05 Nov

Els objectes més estranys que s’han trobat en un traster

Spaceship,In,The,Outer,Space,On,Orbit,Of,Mars,Planet.

Descobreix els objectes més curiosos que s’han guardat alguna vegada al traster

Cada cop és més difícil disposar d’un espai a casa on poder guardar tota la teva roba, motxilles, equipatges esportius, articles digitals, llibres, instruments… La falta d’espai, els alts preus dels habitatges grans, un trasllat, un canvi de feina o moltes altres casuístiques fan que et trobis ens situacions en què necessites un espai que no tens. La solució més econòmica, sense perdre les condicions que necessites (dimensions, seguretat, accessibilitat, conservació…), és llogar un traster de confiança.

Avui, és molta la gent que soluciona així el seu problema d’espai: llogar un traster, segurament, la millor opció. T’has preguntat alguna vegada quines són les coses més estranyes que s’han arribat a guardar en un traster? És realment sorprenent! Segueix llegint: des de Sants Trasters te n’expliquem algunes molt curioses!

  • Un coet

És més freqüent del que sembla que els objectes d’un traster siguin subhastats quan el propietari deixa de pagar el lloguer. Un exemple d’això és un traster que es va subhastar a Florida durant un programa de televisió. Per sorpresa dels compradors, en el seu interior hi havia un coet complet de la NASA, juntament amb altres objectes espacials que van ser autentificats per un expert. Ningú va reclamar el coet i, per tant, va quedar en possessió d’aquests compradors que, més tard, el van revendre a un preu major.  

  • Un cotxe extraordinari

Un “Lotus Espirit Submarino S1” sense rodes: en comptes d’elles, unes aletes. Un cotxe aparentment normal, en estranyes condicions, que va ser trobat a l’interior d’un traster, també subhastat per falta de pagament. El comprador, sense immutar-se molt, va agafar el vehicle i el va col·locar a la part del darrere de la seva furgoneta per poder traslladar-lo. Durant el trajecte, al veure l’automòbil, els altres conductors van contactar ràpidament amb ell per dir-li que es tractava del cotxe que va portar Roger Moore a la pel·lícula “La espía que me amó”, de 1977. Era el cotxe de James Bond! A més, durant la pel·lícula es van utilitzar 8 models, dels quals se n’havien trobat 7. Aquest era el vuitè! Trobat en un traster subhastat, va acabar venent-se per 1 milió de dòlars al fundador de Tesla, Elon Musk.

  • Descobriments musicals

Una altra troballa no només curiosa sinó, sobretot, inèdita pel seu valor històric i cultural, és el descobriment de més de 250 cançons originals de Michael Jackson a un traster subhastat que havia estat del seu pare, Joe Jackson. Algunes d’elles interpretades amb Tina Turner, aquestes cançons van ser gravades en un moment en què el rei del pop no estava subjecte a cap contracte. Per tant, cap discogràfica tenia els drets sobre aquests temes, els quals estaven valorats en més d’un milió de dòlars.

  • Còmics milionaris

El famós actor nord-americà Nicholas Cage també està relacionat amb una curiosa història que implica un traster: a principis del seu èxit, l’actor va gastar diners sense parar. Entre moltes altres coses, va comprar un dels còmics més valorats a escala mundial: la primera aparició registrada del personatge Superman, número u de 1938 de “Action Comics”. Un temps més tard, es va produir un robatori a la casa de Cage i, entre altres objectes, va desaparèixer el còmic mencionat. Deu anys després, aquest mateix còmic va ser trobat a un traster subhastat. El comprador va contactar amb un expert que va resultar ser, per casualitat, el mateix que en un principi va vendre el còmic a l’actor de Hollywood. Finalment, Nicholas Cage i el famós còmic es van retrobar.  

T’haguessis imaginat mai alguna d’aquestes i tantes altres coses que es poden arribar a trobar en un traster? Si tens dubtes respecte el que pots o no emmagatzemar en un traster, no dubtis a contactar amb Sants Trasters, el teu traster de proximitat al barri de Sants, i amablement et resoldrem totes les teves preguntes.

Contacta amb nosaltres i lloga el teu traster de confiança a Barcelona. Tenim trasters a Sants-Feliu Casanova i a Sants-Riera Blanca.