31 Jul

Descobreix quant temps és recomanable guardar les teves pertinences en un traster

santstrasters_2

Els valors principals de Sants Trasters són la qualitat, la seguretat i el servei excel·lent. En aquest article, us donarem consells sobre la durada òptima per a l’emmagatzematge i la conservació dels vostres objectes personals en un traster.

  • Valora les teves necessitats d’emmagatzematge: Abans de decidir la durada per a l’emmagatzematge dels teus objectes personals, és important que determinis les teves necessitats. Si necessites un espai temporal per desar les teves pertinences mentre realitzes una mudança o una reforma, Sants Trasters és l’opció perfecta. Si busques una solució a llarg termini per a l’emmagatzematge de mobles o objectes que no utilitzes amb freqüència, també oferim opcions flexibles i assequibles.
  • Precaucions per a l’emmagatzematge a llarg termini: Si optes per emmagatzemar els teus objectes durant un període prolongat, és important prendre precaucions per garantir-ne la conservació adequada. Assegura’t de netejar tots els articles abans de guardar-los, ja que la brutícia poden causar danys amb el temps. Embolica els objectes fràgils amb material protector, com a plàstic de bombolles o paper d’embolcall. A més, assegura’t que els objectes estiguin ben col·locats per minimitzar els danys potencials durant el transport i l’emmagatzematge.
  • Revisa i organitza regularment: Per a una gestió intel·ligent del temps d’emmagatzematge, és recomanable revisar i organitzar regularment els teus objectes emmagatzemats. Això t’ajudarà a identificar quins articles ja no necessites i et permetrà alliberar espai per a nous elements. Sants Trasters et brinda la comoditat de poder accedir als teus objectes quan ho necessitis, per la qual cosa pots organitzar les teves pertinences segons la seva freqüència d’ús.

El servei excel·lent de Sants Trasters

Sants Trasters és la solució perfecta per a tots aquells que necessiten espai addicional per emmagatzemar les seves pertinences. Amb una ubicació ideal al barri de Sants, a Barcelona, aquesta empresa ofereix dos locals espaiosos i segurs per a l’emmagatzematge. 

Amb Sants Trasters, tens la garantia d’un servei excel·lent i atenció personalitzada. Ja sigui que necessitis consells sobre com emmagatzemar objectes delicats o si tens alguna pregunta sobre la durada òptima per a l’emmagatzematge, estem aquí per acompanyar-te en tot moment.
Amb la nostra ajuda, pots gestionar el temps d’emmagatzematge de manera intel·ligent, conservant les teves pertinences amb cura i alliberant espai per a nous objectes. No dubtis a contactar amb Sants Trasters i descobreix com podem ajudar-te.