15 Oct

Consells per passar de l’estiu a la tardor a la teva llar

ST Sept_Oct IG_09

Renova la imatge de casa teva

Acaba l’estiu i acaba la calor. Amb l’arribada de la tardor ens trobem en el moment de fer un canvi de xip i de redecorar la nostra casa amb un toc més càlid.

 


Consells per passar de l’estiu a la tardor a la teva llar


Però no només això. Amb les primeres sensacions de fred és un bon moment per començar a guardar tots aquells objectes que no farem servir més fins a la temporada vinent. Ventiladors, aquell matalàs de platja amb el qual tant hem gaudit i les gandules de la terrassa són clars exemples d’objectes que no veurem més durant tota la temporada següent.

Organització necessària a casa teva 

Aquí tens 5 consells per fer una neteja de cara a la teva llar i preparar-la per la nova estació de l’any. 

1-Renova el teu dormitori: Pensa que ha arribat el moment de preparar la teva habitació amb aquells colors càlids que són característics de la tardor. Tons marrons, ocres, xocolates… Recupera aquells nòrdics que tant t’abriguen a la nit.

2-Guarda els aparells d’estiu: Ha arribat el moment de tornar al seu lloc aquell ventilador de l’habitació que t’ha acompanyat durant les nits de l’estiu i instal·lar aquell calefactor que mira les pel·lícules de por amb tu.

3-Posa a punt la terrassa: Segurament ja has notat el canvi de temps. Redecorar la teva terrassa també és important pel canvi d’estació. Una opció és guardar les gandules i tornar a posar aquella estora d’exterior i deixar a mà mantes o tèxtils que et facin gaudir d’una posta de sol ben acompanyat.

4-Mira’t els armaris: Torna a posar a primera fila en el teu armari la teva gamma de jaquetes preferides. Renova el teu estil i guarda tota la roba d’estiu; ja és hora de posar-te aquells jerseis que tant t’agraden i aquelles botes vintage.

5-Adapta el menjador: Recupera aquella catifa que et dona el caliu que necessiten els teus peus quan arribes a casa i mires el televisor. Torna-la al teu saló i no et preocupis si al vespre refresca.

Per què és aconsellable reorganitzar i redecorar casa teva? 

Tenir casa teva ordenada amb totes les teves coses endreçades farà que t’hi sentis més a gust. Aprofita els canvis de temporada per organitzar-te i d’aquesta manera gaudiràs de tranquil·litat fins a la propera temporada.  

Redecorar casa teva no només significa canviar el que tens comprant coses noves. Redecorar casa teva és significat de retornar al seu lloc objectes que fa temps que tenies guardats i que formen part de la teva vida. De donar una nova oportunitat a aquella làmpada de la família que està esperant per il·luminar-te mentre llegeixes un bon llibre.

A Sants Trasters sabem que posar ordre implica tenir un espai extra on poder guardar totes aquelles coses que, tard o d’hora, en tornaràs a fer ús. És per això  que el millor és conservar-les en un espai on estiguin segures i mimades, i a prop de casa teva per anar a buscar-les quan les necessitis.


Si estàs a punt per fer el canvi de temporada, contacta amb nosaltres per llogar el teu traster de confiança en el barri de Sants.