25 Feb

8 consells per aconseguir una mudança perfecta

Cardboard,Boxes,,Potted,Plants,And,Household,Stuff,Indoors.,Moving,Day

Estàs pensant a canviar de casa? Et terroritza només de pensar en tot el procés? Vols començar a organitzar la mudança i no saps per on començar? Des de Sants Trasters et donem alguns consells perquè la teva mudança sigui perfecte.

Canviar d’habitatge sempre fa molta il·lusió, però és important que segueixis una sèrie de recomanacions per facilitar tot el procés i per organitzar-te de la millor manera possible. D’aquesta manera gaudiràs del procés i ho tindràs tot sota control.

8 consells per a una mudança perfecta

Des de Sants Trasters et donem 8 consells per a una mudança perfecta i perquè tot surti a la perfecció:

  • Organització prèvia

És rellevant que abans de començar amb el procés, t’organitzis. Has de definir què et vols endur a la casa nova i què no. També has d’aconseguir una bona quantitat de capses de cartó, bosses, fundes per a la roba… És important disposar de tot el material que necessitaràs pel dia de la mudança i que comencis a fer caixes amb antelació.

  • Objectes delicats, ben protegits

És necessari embolicar tots aquells objectes delicats amb proteccions especials, com plàstic de bombolles o paper de diari; les pertinences han d’anar ben col·locades a la caixa, no poden moure’s ni xocar entre elles.

  • Fes un inventari

Fes un inventari amb totes les coses que hi ha dins de les caixes i bosses. D’aquesta manera, quan arribis a la casa nova sabràs on trobar els objectes sense necessitat d’anar obrint totes les capses.

  • Disposa de més espai per a les teves coses

És necessari poder disposar d’un espai extra on puguis guardar les teves pertinences durant la mudança. És essencial desar els teus objectes personals en un lloc segur i accessible, que et proporcioni tota la tranquil·litat de saber que es troben en un lloc vigilat. Sants Trasters disposa d’una gran varietat d’espais perquè puguis guardar les teves coses durant el canvi d’habitatge. Aprofita l’autonomia que proporciona Sants Trasters per accedir les 24 hores, i la seva accessibilitat, que et permet entrar en cotxe o furgoneta. D’aquesta manera, alliberaràs espai a casa teva i podràs organitzar millor el canvi de casa.

  • Organitza les caixes per categories

Et recomanem que agrupis els objectes semblants i de la mateixa categoria per caixes. També és interessant marcar cada una d’elles per saber a quina categoria corresponen i assenyalar les que porten objectes fràgils o de valor.

  • Guarda els tèxtils en caixes més grans

Aconsegueix capses més grans per desar els tèxtils de les mateixes habitacions junts. D’aquesta manera, a la casa nova et serà molt més fàcil desempaquetar i tornar a col·locar les coses.

  • Precinta les caixes

És molt important que les caixes les precintis i les reforcis, en comptes de només tancar-les. D’aquesta manera, evitaràs que durant la mudança es puguin bolcar i obrir, i caiguin tots els objectes a terra.

  • Objectes bàsics i essencials amb tu

Tots aquells objectes que necessitis utilitzar cada dia, és recomanable tenir-los sempre a mà. Medicaments, documents i altres que utilitzis sovint. És convenient que els portis a la teva bossa de mà, per poder tenir-los a l’abast en qualsevol moment.

Aprofita l’espai extra que et proporciona Sants Trasters i allibera espai a casa teva. Amb els consells que t’hem donat per aconseguir una mudança perfecta i la possibilitat de disposar d’un traster, l’èxit de la mudança està assegurada. Lloga el teu traster en el barri de Sants i guarda les teves pertinences de manera segura i còmoda.