30 Jul

Consells per a un emmagatzematge eficaç

st_1

Consells per a un emmagatzematge eficaç

Emmagatzemar roba en un traster pot semblar fàcil, però per fer-ho de manera eficient és necessari tenir en compte diversos aspectes. Et proposem algunes recomanacions per optimitzar l’espai i mantenir la teva roba en bon estat.

1 Organitza per temporada 

Separar la roba segons la temporada és una manera pràctica de mantenir l’ordre i aprofitar l’espai. Guarda els abrics, mantes i altres peces d’hivern junts, mentre que les peces d’estiu com vestits i samarretes es poden guardar per separat. Així, podràs trobar fàcilment el que necessites en cada moment de l’any sense haver de remenar-ho tot.

2 Utilitza bosses de buit 

Les bosses de buit són molt útils per emmagatzemar roba voluminosa com edredons i abrics durant els mesos més càlids. Aquestes bosses permeten comprimir la roba, estalviant espai i protegint-la de la pols i la humitat.

3 Protegeix contra la humitat 

La humitat pot danyar la roba si es guarda durant molt de temps. Per evitar-ho, utilitza deshumidificadors o bosses de gel de sílice als contenidors d’emmagatzematge. Això ajudarà a mantenir la teva roba seca i en bon estat.

4 Etiqueta clarament 

És important etiquetar les caixes i bosses d’emmagatzematge per saber què contenen sense haver-les d’obrir. Això et permetrà localitzar fàcilment una peça específica quan la necessitis, estalviant temps i esforç.

5 Optimitza l’espai 

Utilitza prestatgeries, penjadors i caixes apilables per maximitzar l’espai al traster. Col·loca la roba de fora de temporada a la part superior de les prestatgeries i la més utilitzada a un nivell més accessible. Organitzar verticalment també ajuda a veure tota la roba d’un cop d’ull i evita que s’arrugui.

6 Planifica l’accés 

Abans de començar a emmagatzemar, pensa en com hi accediràs en el futur. Organitza el traster de manera que les peces que necessites amb més freqüència estiguin fàcilment accessibles i les menys utilitzades es guardin al fons o a prestatgeries més altes. Això et farà la vida més fàcil quan necessitis trobar alguna cosa.

Seguint aquests consells, podràs emmagatzemar la teva roba de manera eficient i mantenir-la en bon estat mentre està guardada.

Sants Trasters: optimitza el teu espai a casa

A Sants Trasters podràs accedir al teu traster sempre que vulguis gràcies a la nostra targeta personal, disponible les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Disposem d’un sistema de videovigilància en tot el centre. Cada traster té un cadenat, i només tu pots accedir-hi amb la teva targeta personal. T’ajudem a triar la mida adequada del traster segons les teves necessitats. Vine a assessorar-te en horari laboral de dilluns a divendres, i els dissabtes al matí.