15 Jan

Any Nou, Traster Nou: Consells per renovar i organitzar el teu espai d’emmagatzematge amb Sants Trasters

Yarn,Storage,Organization,Textile,Hobby,Supplies,Contemporary,Cupboard,Shelves,With

La dita popular “d’Any Nou, vida nova” a Sants Trasters ho portem al nostre terreny i el transformem en “Any Nou, Traster Nou”. I té tot el sentit del món! Ja que, després d’un Nadal en el qual esperem que el Pare Noel i els Reis Mags hagin estat molt generosos amb vosaltres, tindreu multitud de nous regals i multitud de coses de les quals us voldreu desfer. O potser no.

Un traster pot ser la solució als vostres problemes d’emmagatzematge. No és necessari que tireu aquelles eines que ja no utilitzeu o que us desfeu de la bicicleta que només utilitzeu a la primavera. El que necessiteu és un espai on emmagatzemar totes les pertinences que ja no feu servir!

En aquest blog, us ajudem a organitzar el vostre traster per optimitzar l’espai d’ús.

1. Definir l’espai

Definir quines coses aniran en quin lloc farà més senzilla la tasca d’organitzar l’espai d’emmagatzematge. Per això, en una primera etapa, aconsellem que classifiquis tots els objectes i mobles que vols guardar al teu traster en diferents categories. D’aquesta manera, pot destinar cada racó del traster per cadascuna d’aquestes categories.

 

2. La importància de l’aparença i de l’ordre

És important que, encara que el traster aparenti estar desordenat, existeixi un veritable ordre darrere de tots els objectes acumulats. És rellevant que sàpigues en tot moment en quina zona o racó estan emmagatzemats els articles. No només et facilitarà el procés d’emmagatzematge, també a l’hora de guardar nous utensilis i de localitzar-los.

 

3. Organització còmoda i pràctica

Optimitzar el teu espai d’emmagatzematge és important per garantir que tot el que desitgis guardar càpiga en el traster. Per això, recomanem que utilitzis prestatgeries per aprofitar al màxim l’espai disponible.

Un altre consell per optimitzar l’espai és col·locar els mobles o objectes en una posició que ocupi menys espai. Per exemple, fes ús de les parets per penjar algun article gran com les bicicletes.

 

4. Temps per ordenar

Dedica temps al traster. No és un lloc on deixar anar aquelles pertinences que ja no fas servir i oblidar-te d’elles. Estàs pagant per un servei d’emmagatzematge i és convenient que el tractis amb cura. És possible que hagis decidit guardar en el traster aquell kit de pintura que ja no utilitzes, però ningú t’assegura que no el vagis a tornar a fer servir en un futur. Mantingues un ordre i facilita l’accés a les teves pertinences. Has de saber en tot moment en quin lloc del traster guardes quin tipus d’objectes.

 

5. Organitza segons la freqüència d’ús

Un consell molt important és, que destinis una zona del traster a aquells objectes que creus que pots fer ús amb més freqüència perquè el seu accés a ells sigui més fàcil. També pots comprar prestatgeries i guardar aquestes pertinences en els prestatges més accessibles, aquells que estan en nivells inferiors o a l’altura dels ulls.