03 May

Lloguer de trasters per a autònoms a Sants Trasters

ventajas de alquilar un trastero

Sabem que quan tens la teva pròpia empresa les pertinences acostumen a superar l’espai disponible, per això és essencial comptar amb l’emmagatzematge adequat. Quan contractes un traster, aconsegueixes espai suficient per guardar les eines i documentació, així com altres objectes que no siguin essencials per al dia a dia de l’empresa.

A més, quan emmagatzemes els objectes, aconsegueixes millorar l’aspecte de la teva oficina. Al guardar les caixes, els mobles i la resta d’objectes que no necessites en el teu dia a dia, aconsegueixes crear un ambient més acollidor i càlid, la qual cosa es traduirà en una major comoditat dels treballadors i els clients que vinguin de visita.

A Sants Trasters sabem que començar des de zero un negoci és molta feina, per això ens encarreguem que el procés d’emmagatzematge sigui el més fàcil possible. Et donem 8 avantatges de llogar un dels nostres trasters per a empreses i autònoms.

Accés 24 hores

Ser autònom implica irregularitat d’horaris. Per facilitar el seu treball i garantir l’accés als seus objectes emmagatzemats, Sants Trasters està obert 24 hores al dia, 7 dies a la setmana.

Seguretat

Donem la màxima importància a la seguretat dels nostres clients, per això comptem amb un sistema d’alarma i amplis sistemes de videovigilància que funcionen les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana.

Accessibilitat

En la nostra zona de càrrega i descàrrega t’oferim una còmoda solució per al trasllat d’objectes. Pots aparcar el teu cotxe o furgoneta a la zona i utilitzar-la per traslladar fàcilment objectes dins o fora del nostre establiment.

Versatilitat

Sabem que no totes les empreses necessiten el mateix espai, per això oferim trasters de diferents dimensions, perquè puguis trobar el que millor s’adapti a les teves necessitats.

Bon preu

A Sants Trasters entenem que el pressupost és un factor important a l’hora de comprar, per això oferim preus competitius i descomptes exclusius.

Servei d’assessorament

A l’hora de decidir quin és el traster que millor s’adapta a les teves necessitats, no has de preocupar-te. El nostre servei d’assessorament et donarà un cop de mà. Treballem amb tu en tot moment per conèixer les teves preferències i necessitats, i et guiarem en el procés de presa de decisions per oferir-te la solució de traster perfecta.

Sense permanència

Amb els nostres trasters, mai hauràs d’assumir un compromís a llarg termini: pots cancel·lar-lo quan ho desitgis. El nostre servei ofereix una flexibilitat i comoditat inigualables a l’hora d’emmagatzemar les teves pertinences de manera segura i còmoda.
Sants Trasters proporciona als clients una proximitat immillorable, combinada amb una qualitat de servei i una llarga trajectòria que ens ha portat on estem avui. Si ets un autònom o una empresa, no dubtis a contactar-nos i t’ajudarem a fer-te la vida més fàcil!