18 Dec

Caixes i bosses ecològiques: la solució per organitzar el teu traster

Green leaves and crumpled paper on carton, top view with space for text

Tens llogat un traster i no saps com organitzar-lo? Va passant el temps i les teves coses es van acumulant sense sentit? No trobes les coses quan les busques? No et preocupis, des de Sants Trasters et donem la solució i, a més, una solució sostenible! Utilitza caixes i bosses ecològiques per ordenar i classificar correctament les teves pertinences a la vegada que contribueixes en el bé del nostre planeta. Segueix llegint: des de Sants Trasters t’ho expliquem amb detall!

Mantenir un cert ordre al traster et pot semblar difícil, però si des d’un principi organitzes i classifiques de forma eficaç els teus articles, ho tindràs més que dominat! Per aconseguir-ho, el mètode ideal és organitzar-ho tot en caixes i bosses. Això et permetrà classificar els teus objectes, conèixer on es troben ubicats i conservar-los correctament. Però també és important que tinguis en compte quin tipus de caixes i bosses utilitzaràs i quin impacte sobre el medi ambient tindran. Com és ben sabut, el plàstic no és amigable amb el planeta, per això et recomanem el següent material:

 

  • Caixes ecològiques: de cartó reciclat, reciclables, reutilitzables i, si pot ser, biodegradables. En general, la seva elaboració i els seus materials de composició són poc nocius pel medi ambient i, a més, no perden les seves funcionalitats: conservació, durabilitat i resistència. Estan dissenyades per ser reutilitzades posteriorment o, sinó, per ser desades al contenidor indicat i, així, ser reciclades i recuperables per altres persones. A més, són molt més econòmiques! La utilització de menys quantitat de materials químics i d’energia en el seu procés de fabricació, fa que els costos siguin menors.
  • Bosses ecològiques: tot i que les bosses de plàstic encara estan molt arrelades a la nostra societat (als comerços, als trasllats, quan volem evitar vessaments…), és més convenient consumir bosses ecològiques que no promoguin la contaminació del planeta. Per tant, les bosses de paper o de tela són les més adequades per frenar el greu impacte del plàstic. Les de paper, elaborades a partir de paper reciclat tipus kraft o de restes de periòdics, revistes o tetrabrics, es degraden amb molta facilitat i són més econòmiques que les de tela. Tanmateix, les de tela són més resistents, duradores i es poden rentar i guardar fàcilment. Si busques consumir bosses ecològiques que siguin duradores, la teva solució són les bosses de tela. Però si vols que siguin més econòmiques, utilitza les bosses de paper. Ambdues són bones opcions per donar una segona vida als materials i construir un món més sostenible!

 

Prendre consciència de la importància de la sostenibilitat ens farà ciutadans més responsables amb un planeta que és de tots i que hem de cuidar entre tots. Les petites accions de cada dia construiran un futur millor i evitaran greus conseqüències naturals: està en les nostres mans! Per això, és important que facis servir material reciclable, com caixes i bosses ecològiques, per emmagatzemar les possessions del teu traster.

No t’ho pensis més! I si tens qualsevol dubte al respecte, contacta amb Sants Trasters, el teu traster de confiança, i t’assessorarem! Tenim trasters a Sants-Feliu Casanova i a Sants-Riera Blanca.