26 Jan

Com aprofitar millor l’espai del teu traster?

Suburban home wooden storage utility unit shed with miscellaneous stuff on shelves, bikes, exercise machine, ladder, garden tools and equipment. Messy and chaos at house yard barn. Organization order

Mantenir un traster endreçat i organitzat és gairebé un repte a dia d’avui. Són espais amb un gran potencial, però moltes vegades desaprofitem les múltiples opcions que ens ofereixen. Per això, des de Sants Trasters t’expliquem com aprofitar millor l’espai del teu traster perquè sigui el més rendible possible i estigui sempre ordenat.

Consells per aprofitar millor l’espai del teu traster

Amb el pas del temps, es tendeix a acumular objectes i deixar-los de qualsevol manera al nostre traster. Amb això només aconseguim que cada vegada estigui més ple de coses i que ens sigui molt difícil aconseguir el que necessitem sense passar-nos una bona estona buscant.

Seguint unes indicacions i fent un manteniment periòdic cada vegada que guardem un objecte nou, podràs aprofitar molt millor les dimensions del teu traster, tenir-lo sempre arranjat i treure molt més rendiment.

Et donem 5 consells per mantenir el teu traster organitzat i aprofitar millor l’espai del qual disposes:

  1. Ordenar segons freqüència i temporada

Una bona manera de tenir endreçats els objectes del teu traster és organitzar-los segons freqüència d’ús i temporada. És molt probable que alguns no els utilitzis mai, però els vols mantenir guardats. També és interessant ordenar per temporada de l’any. D’aquesta manera tindràs els objectes d’estiu tots junts i els d’hivern en un altre racó.

  1. Organitza els objectes en caixes i amb etiquetes

Un cop tinguis els objectes organitzats per freqüència i estacionalitat, és el moment de col·locar-los en caixes. La millor opció és fer servir capses hermètiques i resistents, perquè les puguis apilar i no es xafin fàcilment. És important que les etiquetis, per saber què hi ha a cada una sense la necessitat d’obrir-les totes.

  1. Bosses modelables per a la roba

Quan vulguis endreçar roba, el més adient és evitar les caixes i guardar-la en bosses de tela o ràfia amb cremallera. Aprofitant que són paquets tous i manejables, podràs aprofitar l’espai d’una manera molt més eficient.

  1. Aprofita l’espai vertical

Una manera molt efectiva de treure rendiment a les dimensions del teu traster és aprofitar l’espai vertical del qual disposes. Per això, recomanem que apilis les caixes o que col·loquis algun armari de resina amb prestatges per preservar els objectes de la pols.

  1. Passadís central

Moltes persones tendeixen a omplir tot l’espai del traster amb objectes i caixes, però això és un error, ja que després dificulta que puguis arribar als objectes més allunyats. És important que sempre deixis un passadís central per poder accedir a tots els racons del traster.

 

A Sants Trasters oferim diferents tipus de trasters perquè puguis disposar de l’espai extra que necessites. Això sí, tingues en compte els consells que t’hem donat per aprofitar millor l’espai del teu traster.

Posa’t en contacte amb nosaltres i emmagatzema les teves possessions amb total seguretat i comoditat.