30 Sep

Com mantenir la teva casa ordenada SEMPRE encara que no tinguis temps?

claus per ordenar casa teva

Mantenir la casa ordenada es pot convertir en un GRAN repte si vius a Barcelona.

Perquè residir a la ciutat és viure de pressa i l’ordre, com a concepte, pot (i sol) entrar en conflicte amb aquest modus vivendi.

Per això no és d’estranyar que per a moltes persones sigui missió impossible tenir la casa “presentable”.

Els resulta difícil trobar la fórmula que combini una certa harmonia i sensació de confort.

 

Etiquetaje i organització, claus per a ordenar la teva casa

Arribar a casa després de la feina ha de provocar una sensació agradable. És el teu lloc de descans, on necessites estar, sol o en família, però sobretot, còmode.

No obstant això, sovint el desordre i la impressió que dirigeix el caos és el que et trobes al arribar a la teva llar. Jaquetes sobre una cadira, claus, cascos de moto… Un panorama desolador i fins i tot depriment.

 

6 Tips per tenir la casa ordenada i guanyar espai i confort

Existeixen solucions fàcils per aconseguir l’efecte contrari. Alguns trucs de decoració ens poden resultar molt útils perquè tot tingui el seu lloc idoni i a més quedi bonic.

Tip 1: Entrada. Armari senzill a l’entrada de casa

En tan sols 30cm de fons en una paret del rebedor pots muntar un senzill armari on penjar la roba de carrer quan arribes a casa. Fins i tot pots afegir unes baldes on col·locar caixes petites. Després etiqueta-les segons el que desitgis que contingui cadascuna. Serà un bon recurs per ficar els guants, capells i altres elements similars.

Tip 2: Saló-Menjador. Llibreries amb adorns

La llibreria sempre amb els llibres ben col·locats, per descomptat. Si a més els situes de manera que quedi espai per posar algun adorn o fotografies, aconseguiràs que resulti més decoratiu i donarà sensació d’ordre i amplitud.

Tip 3. Saló. Per als nens, els puffs són amagatalls perfectes

Els puffs són un bon recurs quan hi ha nens a la casa. Es guarden les seves petites joguines o les mantes del sofà. Convidats sorpresa? Doncs si no hi ha seients per a tots ja tens un altre problema solucionat.

Tip 4. Cuina. Plaques de cocció de cuina lliures

A la cuina és molt pràctic col·locar barres per penjar utensilis o prestatges. Intenta rendibilitzar la placa de cocció. Si l’alliberes d’andròmines treballaràs millor i la mantindràs ordenada donant imatge de netedat

Tip 5. Bany. Caixes o cistells etiquetats segons la seva funció

Per al bany el millor consell és que col·loquis prestatgeries o armaris sempre que tinguis espai per a això. Utilitzar capsetes amb etiquetatge o cistells per separar les coses segons la seva funció: sabons, tovalloles enrotllades, cremes, etc.

Tip 6. Dormitoris. Noves maneres d’ordenar la roba

Per al dormitori és imprescindible trobar la manera de mantenir la roba al seu lloc i a més ben organitzada. Si tens poc temps per buscar el jersei i no el trobes, és desesperant, ho sabem.

Afortunadament també existeixen fórmules per a això. Has sentit a parlar del mètode KonMari? Consisteix a emmagatzemar la roba doblegada en vertical en lloc de fer-ho en horitzontal.

 

Més ordre, major felicitat

Aquests consells et poden ajudar a reorganitzar la teva casa i guanyar espai i confort. I estem segurs que et faran sentir més relaxat i feliç.

Però, d’altra banda, sabem que aquest ordre a vegades implica desprendre’s de coses i no sempre és fàcil fer-ho. Per aquests casos, la millor opció és guardar les teves pertinences més estimades a Sants Trasters.

Tot allò que vols conservar estarà en un lloc segur perquè puguis rescatar-ho quan tu vulguis.

Contacta amb nosaltres per llogar el teu traster a Barcelona 👉

http://santstrasters.com/