09 Feb

Consells per guardar l’equip d’esquí

Winter,Background,Of,Ski,With,White,Wall,And,Free,Space

Sí, sabem que la temporada de neu encara dura i que queden mesos per gaudir de l’esquí, l’snowboard i els altres esports d’hivern. No obstant això, és millor prevenir que curar. Per aquesta raó, volem avançar-nos a possibles problemes i oferir-vos uns consells per guardar el teu equip d’esquí.

Tant si ets un esquiador professional com si acabes d’iniciar-te en l’esport, continua llegint per descobrir alguns consells d’emmagatzematge del material d’esquí. I és que, per si no ho sabies, és molt important guardar tot l’equipament d’esquí en un lloc sec i fresc per preservar el seu bon estat.

Com guardar el teu equip d’esquí?

Neteja d’esquís

Abans de guardar els esquís fins a la següent temporada de neu, és imprescindible netejar-los bé. S’ha de fer especial èmfasi en la sola i les vores. Usualment, els esquís s’han d’assecar després de cada ús i guardar-se en posició vertical per afavorir que els residus que puguin quedar, rellisquin cap a terra. Per netejar-los, utilitzarem un drap sec.

També aconsellem deixar les molles de les fixacions soltes. Així, evitarem que la possible humitat emmagatzemada en aquestes parts oxidi les molles.

Encerar els esquís

La cera és un producte que ajuda a preservar els esquís en bon estat. Per això, ens ajudarem amb cera sòlida, que aplicarem amb una lleugera pressió sobre la superfície de les taules. No s’ha de retirar ni netejar la capa de cera, ja que serveix d’aïllant contra la humitat. A més, evitarà l’acumulació de pols i de brutícia en el material. Com a extra, es pot aplicar un protector contra fongs.

Correcte emmagatzematge d’esquís

Una vegada s’han netejat els esquís i estan completament secs, s’han de guardar en un lloc sec i aïllat de la llum solar i de la calor. D’aquesta manera, evitarem l’oxidació i la corrosió dels cants i altres parts metàl·liques. També s’han d’evitar els llocs excessivament calorosos amb temperatures elevades.

Els guardarem en una posició vertical, per evitar l’acumulació de pols i d’humitat. Un bon consell per optimitzar l’espai disponible de la teva casa és fer ús d’un guarda esquís de paret.

Emmagatzematge de la roba i botes d’esquí

Igual que amb els esquís, és important rentar les botes en finalitzar la temporada, retirar el fang i assecar-les molt bé per eliminar qualsevol rastre d’humitat. Per evitar que les carcasses es deformin, deixarem el tancament activat però en la posició mínima.

Tant les ulleres protectores o màscares i els cascos, també els netejarem i assecarem correctament, per evitar la humitat. És important guardar-los separats els uns dels altres, per evitar que el pes d’uns deformin els altres.

Pel que fa a la roba, s’ha de netejar amb productes específics. Per netejar-les és recomanable utilitzar programes d’aigua freda, evitar el suavitzant i el lleixiu, rentar les peces del revés i assecar al natural, prescindint de les assecadores.

Traster per guardar el teu equipament d’esquí

Si a la teva casa no disposes d’un lloc fresc, sec i allunyat de la llum solar per a guardar els teus esquís, no et preocupis! Tenim la solució: lloga un traster. A Sants Trasters tenim espais a mesura perquè guardis en ells tot el que vulguis, tot el que no et cap a la teva casa. Des de mobles, llibres, i roba fins al teu equipament d’esquí.

Et facilitarem una clau exclusiva perquè siguis l’únic que pot accedir al teu traster. Podràs accedir a ell sempre que vulguis. Et donem plena llibertat per organitzar el teu traster a la teva lliure elecció, per la qual cosa pots guardar en ell tot el que vulguis i optimitzar l’espai a la teva total disposició. Contacta’ns per rebre més informació!