09 Sep

El traster ideal per a famílies a Barcelona: digues adéu al desordre

Overjoyed young family with little preschooler kids have fun cooking baking pastry or pie at home together, happy smiling parents enjoy weekend play with small children doing bakery cooking in kitchen

No saps on posar ja tots aquests objectes o mobles que no necessites? A Sants Trasters tenim el traster ideal per a famílies a Barcelona. Si ets resident a la capital comtal, Sants Trasters és la teva solució per guardar tot allò que ja no serveix i ocupa espai, sobretot quan viviu diversos a casa i no vols tenir-ho tot atapeït ni desordenat.

Digues adéu al caos i guanya metres quadrats llogant un traster familiar a Barcelona. Gaudiràs de major espai a la teva llar i evitaràs haver de rebutjar tot allò que tingui un valor sentimental per a tu, i podràs guardar amb total autonomia els teus estris i triant la mida que s’adapti a les teves necessitats.

Cinc motius pels quals hauries de llogar un traster familiar a Barcelona

Quantes vegades has pensat això de… “Amb el que em va costar, com ho tiraré”? O… “Necessitaria més espai a casa per poder comprar aquest moble que tant m’agrada…”. Oblida’t d’aquestes preocupacions d’una vegada per sempre amb un traster familiar a Barcelona. 

Amplia el saló

No acumulis objectes que ja no uses i aconsegueix tenir un saló ampli i organitzat. Per exemple, aquesta butaca que vas col·locar el dia de la mudança i que s’ha quedat vell. O aquesta taula de centre que no serveix més que per guardar objectes inútils en els seus calaixos. Per a tot això, disposar d’un traster és la millor solució.

Habitació del nen

El teu fill o filla es fa major, però igual que et passa a tu amb alguns mobles de la llar, no vol reciclar aquelles joguines i peluixos que tant van significar per a ell o ella anys enrere, i potser vol mantenir-los per a pròximes generacions. A aquests objectes pots donar-los una nova llar en el teu traster a mida per a famílies a Barcelona.

Roba

Encara que sovint no pensem en això, la roba ocupa més espai del que ens imaginem. Ens falten calaixos i ens sobren moltes peces que ja no ens posem però que potser, algun dia, volem tornar a utilitzar. Fica tota aquesta roba que ja no et poses en caixes i deixa-la en un lloc segur a Sants Trasters, ja que comptaràs amb un cadenat exclusiu per al teu traster i els teus objectes estaran segurs gràcies a un circuit tancat de càmeres que tenim en tot el centre.

Renova la teva llar

Has passat de nou per aquest aparador per veure si encara està aquest moble que t’encanta, però no pots comprar-lo perquè no tens espai a casa. Amb un traster familiar a Barcelona podràs renovar la teva llar sempre que vulguis. Canviar un moble per un altre sense haver de reciclar-los mai havia estat tan fàcil amb Sants Trasters.

La sala d’estar

Comptes amb una habitació addicional i l’estàs usant com a traster? Es va acabar tenir un espai menys a casa. Dona-li una nova vida com a despatx o saleta per a situacions quotidianes com el teletreball, reunions amb amics o habitació de convidats. Tots aquests llibres, objectes i mobles emmagatzemats dels quals ja ni et recordaves, serà millor que estiguin en un traster fora de la llar.

 

Lloga el teu traster familiar a Barcelona i accedeix a ell sempre que ho desitgis, les 24 hores del dia i els 7 dies de la setmana. Trobaràs trasters de diferents grandàries segons el que necessitis en una ubicació ideal, en el mateix barri de Sants, on comptem amb dos locals, un al carrer Feliu Casanova i un altre a Riera Blanca. Contacta amb nosaltres i no esperis més per posar ordre a la teva llar.