02 Apr

Com aprofitar al màxim els nostres trasters?

2_zona_de_càrrega_i_descàrrega-e1468596435162

En el moment de llogar un traster, una de les preocupacions més comunes és determinar quant espai serà necessari per emmagatzemar els nostres objectes. En aquest article, t’oferim consells pràctics per aprofitar al màxim l’espai d’un traster.

 

Planificació intel·ligent per aprofitar l’espai

Una distribució estratègica és clau per a maximitzar la utilització de l’espai en el teu traster. Abans de començar a organitzar, és fonamental avaluar de forma detallada dels objectes que vols emmagatzemar i planificar com distribuir-los de manera eficient.

Neteja i organització

El primer pas consisteix a dur a terme una neteja exhaustiva de les teves pertinences. Revisa cada objecte i decideix quins són realment indispensables. Aquells que ja no necessitis els pots donar, vendre o descartar, així alliberaràs espai i, a més, tindràs més a mà tota aquella roba i altres objectes que sí que utilitzes.

Una vegada completada la neteja, organitza els teus objectes per categories. Aquesta pràctica facilitarà la cerca i t’ajudarà a mantenir l’ordre al teu traster.

Aprofitament vertical

Recorda que l’altura també és important i es pot aprofitar per emmagatzemar una gran quantitat de coses utilitzant prestatgeries modulars. Les prestatgeries es poden adaptar a les teves necessitats específiques, oferint diferents amplades, alçades i capacitats de càrrega. Distribueix el pes de manera equitativa i col·loca els objectes menys utilitzats a les zones menys accessibles.

Solucions d’emmagatzematge innovadores

Explora diferents opcions d’emmagatzematge que et permetin aprofitar cada racó del teu traster. Fes servir caixes transparents per mantenir l’ordre i facilitar la visualització del contingut. Els burros per la roba són ideals per penjar peces i evitar que s’arruguin, mentre que les maletes buides poden servir com a espai d’emmagatzematge addicional.

Les bosses tancades al buit són útils per conservar la roba en perfectes condicions i reduir l’espai ocupat. A més, considera l’opció d’instal·lar suports de paret per penjar objectes com per exemple instruments musicals o equips esportius, alliberant espai a terra.

Organització intel·ligent

En organitzar els teus objectes, tingues en compte la seva freqüència d’ús i accessibilitat. Agrupa els objectes similars i col·loca’ls en llocs estratègics per facilitar-ne l’accés. Utilitza etiquetes per identificar el contingut de cada caixa o contenidor i mantingues un inventari actualitzat per evitar pèrdues o confusions.

Sants Trasters: espai d’emmagatzematge a mida teva

A Sants Trasters entenem la importància de disposar d’un espai d’emmagatzematge adequat per a les teves necessitats. Oferim una àmplia gamma de trasters de diferents mides i capacitats, des d’1 m² fins a 4 m² amb una alçada de 2,5 m, i també armaris d’1 m³.

Ens pots trobar a:

  • Local Feliu Casanova: Carrer Feliu Casanova 17, 08028 Barcelona
  • Local Riera Blanca: Carrer Riera Blanca 201, 08014 Barcelona