03 May

Com embalar i etiquetar les teves pertinences per a l’emmagatzematge a llarg termini

House,Moving,Concept,With,Stacked,Cardboard,Boxes,In,A,Room

L’embalatge i etiquetatge de les teves pertinences és una de les parts més importants per a l’emmagatzematge a llarg termini i per assegurar-te que durant la mudança o trasllat no perdis la teva vaixella o gerro favorit. En aquest article et donem alguns consells pràctics per embalar i etiquetar de manera eficient.

Materials adequats

Quan es tracta d’embalar les teves pertinences per a l’emmagatzematge a llarg termini, l’elecció dels materials adequats és fonamental. És necessari garantir que els teus objectes preuats estiguin protegits contra possibles danys durant el trasllat i l’emmagatzematge. Per això, et recomanem encaridament utilitzar materials de protecció de primera qualitat, com ara caixes resistents, plàstic de bombolles i similars.

Tipologia de caixes

Opta per caixes sòlides i de mida moderada. Les caixes massa grans poden dificultar el seu maneig, mentre que les caixes més petites són més fàcils de transportar i apilar. Recorda sempre reforçar les caixes amb cinta adhesiva creuada a la seva base per proporcionar una major estabilitat i resistència durant el trasllat.

Embalatge d’objectes pesats

Recomanem dipositar els objectes més pesats a la part inferior de les caixes i cobrir-los amb una capa de plàstic de bombolles per amortir possibles cops. És important mantenir el pes de cada caixa per sota dels 20 kg per garantir que siguin fàcilment manejables. Distribuir el pes de manera uniforme ajudarà a prevenir accidents i lesions durant el trasllat.

Embalatge d’objectes fràgils com vaixelles i plats

Per a objectes fràgils com vaixelles i plats, recomanem adoptar mesures addicionals de protecció. En lloc d’apilar aquests objectes, col·loca’ls de costat a les caixes i embolcalla’ls amb cura en plàstic de bombolles. A més, pots utilitzar tovalloles o draps de cuina per omplir els espais buits i evitar moviments bruscs. No oblidis etiquetar clarament les caixes que contenen objectes fràgils per facilitar-ne la identificació i manipulació durant l’emmagatzematge.

Embalatge de l’ordinador

Quan es tracta d’embalar un ordinador, és important prendre precaucions especials per protegir la seva integritat i seguretat. Abans de guardar l’ordinador, assegura’t de fer còpies de seguretat de tota la informació important i desconnectar qualsevol dispositiu extern. Evita emmagatzemar l’ordinador prop d’objectes que generin camps magnètics, ja que això podria danyar els components interns. Si és possible, fes servir materials d’embalatge específics per a equips electrònics i assegura’t de manipular l’ordinador amb cura per evitar danys.

Organització de l’embalatge

Per facilitar el procés de trasllat i emmagatzematge, et recomanem organitzar les teves pertinences per habitacions i etiquetar cada caixa de forma clara i precisa. Això facilitarà la tasca dels operaris durant la descàrrega i et permetrà localitzar ràpidament els teus objectes quan els necessitis. No oblidis incloure una descripció detallada del contingut de cada caixa per evitar confusions i pèrdues innecessàries de temps.

Classificació de caixes

A més d’etiquetar les caixes segons el seu contingut, és important indicar quin és el costat superior per facilitar-ne el maneig i l’emmagatzematge. D’aquesta manera, evitaràs col·locar les caixes boca avall i protegiràs el seu contingut de possibles danys. No escatimis en l’ús d’etiquetes i senyalitzacions per garantir una gestió eficient de les teves pertinences durant tot el procés d’emmagatzematge.

Deixa passadissos i espais d’accés lliures

Per últim, però no menys important, assegura’t de deixar prou espai lliure entre les files de caixes per permetre una circulació fàcil i accedir fàcilment a les teves pertinences. Mantenir els passadissos clars no només facilitarà la gestió i organització del teu traster, sinó que també reduirà el risc d’accidents i lesions. Recorda que la seguretat i la comoditat són les nostres prioritats a Sants Trasters, per la qual cosa sempre estem disponibles per ajudar-te amb qualsevol pregunta o preocupació que puguis tenir.

Assegura que les teves pertinences arriben i s’emmagatzemen amb seguretat a Sants Trasters

A Sants Trasters, entenem la importància de protegir les teves pertinences i garantir-ne la seguretat durant l’emmagatzematge a llarg termini. És per això que oferim un servei integral d’emmagatzematge que inclou accés les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, mitjançant una targeta personalitzada. Disposem de trasters de moltes mides: des 1m2 fins a 4m2 amb una alçada de 2,5m, així com armaris d’1m3. Les nostres instal·lacions compten amb un circuit tancat de càmeres de seguretat per a la teva tranquil·litat, i cada traster està equipat amb el seu propi cadenat per garantir la privacitat i seguretat de les teves pertinences.