15 Dec

Espai extra aquest Nadal

Many,Gift,Boxes,With,Bows,On,The,Floor,-,Christmas

Nadal, encara que desprèn màgia i esperit alegre, és una època de despeses. No només en algunes cases ve en Pare Noel amb el seu gran sac ple de regals a repartir obsequis per tota la família, dies després, també arriben els tres Reis Mags que, a lloms dels seus camells, també són generosos quant a regals. Per no esmentar la desena d’amics invisibles en els quals participem durant totes les festivitats: amb els amics, amb la família, amb els companys de treball…

I això, no només suposa despeses, també suposa que rebem tones de regals! I, encara que tots ells són ben rebuts i molt agraïts, en moltes ocasions ocupen un espai extra a la nostra casa. O substitueixen una cosa vella.

 

Un traster on guardar els teus regals de Nadal

La solució és simple: llogar un traster. No fa falta que, per tenir una nova cadira d’escriptori aquest Nadal et desfacis de l’antiga. Pots necessitar-la més endavant! I el mateix succeeix amb el teu maquillatge antic, el teu material d’estudi o de treball o els teus mobles. Si creus que et poden resultar útils en un futur, no els llencis.

 

Una bona idea per conservar els teus objectes personals i altres estris, és llogar un espai que et permeti emmagatzemar-los sense problema. Una doble victòria: els mantens sota els teus dominis, però sense que ocupin cap espai a la teva casa o pis. I el millor de tot és que pots triar la grandària del traster en funció de la quantitat d’objectes que vulguis guardar en ell.

 

Un traster a mesura per a tu a Sants Trasters

A Sants Trasters tenim diferents trasters amb diferents mides perquè puguis triar aquell que millor s’adapta a la teva situació. La versatilitat dels nostres espais et facilitarà la teva vida i l’organització i control dels teus béns materials. Et facilitem, a més, una clau única perquè puguis accedir a ell sense cap problema sempre que vulguis i sense haver d’avisar a ningú.

 

I totes les teves pertinences estaran vigilades en tot moment! Disposem d’un sistema de vigilància amb càmeres per a evitar robatoris. Seguretat i protecció en tot moment.