14 Apr

6 motius per escollir Sants Trasters

st_14abr

Decidir-se a llogar un traster és una decisió que a la majoria li costa prendre. Sovint no som conscients que un espai extra ens solucionaria molts problemes d’ordre a casa i que fins i tot pot ajudar-nos a organitzar la nostra rutina quotidiana.

Si estàs pensant llogar un traster o ja t’has decidit i cerques la millor opció per  emmagatzemar les teves pertinences, et donem 6 motius per començar a ordenar la teva vida amb Sants Trasters

Versatilitat i bon preu: Sants Trasters ofereix trasters de moltes mesures per adaptar-se a cada cas concret, trasters des d’1 m² fins a 4 m² amb una altura de 2,5 m, així com armaris d’1 m³. És important triar la mesura correcta d’acord amb les teves necessitats. 

Ubicació: Sants és un barri familiar alhora que una de les zones millor comunicades de Barcelona, amb una gran estació de tren i autobusos. Malgrat ser una zona d’intercanvi de viatgers, es tracta d’un districte segur i de gran grandària, cosa que el converteix en una zona molt tranquil·la i amb un ambient pròxim i familiar. Perfecta per arribar fàcilment amb transport públic, cotxe o caminant.

Seguretat: A més de la tranquil·litat que ja brinda per si mateix el barri, Sants Trasters compta amb un sistema de seguretat integral que inclou càmeres de vigilància les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any. A més, cada client té el seu propi cadenat exclusiu i clau per a accedir al traster i al centre.

Flexibilitat: Pots llogar el teu traster pel temps que necessitis sense compromís de permanència.

Autonomia: Accedeix al teu traster sense preocupacions quan vulguis. Sants Trasters compta amb una zona de càrrega i descàrrega a la qual podràs entrar fàcilment amb el cotxe o la furgoneta quan et vingui de gust, ja que l’accés a les instal·lacions està disponible 24/7 amb la targeta personal de cada client.

Atenció al client: A Sants Trasters prioritzem tenir un tracte de confiança i familiaritat amb els nostres clients. El personal de Sants Trasters és amable i professional i està sempre disposat a ajudar-te en tot el que necessitis. 
Si estàs convençut que llogar un traster és la solució als teus problemes d’espai o necessites més arguments per fer el pas, contacta amb nosaltres! T’ajudarem amb tots els dubtes que et quedin i trobarem aquest traster que estàs buscant. T’esperem!