28 Apr

8 objectes que ocupen espai innecessari de la teva sala d’estar

st_28abr

Cada metre quadrat de la teva llar és valuós i ha de ser aprofitat al màxim. Sovint, a la sala d’estar s’acumulen objectes que no fem servir i ocupen molt d’espai. Des de Sants Trasters, et presentem una llista de 8 objectes comuns que sovint ocupen espai innecessari a la sala d’estar. Identificar aquests objectes i prendre mesures per desprendre-te’n pot ser una gran manera de guanyar més espai i comoditat a casa teva.

  • Jocs i joguines. És molt habitual que les joguines dels nens acabin amuntegades a la sala d’estar. Els infants creixen molt ràpidament i deixen de jugar a determinats jocs o amb segons quines joguines. Per alleugerir l’espai, considera regalar-los, donar-los o guardar-los a un traster. Així podràs recuperar l’espai per relaxar-te o gaudir de la companyia d’amics i família.
  • Treballs manuals sense acabar. Si ets amant dels treballs manuals, segurament tens projectes a mitges ocupant espai a la sala d’estar. Si creus que no els acabaràs o que vols continuar treballant en ells més endavant, dona’ls un espai adequat en un traster fins que tinguis temps per continuar-los mentrestant. Així podràs mantenir la sala lliure de desordre fins que puguis acabar el teu projecte.
  • Equipament esportiu. Sovint, les màquines per fer esport ocupen molt espai a la sala d’estar. Si no les utilitzes regularment, potser hauries de traslladar les màquines i altres equips esportius a un traster. Això et permetrà aprofitar l’espai per dur a terme altres activitats i afegir funcionalitats a la sala. O, simplement, guanyar espai.
  • Revistes i llibres ja llegits. Les revistes i els llibres són una altra causa comuna d’acumulació d’objectes a la sala d’estar. Desempallegar-se de les revistes i llibres ja llegits, vendre’ls guardar-los en un traster és una opció intel·ligent per crear un ambient més net i ample.
  • Objectes de la feina. Si treballes a casa o tens objectes relacionats amb la feina a la sala d’estar, considera desfer-te d’aquells que no necessitis i guardar-los en un traster. Això t’ajudarà a separar la teva vida professional de l’àmbit personal, creant un espai més relaxat i tranquil a la sala d’estar.
  • Roba i calçat. És fàcil deixar que la roba i el calçat s’acumulin a la sala d’estar, especialment si tens l’habitació d’emmagatzematge plena. Desprendre’t de la roba que ja no utilitzes o guardar-la en un traster de Sants Trasters et permetrà tenir més espai per a tu i els teus convidats a la sala d’estar.
  • Televisors vells. Amb els avanços tecnològics, moltes persones decideixen actualitzar els seus televisors amb freqüència. Si tens un televisor vell que ja no fas servir, potser hauries de vendre’l, regalar-lo o traslladar-lo a un traster. Així guanyaràs molt d’espai a la sala d’estar i crearàs un ambient més modern i polit.
  • Roba de llit i coixins. La roba de llit i els coixins de recanvi sovint s’acumulen a la sala d’estar, especialment si no tens un espai de magatzematge adequat a casa teva. A més, és possible que amb els canvis d’estació i d’armari facis servir llençols o coixins diferents depenent del temps. Això fa que possiblement no vulguis llençar alguns objectes. Per aquest motiu, guardar-los en un traster t’ajudarà a tenir més espai per a tu i els teus convidats a la sala d’estar, al mateix temps que mantindràs la roba de llit ordenada i en bones condicions fins que la necessitis.

Com has pogut veure, molts objectes comuns poden ocupar espai innecessari a la sala d’estar. Moure aquests objectes i guardar-los en un traster de Sants Trasters és una solució intel·ligent per aprofitar millor l’espai de la teva llar. Amb els nostres trasters segurs i accessibles, podràs gaudir d’una sala d’estar funcional i lliure d’obstacles.

I és que a Sants Trasters ens importa oferir-te el millor servei d’emmagatzematge. Amb dos locals al meravellós barri de Sants, segur que trobaràs una ubicació convenient per accedir als teus objectes sempre que ho necessitis. Autonomia 24/07, seguretat i tranquil·litat i proximitat i tracte familiar és el que ens caracteritza. Descobreix com podem ajudar-te a alliberar espai a la teva sala d’estar i en altres àrees de la teva llar. No esperis més, contacta amb nosaltres avui mateix i comença a gaudir d’una sala d’estar més espaiosa i ordenada amb l’ajuda de Sants Trasters.