15 Oct

La importància de la seguretat en els trasters

Padlock,On,Gate,Of,Small,Gray,Container,Closeup,.,High

Coneix les mesures de seguretat que ofereix Sants Trasters per protegir les teves pertinences

Sants Trasters

Som una petita empresa ubicada al barri de Sants de Barcelona que destaca per la seva excel·lència en l’oferta de serveis de lloguer i manteniment d’objectes personals i de propietat. La nostra proximitat amb els clients i l’alta qualitat dels nostres serveis són els valors que ens defineixen i que han consolidat la nostra reputació i trajectòria. Actualment, gestionem amb èxit el lloguer i manteniment d’una àmplia gamma de trasters que s’adapten a les necessitats de persones i empreses diverses.

Coneix els nostres valors

  1. Autonomia: Entenem la importància de l’accés fàcil i còmode als teus objectes personals. Per això, et donem la llibertat d’entrar i sortir del teu traster en qualsevol moment del dia o de la nit, els 7 dies de la setmana.

 

  1. Accessibilitat: La comoditat dels nostres clients és una prioritat. Pots accedir al nostre centre tant amb cotxe com amb furgoneta mitjançant la zona de càrrega i descàrrega. I, per garantir la seguretat i la comoditat, utilitzem una targeta personal per controlar l’accés a les instal·lacions.

 

  1. Versatilitat: Reconeixem que les necessitats de magatzematge poden variar significativament. Per això, oferim una àmplia gamma de trasters que varien en mida. Des de trasters petits d’1m2 fins a espais més grans de 4m2 amb una alçada de 2,5 metres, així com armaris d’1m3. 

 

  1. Bon preu: Prendre la decisió correcta sobre la mida del teu traster és essencial per assegurar-te que no gastis més del necessari. És per això que oferim assessorament personalitzat a les nostres instal·lacions. 

Sants Trasters assegura la seguretat de les teves pertinences

Comprendre la importància de la seguretat és fonamental en el servei que oferim. És per això que hem implementat rigoroses mesures de seguretat per garantir la protecció de les teves pertinences:

 

  • Circuit tancat de càmeres: El nostre centre està sota la vigilància constant de càmeres de seguretat d’última generació. Això significa que les teves pertinences estan sota observació les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, per assegurar-nos que es mantinguin sempre segures.
  • Cadenat personal: Cada traster està equipat amb un cadenat, i només tu tens la clau. Això garanteix que només tu tinguis accés al teu traster i que les teves pertinences estiguin protegides de manera fiable.
  • Accés restringit: Només les persones autoritzades poden accedir a les nostres instal·lacions. Aquesta restricció addicional reforça encara més la seguretat dels trasters i garanteix la tranquil·litat dels nostres clients.

Confia en Sants Trasters i guarda tot el que necessitis!

Tenim dues ubicacions convenients per atendre les necessitats dels nostres clients:

Local Feliu Casanova:

  • Adreça: Carrer Feliu Casanova 17, 08028 Barcelona
  • Transport públic: A prop de les estacions de metro L1, L5 i L9S, així com les línies de tren R1, R2N, R2S, R3 i R4. També pots arribar amb els autobusos 52, 70, D20 i H10.

Local Riera Blanca:

  • Adreça: Carrer Riera Blanca 201, 08014 Barcelona
  • Transport públic: Propera a l’estació de metro L1 Santa Eulàlia i a les línies de tren R5, R6, R50, R60, S4, S8, S33 FFCC L8. També pots fer servir els autobusos L52, L82 i L85 per arribar-hi.

 

Confia en Sants Trasters per a les teves necessitats d’emmagatzematge. La teva seguretat i comoditat són la nostra prioritat.