espai i esforç, millorar la seguretat alimentària i fer que la teva cuina sigui més atractiva visualment. Per desgràcia, sabem que aquesta missió pot resultar complicada i tediosa, ja que evitar guardar tota mena de objectes als armaris de la cuina no és tasca fàcil.

Des de Sants Trasters et diem 8 coses que cal evitar guardar a l’armari de la cuina. T’oferim un parell de solucions per gaudir de més espai a la teva cuina sense haver de desfer-te de res. Pren nota!

 

  1. Vaixelles grans: Les vaixelles grans poden ocupar massa espai i són més propenses a trencar-se si s’emmagatzemen i apilen en llocs inadequats.
  2. Paquets de menjar oberts: És millor transferir el menjar a recipients hermètics i emmagatzemar-los a la nevera o en un lloc fresc i sec; d’aquesta manera es poden mantenir els aliments frescos i prevenir l’aparició d’insectes a la cuina.
  3. Calaix per a ferralla: Des de piles i rebuts, fins a monedes i gomes elàstiques. En comptes de tenir un calaix de ferralla a la cuina, és millor mantenir els objectes organitzats en llocs específics, així aconseguiràs reduir el desordre i augmentar l’eficiència als armaris.
  4. Gadgets sense fer servir: Mantingues només els instruments necessaris i útils que es fan servir amb freqüència i que realment ajuden a les tasques de la cuina, d’aquesta manera, es pot mantenir una cuina més organitzada, pràctica i neta.
  5. Massa vaixella i cristalleria: La vaixella nadalenca o la que s’utilitza normalment per festes s’ha de retirar i guardar, per exemple, a Sants Trasters, ja que ocupa una quantitat significativa i innecessària d’espai. 
  6. Electrodomèstics grans i voluminosos: En comptes de guardar electrodomèstics als armaris de la cuina, és millor ubicar-los a llocs de fàcil accés. Si no els fas servir prou, sempre pots donar-los o guardar-los al traster fins que els necessitis.
  7. Eines de bricolatge: És molt útil tenir eines de bricolatge a casa, però és idoni ubicar-les en una àrea separada de la cuina, com un garatge o un taller, on no representin un perill per a la seguretat alimentària i no ocupin espai valuós als armaris de la cuina. Recorda que si no vols ocupar espai de casa teva pots comptar amb Sants Trasters per guardar tot allò que necessitis el temps que desitgis.
  8. Contenidors d’aliments poc pràctics: És recomanable tenir flascons d’emmagatzematge, però és important limitar-se als necessaris, així que evita el típic armari ple de tuppers i contenidors ‘per si de cas’.

 

 

 

 

 

 

Un traster pot ser una solució ideal per emmagatzemar tota mena d’instruments de cuina. A Sants Trasters t’oferim la possibilitat de llogar un traster adaptat a les teves necessitats, amb la tranquil·litat que hi podràs accedir les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. No només us garantim la màxima seguretat i un fàcil accés, sinó que ho fem al millor preu.
No perdis més temps! Contacta amb nosaltres i lloga el teu traster al barri de Sants, sigui al carrer Feliu Casanova o a Riera Blanca. Obtingues més espai a la teva cuina i guarda els teus objectes de manera segura, econòmica i còmoda.