31 Aug

Trasters per a viatgers: com emmagatzemar les teves pertinences mentre estàs fora

3_montacàrregues-e1468596495716

Descobreix les millors opcions d’emmagatzematge per a viatgers i com protegir les teves pertinences mentre estàs fora. Troba solucions segures i pràctiques per guardar els teus objectes personals durant els viatges i viure amb tranquil·litat.

Quan et prepares per a un viatge, l’última cosa que vols preocupar-te és pel teu equipatge i pertinences personals. A Sants Trasters entenem la importància de mantenir les teves coses segures mentre estàs fora, i estem aquí per oferir-te la millor opció d’emmagatzematge amb uns valors clars com l’autonomia: accés disponible al teu traster les 24h del dia. Sense restriccions ni limitacions, tens la capacitat d’organitzar i gestionar les teves pertinences com millor et convingui. O assessorament personalitzat i bon preu: et guiaràs a través de les diferents opcions disponibles i t’ajudarem a trobar el traster que s’ajusta perfectament al teu viatge. 

A continuació et plantegem una sèrie de pautes a seguir per emmagatzemar els teus objectes personals mentre estàs fora:

  1. Fer una llista detallada: Abans de començar a organitzar les teves pertinences, és fonamental fer una llista de tot el que necessites emmagatzemar. Això et proporcionarà una visió clara del que has d’organitzar i t’ajudarà a prioritzar el més important. A més, fer una llista et permetrà planificar de manera efectiva i assegurar-te que no oblides res de crucial importància.
  1. Fes servir el temps necessari per dur a terme la tasca de manera adequada i garantir que tot quedi en el seu lloc d’una manera ordenada. Planifica amb calma i aprofita que disposem d’un horari 24/7 perquè tinguis l’autonomia de guardar les teves pertinences quan et sigui més còmode. 
  1. Utilitzar caixes o contenidors de diferents mides per agrupar elements similars i assegura’t d’etiquetar-les clarament. Els contenidors transparents són especialment útils, ja que et permeten veure d’una ullada què hi ha a dins sense necessitat d’obrir-les. No et preocupis per l’espai, perquè disposem de trasters de moltes mides, des 1m2 fins a 4m2 amb una alçada de 2,5m, així com armaris d’1m3. A més, per a la teva facilitat, podràs accedir al centre en cotxe o furgoneta per la zona de càrrega i descàrrega, i sempre per mitjà de la targeta personal.
  1. Etiquetar: Per a una organització efectiva és important l’etiquetatge adequat. Etiqueta cada caixa o contenidor amb una descripció clara del seu contingut. Això et permetrà, un cop tornis de viatge, trobar ràpidament el que necessites sense haver d’obrir diverses caixes. 

On estem?

Ens pots trobar al Barri de Sants, per a aquells que resideixen o viatgen a Barcelona, la nostra ubicació és perfecta. Amb dos locals ben situats, tenim la comoditat i l’accessibilitat com a prioritat. Trobaràs el nostre centre d’emmagatzematge a prop, garantint un accés fàcil i ràpid als teus trasters.

Sants Trasters és la millor solució d’emmagatzematge per a viatgers!

Quan es tracta de viatges i emmagatzematge, no escatimis en seguretat i comoditat. A Sants Trasters, oferim una experiència d’emmagatzematge excepcional per a viatgers. Amb opcions de trasters de diverses mides, accessibilitat 24/7 i un enfocament en la seguretat personal, tenim tots els aspectes coberts. Deixa les teves preocupacions d’emmagatzematge enrere i concentra’t en gaudir plenament de cada moment del teu viatge.
Per a més informació pots contactar amb nosaltres aquí.