31 Oct

Secrets d’una mudança sense estrès: Consells per a una organització impecable

Sants

Descobreix com planificar una mudança de manera organitzada i eficaç amb Sants Trasters

1. Llista de tasques i pla d’acció

El primer pas és crear una llista de tasques detallada que cobreixi tot el que necessites fer abans, durant i després de la mudança. Des de reservar la data de la mudança fins a desconnectar els serveis públics a la teva antiga casa. A més, establir terminis per a cada tasca et permetrà fer un seguiment dels avenços i assegurar-te de no oblidar res.

2. Pinta la nova casa abans d’empaquetar

Una estratègia intel·ligent és pintar la teva nova casa just abans de començar a empaquetar. D’aquesta manera, evitaràs haver de lluitar amb caixes i mobles mentre intentes pintar les parets.

3. Organitza i classifica les teves pertinences

Abans de començar a empaquetar, pren el temps necessari per organitzar i classificar les teves pertinences. Fes una revisió minuciosa i decideix quines coses realment necessites i quines pots donar, vendre o descartar. Com menys coses hagis de moure, menys temps i diners et costarà la mudança.

4. Caixes i material d’embalatge

Assegura’t de tenir caixes i material d’embalatge de qualitat per protegir les teves pertinences durant el trasllat. Pots aconseguir caixes a botigues locals o supermercats, o fins i tot comprar-les a botigues especialitzades en mudances. Assegura’t de tenir prou cinta adhesiva, plàstic amb bombolles i etiquetes per identificar les caixes.

5. Etiqueta cada caixa

Utilitza un marcador i escriu el contingut de cada caixa una vegada l’hagis empaquetat. També és útil anotar a quina habitació pertanyen les caixes. D’aquesta manera, sabràs on col·locar-les sense necessitat d’obrir cadascuna d’elles.

6. Desfes-te del que no necessites

Una mudança és l’oportunitat perfecta per desfer-te d’objectes que ja no utilitzes o necessites. Tens jaquetes heretades que mai utilitzes o antigues enciclopèdies que ocupen espai? És el moment de dir-los adéu.

7. Trasllat d’objectes valuosos

Si tens objectes valuosos, com obres d’art o instruments musicals, és essencial que els traslladis de manera segura. Si tens moltes pertinences o simplement prefereixes no enfrontar-te al procés de mudança per tu mateix, considera contractar una empresa de mudances de confiança.

8. Embalatge cuidadós

Empaquetar i embalar correctament les teves pertinences és essencial per evitar danys durant la mudança. Assegura’t d’envoltar adequadament objectes delicats, com ganivets de cuina, llums i llibres. Organitza els llibres per mida a les caixes per optimitzar l’espai i facilitar el procés.

9. Últim pas: Sants Trasters per a objectes addicionals

Si tens objectes que no vols que ocupin espai a la teva nova llar, considera el servei de trasters de Sants Trasters. T’oferim accés al teu traster les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, mitjançant una targeta personal. Disposem de trasters de diferents mides per adaptar-nos a les teves necessitats, des de 1 m² fins a 4 m², incloent armaris de 1 m³.

Recorda on estem!

Els nostres dos centres estan ubicats als carrers Feliu Casanova, 17 i Riera Blanca 201, tots dos al barri de Sants de Barcelona. Tots dos compten amb entrades directes des del carrer, zones de càrrega i descàrrega, i sistemes de seguretat anti-robatori i anti-incendis.