22 Jun

8 consells pràctics per organitzar el teu traster de manera eficient

st_1

Sants Trasters és la solució ideal per a les teves necessitats d’emmagatzematge. Amb nosaltres, gaudeixes de total autonomia, ja que tens accés al teu traster les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, simplement utilitzant la teva targeta personal d’accés. A Sants Trasters, et proporcionem un espai segur i flexible al millor preu.

La millor accessibilitat

A més, la teva tranquil·litat és la nostra prioritat, ja que disposem d’un circuit tancat de càmeres a tot el centre i cada traster té el seu propi cadenat, garantint que només tu puguis accedir-hi amb la teva targeta personal.

Per a la teva comoditat, el centre és accessible en cotxe o furgoneta a través de la zona de càrrega i descàrrega, sempre amb l’ús de la targeta personal. Amb una àmplia varietat de mides disponibles, ens adaptem a les teves necessitats de manera personalitzada.

Principals passos per organitzar el teu traster

  • Crea zones temàtiques: Divideix el teu traster en zones temàtiques per agrupar objectes similars. Per exemple, pots tenir una zona per a eines, una altra per a articles de temporada o una per a mobles desmuntats. Això facilitarà la cerca i l’organització.
  • Etiquetes les caixes i els contenidors: Utilitza etiquetes per identificar clarament el contingut de cada caixa o contenidor. Això et permetrà localitzar ràpidament allò que necessitis sense haver de revisar tots els elements.
  • Maximitza l’ús de l’espai vertical: Aprofita l’altura del teu traster instal·lant prestatgeries o penjadors a les parets. D’aquesta manera, podràs emmagatzemar objectes addicionals i guanyar espai a terra.
  • Utilitza mobles amb espai d’emmagatzematge: Si tens mobles al teu traster, assegura’t que tinguin espais d’emmagatzematge incorporats, com armaris o calaixos. Aquestes peces et permetran guardar objectes més petits i mantenir l’ordre.
  • Crea passadissos accessibles: Deixa passadissos clars i amples per poder moure’t còmodament dins del traster. Això evitarà que hagis de desmuntar tot per arribar a un objecte situat a la part posterior.
  • Utilitza caixes apilables: Opta per caixes apilables i uniformes perquè s’encaixin bé i puguis aprofitar l’espai de manera òptima. A més, assegura’t de mantenir les caixes més pesades a la part inferior per evitar accidents.
  • Mantén una llista d’inventari: Mantén una llista actualitzada dels objectes que tens al traster. Això et permetrà recordar el que has emmagatzemat i simplificarà la cerca d’un article específic.
  • Reorganitza periòdicament: De tant en tant, dedica temps a reorganitzar el teu traster per optimitzar l’espai i ajustar l’organització segons les teves necessitats canviants. Això t’ajudarà a mantenir l’ordre i a eliminar els objectes innecessaris.

Amb aquests consells pràctics, podràs organitzar el teu traster de manera eficient i gaudiràs d’un espai ordenat i accessible sempre que ho necessitis.

Confia en Sants Trasters

Sants Trasters, empresa al barri de Sants, ofereix lloguer i manteniment d’objectes personals. Ens trobaràs al barri de Sants de Barcelona, als carrers Feliu Casanova i Riera Blanca. Sants és una important entrada a Barcelona amb una gran estació de tren i autobusos. És un barri tranquil i familiar, amb la muntanya de Montjuïc. Està ben comunicat amb el centre de Barcelona i destaquen els seus mercats i botigues.

Sants Trasters posa les teves pertinences a les millors mans!