10 Dec

Què has d’evitar guardar al traster?

Composition with variety of grocery products including vegetables, fruits, meat, dairy and wine

Amb un evident problema d’espai domèstic o empresarial, emmagatzemar en un traster aquelles pertinences que no t’hi caben o que, simplement, no utilitzes en aquell moment, és la solució més pràctica i eficaç. Sants Trasters t’ofereix unes òptimes condicions de conservació, la garantia d’un sistema de seguretat de qualitat i una total autonomia d’accés que et permetrà guardar i mantenir correctament totes les teves possessions el temps que desitgis. 

Què has d’evitar guardar al traster? Cal tenir en compte una sèrie de restriccions a l’hora d’emmagatzemar les coses a un traster. Com qualsevol altre servei, has de seguir, al peu de la lletra, un conjunt de protocols per garantir la seguretat, la defensa dels drets individuals i, en aquest cas, també la correcta conservació dels teus objectes i de les mateixes instal·lacions. Per aquests motius, des de Sants Trasters t’informem de quines coses has d’evitar guardar al teu traster de confiança. Llegeix fins al final!

  • Persones, animals i plantes: et pot semblar evident, però és fonamental recordar que està totalment prohibit guardar, a dins d’un traster, animals vius o persones (com és obvi, està prohibit viure al traster!). Com sabràs, a part de ser cruel i immoral, guardar animals o persones és totalment il·legal. Quant a les plantes, només recordar-te que també són éssers vius i que mereixen gaudir de les seves necessitats bàsiques: aigua, aire fresc i, sobretot, llum natural, cosa que no tindran si les guardes al traster.
  • Productes il·legals: tots els objectes que desis al traster han de ser adquirits per tu de forma legal, de la qual cosa es dedueix que està totalment prohibit deixar-hi objectes robats o falsificats. A més, no es permet deixar drogues, armes, munició o qualsevol material inadmissible segons la legislació vigent.
  • Aliments peribles: el menjar, vulguis o no, es podreix i provoca floridures, fongs, descomposició i infestació d’insectes i rosegadors. Els greus riscos higiènics que implica la conservació de menjar a dins d’un traster, fan que estigui estrictament prohibit guardar aliments que es facin malbé o que necessitin refrigeració.
  • Joies o objectes de valor: tot i l’eficaç sistema de seguretat i vigilància de les unitats d’emmagatzematge, no és recomanable guardar articles de gran valor com joies, relíquies o obres d’art, objectes que haurien d’estar, més aviat, en una caixa forta.
  • Productes inflamables o perillosos: per protegir completament totes les persones, està estrictament prohibit emmagatzemar productes explosius, corrosius, inflamables, tòxics o de qualsevol altra característica perillosa. Entre aquests materials perillosos no permesos hi trobem: combustible, productes químics, focs artificials, gasos, àcids, olis i pintures, entre d’altres. Si tens dubtes, pregunta! És millor prevenir que curar!

Per tant, si vols contribuir en el correcte manteniment de les nostres instal·lacions i, sobretot, en la defensa dels drets i de la seguretat de cadascuna de les persones que les trepitgen, segueix fermament aquestes normes. Però, si encara tens dubtes respecte què has d’evitar guardar al traster, contacta amb Sants Trasters, el teu traster de proximitat del barri de Sants de Barcelona.

Tenim trasters a Sants-Feliu Casanova i a Sants-Riera Blanca.