13 Mar

Com obtenir més espai a casa amb Sants Trasters

Captura de pantalla 2024-03-13 a las 11.43.47

Optimitzar l’espai a casa és una preocupació per a molts. Ja sigui que la teva casa no tingui l’espai necessari o simplement vulguis fer un millor ús de l’espai disponible, existeixen estratègies efectives per maximitzar cada centímetre quadrat. En aquest article, explorarem diverses tècniques i trucs per aconseguir-ho, a més de presentar-te una solució pràctica per emmagatzemar les teves pertinences addicionals amb Sants Trasters.

 

Aprofita les escales

Les escales són una part de la casa que sovint no es té en compte en termes d’emmagatzematge. Considera utilitzar l‘espai darrere dels esglaons per crear prestatgeries o armaris que et permetin organitzar llibres, sabates o altres objectes que d’altra manera ocuparien espai en altres àrees de la casa.

Integració d’espais

Si pots, considera enderrocar parets per crear espais oberts que connectin la cuina amb el menjador o la sala d’estar. Aquesta tècnica, inspirada en el disseny d’interiors nord-americà, pot fer meravelles per millorar la sensació d’amplitud.

Mobles versàtils per estalviar espai

Opta per taules extensibles, llits amb emmagatzematge incorporat o sofàs modulars que s’adaptin a les teves necessitats. Aquests mobles no només són funcionals, sinó que també poden ajudar a mantenir una aparença ordenada i organitzada a casa teva.

Decoració creativa amb objectes quotidians

Utilitza recipients transparents per emmagatzemar articles d’ús diari de manera creativa, afegint un toc personalitzat a casa teva mentre maximitzes l’espai disponible.

Solucions de dormitori per a espais reduïts

En dormitoris amb espai limitat, considera opcions com els llits pont o els llits abatibles. Aquestes solucions són ideals per maximitzar l’espai d’emmagatzematge sense comprometre la comoditat o l’estil. A més, incorporar mobles suspesos en el disseny del bany pot ajudar a crear una sensació d’amplitud i neteja visual.

 

Prestatgeries com a solució d’emmagatzematge

Considera col·locar prestatgeries sobre portes o en cantons buits per aprofitar al màxim cada centímetre quadrat disponible.

Separació d’espais amb mobles

Utilitza mobles per delimitar visualment diferents àrees de casa teva. Això no només ajuda a organitzar l’espai de manera eficient, sinó que també pot crear una sensació d’ordre i cohesió en el disseny interior.

Portes corredisses per estalviar espai

Les portes corredisses són una opció pràctica per maximitzar l’espai en àrees amb restriccions de moviment. En triar portes corredisses en lloc de portes tradicionals, pots estalviar espai i afegir un toc modern a la decoració de casa teva.

Aconsegueix emmagatzematge addicional amb Sants Trasters

Si encara necessites més espai per guardar les teves pertinences, considera llogar un traster a Sants Trasters. Amb una varietat de mides disponibles, des d’1 metre quadrat fins a 4 metres quadrats, i armaris d’1 metre cúbic, trobaràs la solució perfecta per a les teves necessitats d’emmagatzematge.

 

Els nostres dos centres es troben als carrers Feliu Casanova, 17 i Riera Blanca 201, tots dos dins el barri de Sants de Barcelona. Sants Trasters ofereix la tranquil·litat i la comoditat que necessites per emmagatzemar les teves pertinences de manera segura.