26 Oct

Consells per conservar els teus objectes personals més temps

tips conservar

Tips perquè puguis conservar les teves pertinences a llarg termini en el teu traster

Tant si és per falta d’espai, per un trasllat, per un canvi de feina o per qualsevol altre motiu, de vegades ens trobem en situacions en què no sabem on guardar certs objectes. Tot i ser objectes que utilitzem, necessitem emmagatzemar-los en algun espai que disposi de la capacitat necessària i que sigui fàcilment accessible. Per això, preservar els nostres objectes personals en un traster és la forma ideal per conservar-los de manera òptima. Tot i això, és important saber que, si volem que les nostres possessions es mantinguin en bones condicions al traster durant el màxim temps possible, també hem de posar de la nostra part i tenir en compte una sèrie de consells. Des de Sants Trasters te’ls expliquem!

Tip 1: Fes inventari

A l’hora d’omplir un traster, és rellevant prendre consciència i recordar tot allò que hi guardarem, ja que l’abundància de pertinences i el pas del temps ens poden fer oblidar on vam deixar exactament un objecte. Per això, et recomanem fer un senzill inventari on recullis tot els articles que hi guardaràs (o que ja hi tens guardats). D’aquesta manera, no només sabràs què hi ha al traster i on està guardat cada objecte sinó que, a més, en deixaràs constància en un document per evitar pèrdues, desordres o possibles danys.

Tip 2: Organitza, ordena i classifica

En segon lloc, considerem adient que, de tant en tant, posis ordre al teu traster. Perquè caixes, equipatges esportius, instruments, articles digitals, roba o qualsevol altre tipus de material no es faci malbé, és important mantenir una certa organització. Col·locar estratègicament els teus objectes evitarà trencaments i, a la vegada, t’ajudarà a aprofitar el màxim espai possible. Per tant, encara que hi dediquis més temps, organitza en caixes, ordena segons les mides i classifica per tipologies les pertinences del teu traster.

Tip 3: Neteja, prioritza i buida

Tots sabem que fa mandra, però netejar sovint els articles del teu traster, i abans de guardar-los, pot allargar la seva vida útil i evitar-te molts mals de cap, especialment si es tracta de material delicat. Això permetrà que els teus objectes es conservin correctament i no perdin valor amb el temps. A més, no t’oblidis d’analitzar el material que ja no utilitzis i que puguis donar, vendre o, si no és aprofitable, tirar: és fonamental per no acumular sense sentit i aprofitar l’espai al màxim.

Tip 4: Agafa una rutina

Coneixent-nos, és probable que, si no ens ho proposem, tot el que hem comentat anteriorment no serveixi de res… Per això, intenta agafar una rutina o fixar-te un dia ‒quan consideris‒ per fer un repàs en el teu traster i mantenir, així, l’ordre, la neteja i la correcta conservació dels teus objectes.

I si necessites un traster de proximitat i confiança on mantenir en bon estat els teus objectes, Sants Trasters és per a tu! El lloc ideal on guardar i mantenir les teves possessions amb la tranquil·litat de tenir un sistema de seguretat eficient, total autonomia d’accés, un bon preu i l’espai i la duració que necessites. T’assessorem! Contacta amb nosaltres i lloga el teu traster de confiança a Barcelona. Tenim trasters a Sants-Feliu Casanova i a Sants-Riera Blanca.