14 Jan

Com alliberar espai a casa?

lliberar-espai-casa

T’has plantejat alguna vegada si l’obsessió pel consumisme de la nostra societat et porta a adquirir objectes innecessaris? I com s’acaben acumulant exageradament a casa teva, sense saber gaire bé on encabir-los? Avui en dia, i sobretot en l’època nadalenca, predomina a l’ambient una ansietat per comprar i obtenir possessions que, més tard, volem intentar emmagatzemar sense renunciar a altres coses. A tot això, hem d’afegir l’aferrament sentimental que, moltes vegades, posem com a excusa per no llençar certs objectes o, sobretot, el famós “per si de cas…” que, per por, t’impedeix desfer-te de moltes coses que realment no utilitzes.

A conseqüència d’això, és possible que arribis a una situació límit en què el desordre i la sobreabundància de possessions et porti a un estat d’estrès i caos mental. Per això, és molt important fer espai a casa! Viure amb l’estrictament necessari i, fins i tot, decorar la casa amb un estil minimalista que t’aportarà relax i pau interior. Des de Sants Trasters, et proposem alguns consells perquè alliberis espai a casa i sentis que vius d’una forma més tranquil·la.

  1. Pensa fredament i fes una llista, a mode d’inventari, d’allò que realment necessites tenir a casa teva en el teu dia a dia.
  2. Valora quines de les coses que necessites són massa grans per guardar a casa teva i quines coses no necessites ara mateix, però sí en un futur (a l’estiu, quan vagis a esquiar, quan facis un viatge llarg…) i escriu-les, també, en una llista.
  3. Fes una llista dels “per si de cas” o dels “potser” i, si vols, acumula-ho ja en caixes. Això t’ajudarà a identificar les coses que no utilitzes mai i que seguirà sent així en un futur: és el moment d’acomiadar-les! Tens varies opcions: vendre-les, donar-les o finalment llençar-les si no es poden reutilitzar. 
  4. Comença a rebutjar les compres com a activitat d’oci i surt a comprar, únicament, allò que necessites: no tan sols mantindràs l’espai a casa sinó que, a més, estalviaràs econòmicament!
  5. Lloga un traster de confiança per poder emmagatzemar aquelles pertinences que necessites per temporades o que t’ocupen un espai inviable a casa. És la solució perfecta per recuperar l’espai tan desitjat a la teva llar!

Per tant, si necessites urgentment reorganitzar la teva llar i alliberar espai, segueix els nostres consells i lloga un traster a Barcelona! Amb Sants Trasters podràs guardar i mantenir les teves possessions amb la tranquil·litat de tenir un sistema de seguretat eficient, total autonomia d’accés, un bon preu i l’espai i el temps que necessitis. 

T’assessorem! Contacta amb nosaltres i lloga el teu traster de confiança a Barcelona. Tenim trasters a Sants-Feliu Casanova i a Sants-Riera Blanca.