28 Sep

Trasters per a músics: com emmagatzemar els teus instruments de manera segura

Set,Of,Different,Musical,Instruments,On,Wooden,Background,,Flat,Lay

Troba solucions adequades per guardar els teus instruments musicals de manera protegida i amb tranquil·litat

Sants Trasters és la teva millor opció per a l’emmagatzematge segur dels teus instruments musicals. Com a músic apassionat, entenem la importància de protegir els teus instruments i mantenir-los en òptimes condicions. En aquest article, t’expliquem com pots guardar els teus instruments de manera segura i efectiva per garantir que romanguin en perfecte estat.

Sants Trasters

Oferim un accés convenient al centre, permetent-te arribar amb cotxe o furgoneta a la zona de càrrega o descàrrega. Tindràs la teva pròpia targeta personal, la qual garanteix la seguretat de les teves pertinences.

La nostra instal·lació està dissenyada pensant en la teva autonomia. Per això, et donem l’oportunitat d’entrar-hi i sortir-hi les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. A més, hem facilitat l’accés mitjançant escala i munta càrregues per assegurar que puguis accedir i carregar els teus instruments amb comoditat.

Com guardar els teus instruments de manera eficaç

Embalatge

L’embalatge adequat és clau per garantir que els teus instruments no pateixin danys. És essencial mantenir-los elevats per sobre del terra i allunyats de les portes per prevenir accidents. Si tens guitarres o altres instruments de corda, assegura’t de relaxar les cordes per evitar possibles trencaments i deformacions del coll.

Instruments de fusta

Pots afegir una capa addicional de protecció guardant-los dins d’una bossa de poliuretà a dins de la seva pròpia caixa. Abans d’emmagatzemar-los, desmunta l’instrument i neteja cada part minuciosament. Evita utilitzar polidors a base d’oli o alcohol, ja que poden provocar assecat i deteriorament de la fusta. A més, recorda netejar els instruments cada pocs mesos, fins i tot si no els fas servir per evitar l’acumulació de pols.

Instruments de llautó

Assegura’t de desmuntar-los i treure l’embocador abans d’emmagatzemar-los. És essencial netejar, oliar i polir-los tant per dins com per fora fins que quedin com nous. Per prevenir l’oxidació, és crucial que els instruments de llautó estiguin tan secs com sigui possible durant l’emmagatzematge. Si no disposes de productes de neteja especialitzats, pots fer servir aigua o un drap de neteja sec.

Teclats electrònics

Assegura’t de netejar-los i eliminar la pols de les tecles. Treu el pedal i guarda-ho lluny del teclat per prevenir ratllades. Si els emmagatzemes en una caixa, cobreix les tecles amb un drap de cotó blanc per reduir la pols. No els deixis a terra; en canvi, col·loca’ls sobre prestatges o palets.

Equips musicals

Si tens amplificadors o taules de so electròniques, neteja’ls amb compte per evitar qualsevol acumulació de pols. Tapa els equips amb llençols o film de plàstic especial per emmagatzemar per evitar la pols. Col·loca’ls sobre prestatges o palets per mantenir-los fora de perill.

Confia en Sants Trasters per mantenir el teu instrument en un lloc segur

Si vols tenir la certesa que els teus estimats instruments musicals estan en mans segures, confia en Sants Trasters. Oferim la millor experiència d’emmagatzematge, amb accés les 24 hores del dia, la teva targeta personal com a garantia de seguretat i instal·lacions dissenyades per a la comoditat dels músics.

 

Recorda: ens pots trobar a dues localitzacions cèntriques de Sants: 

Local Feliu Casanova:

Carrer Feliu Casanova 17, 08028 Barcelona

Local Riera Blanca:

Carrer Riera Blanca 201, 08014 Barcelona