15 Jul

6 objectes que no hauries de guardar en un traster

santstrasters_1

Els trasters són espais molt útils per emmagatzemar objectes que no necessitem cada dia, però és important tenir en compte que no tots els articles són adequats per a aquesta finalitat. Hi ha alguns objectes que requereixen precaució especial i que no són recomanats per a l’emmagatzematge en un traster. En aquest article, et revelarem sis objectes que hauries de mantenir lluny d’aquest espai:

  • Productes inflamables: És vital evitar guardar aquest tipus de productes en un traster. Això inclou gasolina, aerosols, pintures inflamables i altres substàncies químiques. Aquests articles són altament perillosos i poden provocar incendis o explosions. És millor conservar-los en un lloc segur, com un garatge ben ventilat.
  • Aliments i productes peribles: Els trasters no són els llocs més adequats per a l’emmagatzematge d’aliments i altres productes peribles. Les fluctuacions de temperatura i la manca de ventilació poden causar danys i provocar la proliferació de bacteris o insectes. És millor conservar aquests articles a la cuina o en un lloc fresc i sec.
  • Materials tòxics o contaminants: Si tens materials tòxics o contaminants, com ara pesticides, productes de neteja agressius o ampolles de medicaments caducats, no els guardis en un traster. Aquests materials poden filtrar-se i causar danys mediambientals greus. Consulta les instruccions adequades per a desfer-te d’aquests materials de manera segura i responsable.
  • Documents importants: Evita guardar documents importants com passaports, documents d’identitat, actes de naixement o contractes legals en un traster. Aquests papers són susceptibles de ser robats o danyats per l’aigua o la humitat. Mantingues aquests documents en un lloc segur de la teva llar o considera utilitzar una caixa de seguretat en una entitat bancària.
  • Obres d’art i objectes valuosos: Els trasters no són espais adequats per a la conservació d’obres d’art, antiguitats o altres objectes valuosos. Les condicions d’emmagatzematge poden provocar danys irreparables a aquests articles delicats. En cas de tenir objectes d’aquest tipus, busca un espai específic que ofereixi un control de temperatura i humitat adequats.
  • Animals vius o morts: És òbvi que els trasters no són llocs adequats per a l’emmagatzematge d’animals vius, com ara mascotes o animals de granja. Això seria cruel i posaria en perill la seva vida. De la mateixa manera, guardar animals morts en un traster no només és desagradable, sinó que pot provocar problemes de salut i higiene.

Protegeix els teus objectes de valor i assegura’t de prendre les decisions adequades per a la seva conservació. En lloc de guardar els objectes mencionats en un traster, considera altres opcions més segures i apropiades. Si necessites un espai d’emmagatzematge fiable, confia en Sants Trasters.

Confia en Sants Trasters

Sants Trasters és una empresa dedicada a proporcionar espais d’emmagatzematge segurs i accessibles als habitants de Barcelona. Amb dos locals situats al barri de Sants, concretament als carrers Feliu Casanova i Riera Blanca, Sants Trasters ofereix solucions adaptades a les teves necessitats d’emmagatzematge.

No arrisquis la seguretat dels teus objectes valuosos. Confia en Sants Trasters per a l’emmagatzematge adequat i protegeix allò que més t’importa. Visita’ns i descobreix com podem ajudar-te a preservar els teus objectes de valor.