28 Jun

Sistemes de seguretat recomanats per a trasters

Surveillance,Camera,In,Stock.,Cctv,Equipment,For,Security,Storage,Units.

Sistemes de seguretat recomanats per a trasters

Quan llogues un traster o un guardamobles, és fonamental assegurar-te que les teves pertinences estaran segures i protegides. En el moment de triar un servei d’emmagatzematge, és crucial conèixer quines mesures de seguretat s’ofereixen i assegurar-te que els sistemes siguin eficaços i d’alta qualitat. A continuació, t’expliquem alguns dels sistemes de seguretat més usuals.

Sistemes d’alarma

Els trasters i guardamobles de major seguretat sovint estan equipats amb alarmes que s’activen si hi ha una intrusió no autoritzada. Aquestes alarmes poden incloure sensors de moviment i poden notificar les autoritats o una central de vigilància en cas d’emergència.

La prioritat és establir totes les mesures possibles per mantenir allunyats aquells que intentin entrar al nostre recinte de forma no autoritzada. Sabem la importància que tenen les vostres pertinences i el nostre objectiu és garantir-ne la seguretat.

Panys d’alta seguretat

Per protegir les vostres pertinences, alguns trasters i guardamobles estan equipats amb panys de seguretat reforçats. Aquests panys són més difícils de trencar i poden incloure elements addicionals de seguretat com cilindres resistents o sistemes de tancament automàtic.

Control d’accés

En triar un servei d’emmagatzematge amb control d’accés, pots estar segur que les teves pertinences estaran segures i protegides en tot moment. Els serveis d’emmagatzematge amb sistemes de control d’accés són una excel·lent opció per a aquells que busquen seguretat addicional per a les seves pertinences.

Seguretat física

Si estàs buscant un lloc segur per guardar les teves pertinences, és important tenir en compte l’adopció de sistemes de seguretat tecnològica a l’hora de triar el teu traster. També hi ha empreses que proporcionen seguretat física, però a Sants Trasters les nostres mesures de seguretat són les més avançades: Sistema CCTV, alarma per zones (si un client accedeix a un sector que no li correspon per ubicació del seu traster, salta l’alarma) i control d’accés.

A més dels sistemes ja esmentats, hi ha altres passos que es poden prendre per augmentar la seguretat dels estris. Aquests inclouen la instal·lació de llums de seguretat a la zona exterior, l’ús de panys resistents a la manipulació i la instal·lació d’un sistema de seguretat per detectar moviment.

Detecció d’incendis

Comptem amb un sistema de detecció d’incendis per alertar en cas d’emergència. Aquest sistema és capaç de detectar qualsevol emergència relacionada amb incendis i activar l’alarma de seguida, notificant les autoritats pertinents per garantir la seguretat de les teves pertinences. A més, els nostres trasters estan equipats amb mesures preventives per minimitzar els riscos d’incendis i protegir les teves pertinences en tot moment.

Circuit de videovigilància permanent

Entenem que la seguretat de les teves pertinences és una prioritat, per això hem implementat un sistema de vigilància les 24 hores del dia mitjançant un circuit de videovigilància. Amb això, pots estar segur que les teves pertinences estaran protegides en tot moment. A més, en comptar amb un sistema de vigilància les 24 hores del dia, podem detectar i prevenir qualsevol possible incident i garantir la seguretat de les teves pertinences.

Sants Trasters: el lloc on guardar les teves pertinences de forma segura

A Sants Trasters, ens enorgullim d’oferir el millor servei d’emmagatzematge amb les mesures de seguretat més avançades. El nostre circuit tancat de càmeres garanteix la vigilància constant de les nostres instal·lacions. Cada traster té el seu cadenat i només tu tens la manera d’accedir gràcies a la teva targeta personal d’accés.