18 Apr

Quan i com realitzar una neteja profunda del teu traster?

Cleaning,Lady,Holding,A,Bucket,Of,Cleaning,Products,In,Her

Quan és recomanable una neteja de traster?

Quan es parla del manteniment de la llar, sovint s’oblida la importància de netejar a fons els nostres trasters. Tanmateix, aquest espai d’emmagatzematge és fonamental per mantenir les nostres pertinences segures i organitzades. Quan és el moment adequat per realitzar una neteja profunda del teu traster? La resposta és simple: ara mateix!

No esperis que arribi una temporada específica, com la tardor o la primavera, per abordar la neteja del teu traster. És crucial mantenir aquest espai net i ordenat durant tot l’any per garantir la seguretat i la durabilitat dels teus objectes emmagatzemats.

Abans de netejar és important tenir organitzat el teu traster

Abans de començar amb la neteja pròpiament dita, és essencial tenir un sistema d’organització efectiu al teu traster. Això facilitarà el procés de neteja i t’ajudarà a mantenir un espai ordenat a llarg termini. Com pots organitzar el teu traster de manera eficient? 

  1. Distribueix els objectes segons el seu pes: Col·loca els objectes més pesats a la part inferior dels prestatges i les prestatgeries per evitar qualsevol risc de caiguda o accident durant la neteja.
  2. Categoria les teves pertinences: Agrupa els teus objectes per categories (eines, productes de neteja, articles de temporada, etc.) i assigna un lloc específic per a cada grup. Això et facilitarà trobar el que necessitis quan ho necessitis.
  3. Utilitza sistemes d’emmagatzematge adequats: Utilitza caixes, contenidors i prestatgeries per maximitzar l’espai disponible al teu traster i mantenir les teves pertinences protegides de la pols i la humitat.
  4. Mantén un inventari actualitzat: Porta un registre dels objectes emmagatzemats al teu traster per evitar l’acumulació innecessària d’objectes i facilitar la cerca d’articles específics en el futur.

Com netejar el teu traster?

Un cop hagis organitzat el teu traster, és hora de posar mans a l’obra i realitzar una neteja profunda.

  1. Retira els objectes: Buida completament el teu traster i retira tots els objectes emmagatzemats en ell. Això et permetrà netejar a fons cada racó i eliminar la pols, la brutícia i els possibles insectes.
  2. Neteja les superfícies: Utilitza un drap humit i productes de neteja adequats per netejar els prestatges, les parets i el terra del teu traster. Presta especial atenció a les àrees difícils d’arribar, com les cantonades i els racons.
  3. Elimina el desordre: Durant el procés de neteja, aprofita per desfer-te d’objectes innecessaris o en mal estat. Dona, recicla o llança aquells elements que ja no necessitis per alliberar espai al teu traster.
  4. Prevé plagues: Aplica mesures preventives per evitar la proliferació de plagues al teu traster. Utilitza productes repel·lents d’insectes i tanca qualsevol possible punt d’entrada per mantenir les teves pertinences segures.
  5. Organitza de nou: Un cop hagis netejat i desinfectat el teu traster, torna a col·locar els objectes de manera ordenada i eficient. Utilitza els sistemes d’emmagatzematge adequats i etiqueta les caixes per facilitar la identificació dels objectes.

 

Sants Trasters: mantén les teves pertinences en bon resguard

A Sants Trasters, entenem la importància de mantenir les teves pertinences segures i protegides en tot moment. Amb la nostra oferta de trasters d’emmagatzematge segurs i accessibles les 24 hores del dia, els set dies de la setmana, pots tenir la tranquil·litat que les teves pertinences estaran sempre en bon resguard. A més, el nostre sistema de seguretat amb circuit tancat de càmeres i accés personalitzat garanteix la màxima protecció per a les teves pertinences.

No arrisquis la seguretat de les teves pertinences emmagatzemades, confia en Sants Trasters!